Şimdi Ara

YENİ BİR OYUN GRUBU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu türk serverının açılmasına daha çok zaman var gibi gözüküyor kimimiz ofiicalde benim gibi kimimiz private serverlarda dağınık bir şekilde oynamaya çalışıyoruz hepimizin bir yerde bir guıld olarak başlayabilme şansı nedir sizce çok mu zor gözüküyor bu hepimizin baştan başlıyacağı bir yer ?



  • sana katiliyorum
  • Zor...
    Herkez ayrı terane
    Kimisi kendi havasında..
    Çok zor ;)
    Tr serveride stn cacık.. Pek inandırıcı gelmior bana..
  • zaten rf online oyunu icin tek topluluk bu forumda var gerisi 3 5 kisi disardan gelir ancak bu forumdakiler bir guild olarak baslarsa kimle kapisacak bu guild.. Burasi dısında oyuncu biraz zor RF Online icin.

    Bu oyunun Turkiyede aynı versıon ile 4 uncu kez piyasaya surulusu olacak bır kac bagımlı harıc zaten oyuncu bulmak zor olacaktır :)
  • Rf 'yi bekleyen en az 200 kişi biliyorum ve bişi diyim mi mg 'ler bi oyunu devralıp açarlarsa o oyunun tutmama şansı yok karahan ı örnek veriyorum u3 ler olmuştu serverın 3. aylarında anca u3 olabilenler vardi bende onlara yaklaşmak için paso kastım oyunun 1.cisi benm zaten charı sattığım zamandan sonrasını bilmem her kawim için geçerli karakterim vardı yani kmse fark etmez herkesi kesiyordum acımak diye bişi yok beni kawim lideri yapmamak için neler yaptılar gök kawim e geçmiştim en son ordada adamlar kıyak çıktı biraz saolsunlar 1 kere lider oldum sonrada sattm zaten charı diğer 2 ırktaki bütün herkes bana dalıyordu ölmediğimi biliyorum dalga geçiyordum :) nese RF onlinedeki zevk hiç bi oyunda yok sırf bu oyun için yeni makine alıyorum şuan 1.400tl yapıyor sadece işlemcisi ekran kartı ve anakart gerisinide düzdümmü oyunun açılışına kadar yetiştiricem :)
  • treth'in son yazdığı cümleye katılıyorum daha önceden oynayıpta oyunun müptelası olanlar hariç pek oyuncu geleceğine bende inanmıyorum ..çok güzel oyun ama malesef tutmuyor
  • esasen tam Türk oyuncu kitlesine hitap eden bir oyun. Her anı pk, pvp... Ama oyunuclar karışık bulduklarından bence oynamıyorlar yoksa oyunu kavrayınca başka oyun yerini tutamıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkhail -- 13 Ocak 2012; 2:19:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.