Şimdi Ara

Yağ yakımı sonrası süreç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar

    2 Aylık bir diyet sonucu 75 den 65 kiloya düştüm ve bu süreçte 1450 kaloriye kadar düştüm.Bu süreç sonrası hep problem yaşıyorum. Kilomu koruma kalorim 2450 2500 civarı.Bu kalori artışını gerceklestirirken yağlaniyorum.Bu noktada diyet sonrası kalori artışını ne hızda ve ne kadar arttırarak yapmalıyım.Ayrica bu noktada Carb cycling önerir misiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kişisel fikrim, carb cycling mantıklı. Daha uzun süreçte carb. Yüklemesi de yapılabilir. Kaloriyi de yükseltirken 2 hafta da bir 100 pirinç yani aşağı yukarı 400 kalori gibi yükseltiyorum ben ve kardiyoları da bırakmıyorum. Kardiyo olmayınca her türlü yağlanma yaşıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle azminden dolayı tebrikler. Diyet bittiyse metabolizma hızını arttırmaya odaklanmalısın. Çünkü diyetteki kaloriler pek sürdürülebilir kaloriler değil. Yani bunun yoluda ağırlık çalışmasından ve başka spor aktivitelerinden geçiyor. Ağırlık çalışması ile metabolizma hızını arttırabilirsin. Veya koşu, bisiklet gibi sporlar yaparak kalori açığı oluşturup daha fazla kalori alımını tölere edebilirsin. Yada hepsini yapabilirsin :) Ama diyet yaptım, bundan sonra yine diyet ile korurum düşüncesi çalışmıyor :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.