Şimdi Ara

Xiaomi, dört modele desteği kesiyor: İşte artık güncelleme almayacak telefonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi, dört modele desteği kesiyor: İşte artık güncelleme almayacak telefonlar
    Xiaomi, belirli cihazlara yönelik desteğin kesildiğini belirten EOS listesini periyodik olarak güncelliyor. 26 Nisan 2024 güncel Xiaomi EOS listesine göre, Redmi Note 10 Pro, POCO X3 Pro, Mi 11 Lite ve MIX Fold modelleri dahil olmak üzere güncelleme desteği kesildi.



    Ayrıca Bkz.HyperOS güncellemesi Xiaomi Mi 10 serisine geldi



    Xiaomi, her cihaz serisi için farklı güncelleme politikası uyguluyor ve genelde sürpriz bir şekilde cihaza desteğin kesildiğini öğreniyoruz. EOS’ta listelenen cihazlar, yeni HyperOS güncellemelerini almamakla kalmıyor, güvenlik yamalarını da almıyor. Nisan 2024 itibarıyla dört modele daha destek kesildi. Listedeki Mi 11 Lite’ın 5G değil, 4G modeline desteğin kesildiğini belirtelim.



    Redmi Note 10 Pro için Android 13 tabanlı MIUI 14 son güncelleme oldu. POCO X3 Pro ve Mi 11 Lite için de durum aynı. MIX Fold, HyperOS tabanlı Android 13’te kaldı. Listeye yeni eklenen cihazların çoğu üç yıldır piyasada. Xiaomi, 13T ve 13T Pro’ya kadar cihazlara iki Android güncellemesi, üç yıl güvenlik güncellemesi verdi. Xiaomi 13T ile birlikte telefonlar dört büyük Android güncellemesi, beş yıl güvenlik yaması almaya başladı.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/04/26/xiaomi-eos-list-redmi-note-10-pro-mi-11-lite-and-mix-fold-wont-receive-updates-anymore/
    Kaynak:https://trust.mi.com/misrc/updates/phone







  • Kullandıgım telefonun son güvenlik güncellemesi 2020 güncelleme verdikleri halde güncelleme yapmadım 3 senedir kullandıgım cihaz ve cihazımı daha efektif kullanıyorum her güncellemede batarya daha az gidiyor, sistem daha fazla yavaslıyor.. Bunu da yeni modelleri ittirmek icin yapıyorlar.. Bu hileler sadece Apple tarafında yapılıyor sanmayın.. Binlerce sarj döngüsü var hala orjinal pil degismedi.. Bir android telefonu güncelleme yapmadan daha uzun süre kullanırsınız fakat ibon telefonlarda böyle bir sansınız yoktur cünkü IOS güncellemesi yapmazsanız bir süre sonra marketteki uygulamalar büyük oranda calısmaz..

  • Adamlar mi 10 a veriyor hyperos x3 pro neden almıyor ne saçma iş görüyor bu adamlar
  • Bu güncelleme işi markanın değerini etkiliyor.
  • Berk 4406 B kullanıcısına yanıt

    3 Senede çekiyorlar fişi Xiaomi, dört modele desteği kesiyor: İşte artık güncelleme almayacak telefonlar 

  • Sanki güncelleme verince ne oluyordu.

  • Eh ne güzel işte, artık yeni reklamlı uygulamalar getiren güncellemeler yok !
  • antizero kullanıcısına yanıt

    Kullandıgım telefonun son güvenlik güncellemesi 2020 güncelleme verdikleri halde güncelleme yapmadım 3 senedir kullandıgım cihaz ve cihazımı daha efektif kullanıyorum her güncellemede batarya daha az gidiyor, sistem daha fazla yavaslıyor.. Bunu da yeni modelleri ittirmek icin yapıyorlar.. Bu hileler sadece Apple tarafında yapılıyor sanmayın.. Binlerce sarj döngüsü var hala orjinal pil degismedi.. Bir android telefonu güncelleme yapmadan daha uzun süre kullanırsınız fakat ibon telefonlarda böyle bir sansınız yoktur cünkü IOS güncellemesi yapmazsanız bir süre sonra marketteki uygulamalar büyük oranda calısmaz..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Nisan 2024; 18:26:36 >
  • antizero kullanıcısına yanıt
    :))
  • Headlong Into Carnage H kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum güncelleme yaramıyor

  • Mi 13T pro kullanıyorum Hyperos güncellemesi geldi yapmadım. Daha önceki Xiaomi tecrübelerimden yola çıkarak her güncelleme bir öncekini aratıyor. O yüzden 4 Android güncellemesi diyor boşa diyor.
  • Berk 4406 B kullanıcısına yanıt
    Aynen Poco X3 Pro'yu çok erken öldürdüler maalesef.
  • Aferin böyle devam edin, biz de Samsung bakarız bundan sonra
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Çok eskidi o cihazlar git yenisini al

  • Berk 4406 B kullanıcısına yanıt

    Kronikli rezalet bir cihaz çünkü

  • androidde güncellemeleri nasıl tamamen kapatıyoruz? ayarlardan kapattığımda yinede güncelleme alıyor telefon

  • Nokia gibi ericson gibi piyasadan silinip giderler bu kafayla giderlerse baksanıza Samsung'a senelerce kullanılıyor hiç sorun çıkarmayan telefon gargaya bo...kun ilaç demişler gidip denizin ortasına nicmiş
  • Xiaomi Redmi note 10 pro kullanıyorum. Hızı özellikleri gayet güzel bir telefon. Geçen gün 13 pro olanına baktım mağazadan ama beni cezbetmedi. Fazlasıyla bu telefon işimi görüyorken sırf en yenisi diye almak istemedim. Hızlı tüketime alışmak zorunda değilim. Amaa işte alışmamız için bence yenisi almamız için güncelleme getirmiyorlar..Halbuki redmi note 10 pro kaldırır güncellemeyi diye düşünüyorum. Güvenlik açıkları dolayısıyla zorla yenisini almaya ittirmeleri gerçekten can sıkıcı bir durum.
  • tazmannia T kullanıcısına yanıt

    Xiaomi kullanıyorsan güncelleme yapan elemanlardan yetkiyi geri al. Ayarlar menüsüne gir, arama satırına yetki yaz, yetkilendirme ve geri alma secenegine gir, güncelleyici ve sistem uygulamaları güncelleyici isimli elemanları disable et..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Mayıs 2024; 9:41:56 >
  • Mehmetsaid043 kullanıcısına yanıt

    En az 5 sene kullanılır zaten fakat alırken islemcisi hızlı olsun ram'i yüksek olsun basından cok dandik cihaz almayın cünkü bunaltır degistirirsiniz alırken orta segmentin biraz üstü gibi olsun note 10 pro güzel yani kallavi donanımı olmasa da menülerde kasmayacak donanımı var telefonda 3d oyun oynama gibi bir sacmalık yoksa güncellemeyi de iptal et rahat 5 sene gider..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Mayıs 2024; 9:47:8 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.