Şimdi Ara

Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
30
Favori
34.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şimdi de yani daha bugün, yeni bir problem ortaya çıktı. Chrome çubuğundan arama yaparken sonuç sayfasına küçük pencere halinde geçiyor. Yani bu gerizekalı buglar sadece bana mı denk geliyor valla anlamadım bu işi ya, isteyene ekran videosu olarak atabilirim. Gün geçmiyor ki yeni bir saçmalıkla karşılaşmayayım. Bu arada telefonda hiçbir kayıt yok. Global olarak aldım. Hani direnç mirenç olsa ne bileyim onun böyle bir etkisi olsa öyle bir şey de yok.
  • ttorrmenttorr kullanıcısına yanıt

    Bendede oluyor ama herzaman değil.kafasına göre.evet bu durum yeni çıktı.

  • sharpie kullanıcısına yanıt

    Hocam ayrıca benim Instagram Reels bölümünde ekran hafif sola kayıyor, Youtube ise çubuktaki yuvarlagı ileri geri bir iki oynattıktan sonra ekran parlaklığı düşük olarak kalıyor.


    Xiaomiye bu sorunları ss alıp geri bildirimden gönderdim. Adamlarda ilgilenme diye bir kavram yok. Hiçbiri yanıtlanmadı. Gönderdiğim kayıtlar cevapsız olarak duruyor. Şikayetvar.coma yazsam cevap alır mıyım acaba onu düşünüyorum 🤣




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttorrmenttorr -- 20 Nisan 2024; 16:34:37 >
  • Konferans aramasına dahil edildiğinizde sesiniz karşı tarafa gidiyor mu? Benim hat Türk Telekom konferans aramasına dahil edildigimde tüm sesleri duyuyorum ama benim sesim gitmiyor. Ben konferansa alırsam karşıdakileri seste sorun olmuyor. Bu problemi yaşayan başka kimse var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.