Şimdi Ara

XBOX KARDEŞLİK Mevzusunu ANLAMAK (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
897
Cevap
97
Favori
92.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mathers kullanıcısına yanıt
    1 Satabilirsiniz. Zaten al sat yapılacak tüm oyunları yeni açılan bir hesaba alınıyor. Ana hesabından tıpkı oyun senin gibi kullanabilirsin. Herhangi bir dezavantaj bulunmamakta.
    2 ister P1 ister P2 istersen tümünü satabilirsiniz. Oynar, kullanır o da satar.
    3 genel de güvenlik bilgileri p1de olur. Sms telefon no koruması ek olarak Microsoft auth. eklemen yeterli.

    Alım satım konusu forumda mevcut.
    Iyi oyunlar, eğlenceler

    Ekleme: P2 hesap, aynı zamanda PC tarafını da kapsar. P2 demek oturum açma hakkı demek. P1 hakkı offline hak demek. P1 eklenen hesap offline bir şekilde cihazda ekli durur.
    Şimdi burada satır arasında kalan bir nokta var. P2 hak aldığınız zaman bunun PC tarafını da almış oluyorsunuz, yani forumdan P2 hesap alırsanız Game pass gibi. Bunu PC üzerinden kullanabilirsiniz. Satın aldığınız hesapta olacak şekilde. Kısaca, forumda P1/P2 satılan hesabın PC Game pass hakkı diye bir şey yok.PC kardeşlik diye bir şey yok, PC P1.2 diye bir şey yok. Dolaylı olarak konsol hakkını satmak isterseniz, konsol hakkı P1.2olduğu için var. PC game pass hak için ekstra ücret talep edenlere itibar etmeyin. Gerekirse hesabı siz açın, diğer hakkını forumda satın (kullanmayacaginiz hakkı)
    Forumda satılan hesaplarin genel bir satış kuralı yok ama oranlar iki tarafı da uzmeyecek şekilde sözsüz kural var. Genel kaide yüzde 60/40 veyahut yüzde 50ye50.
    Bu konu, konsolu olmayıpta game pass hesabı almak veya Alındığı hesabını satıp kendisini amorti etmek isteyenler için yazıyorum. Umarım izah edebilmisimdir.

    Hesap güvenliği konusunda hesaba sms ve auth. eklerseniz hiçbir şekilde dolandırıcılik olmaz. Bu tür vakalar az olsa gerçekleşiyor. Ya hiçbir koruma eklemiyor. Veyahut hesabı almadan ücreti gönderip dolanrilanlarda oluyor. Yalnız bunu yapan kişiler foruma yeni üye olmuş kişiler içinden çıkıyor. Referans ve alım satım geçmişi olan kişilerden bu tarz bir gelişme duyamazsınız.

    Ekleme 2:
    Benim yalnızca konsolum var. Hesabımda ki hakkı satabilir miyim.
    Aktif oturum sizde olduğu için hesabın P1 ni satabirsiniz. Ana hesabınız olduğu için alıcı cihaza ekledikten sonra hesabın şifresini değiştirerek, güvenli bir şekilde işlem tamamlanır. Hesaba aldığınız her ne varsa hesabı satın alan kişinin de kullanımına sunmuş olursunuz.

    Benim hem konsolum, hem bilgisayarım var. Yine de, hesabım para ediyor. Satabilir miyim?
    Yine siz P2 siniz. P1 ini satarsınız. Hem konsolunuzdan hemde PC den aynı zamanda devam.

    Benim yalnızca bilgisayarım var. Ne yapacağım, anlamadım. Sadece PC Game pass var vs. var.

    Hesabın P1 konsol hakkını satabilirsiniz.

    Bende hiçbir şey yok. Evet ne konsol vaar. Ne bilgisayar. Hiçbir şeyim yok. Ama İnternetim ve Xcloud destekleyecek bir donanımsal aletim var.

    Türkiye de cloud hizmeti nasıl kullanılilir, forumda rehberi var. Girişte VPN açıp akabinde kapatarak kullanabiliyorsunuz.

    Microsoft hesabına game pass alıp, cloud destekli oyunları oynarsın. Üstelik bu hesabın p1ini satabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 28 Kasım 2022; 19:33:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aschil kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mathers kullanıcısına yanıt
    Bir kaç ayrıntılı ekleme daha yaptım. Aslında sorulan tüm soruların yanıtları detaylı bir şekilde konuda var. Umarım, izah edebilmisimdir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar selamlar. hemen hemen bütün mesajları okudum. ama kafam tam olarak basmadı. önceden ps4 üm vardı ben arkadaşımın arkadaşımda benim hesabımı ana hesap yapıp yapıp sonra gidip kendi hesabımdan o oyunu oynaya biliyordum. şimdi arkadaşımız series x i var. bende series x almayı düşünyorum. arkadaşımda olan oyunları ben almasam bile onun hesabından oynaya biliyor muyum ? yada fifa 22 gibi online oyun varsa arkadaşımın onu beraber oynaya biliyormuyuz ? basit sade bir şekil salağa anlatır gibi bir arkadaşımız anlata bilirse çok memnun olurum. uzun uzun arkadaşlar yazmış ama ben pek anlayamadım kusura bakmayın

  • ilker1834 kullanıcısına yanıt
    Aynı şekil ikinizde ekliyorsunuz hesaplarınızı. İkinizde kendi hesabınızdan, cihazı açıp ekstra hiçbir şey yapmayarak normal oynuyorsunuz.

    Sen bir oyun aldın, o oyun arkadaşının kütüphanesinde indirilebilir oluyor. Veya o aldı o oyunda sende aynı şekil.

    Ps tarafıyla aynı mantık.

    Aralarindaki tek fark (burayı okursan kafan karışır) P2.
    Ps tarafında sec olayına denk. Ps tarafında sec hesaba girip oynarsın. Xbox tarafında P2 hesaba girip oynamana gerek yok çünkü ana hesabından oynayabilirsin. Xbox burada daha avantajlı.

    Bu arada bu şekilde oynarken hesaplarınız P1 oluyor.

    Daha ne kadar basite indirgenir bilemedim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, bu mevzularda yeniyim ve okudukça daha da kafam karıştı sanırım. Kafamı kurcalayan iki soru var şu anda;

    1) Tek hak satın almak yerine çift hak satın alıp oyunu oynadıktan sonra çift hak olarak satmak daha güvenli ve mantıklı geldi bana. Bu mümkün müdür?

    2) Çift hak hesap satın aldıktan sonra hesabın aldığım kişiyle ilişiğini tamamen kesmek mümkün mü? Mümkünse bunun için sırasıyla ne yapmak gerekiyor, hesabın mailini mi değiştiriyoruz?

    Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox ta yüklü hesaba 3 yıllık game pad aldıktan sonra diğer bir Xbox ta bu üyeliği giriş Xbox ı yapıyoruz bu tamam. Peki PC de bu işi nasıl yapıyoruz, Xbox taki hesabıma üyelik aldığımda bunu PC oyuncusu nasıl tanımlıuor ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • schadenfreude666 kullanıcısına yanıt
    Tek çift alabilirsin, şifreyi değiştirmen ve sms koruması eklemen yeterli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • awsedrzxc A kullanıcısına yanıt
    Aynı hesaba bilgisayardan girerek kullanıyor. Pc hak diye bir şey yok. P2 hakkı pc diye de düşünebilirsiniz. P2 hakkı hesabın oturum açma hakkı yani. Bilgisayarda alınan hesabı ana hesap gibi kullanmak zorundasın, çünkü tek hesaptan login olursun başka hesap etki etmez. Konsolda alınan hesaptan bağımsız ana kendi hesabında kullanırsın. Mesela başka bir hesap satın aldın, o hesap arka planda ana hesabındaymis gibi etki eder, bu pc de yok

    Hesabı hem pc de hemde konsolda oynayacaksan, game passi ana hesabına alır P1 hakkını da satarsın. Bu şekilde konsol pc yaparsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 11 Aralık 2022; 2:13:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Home Xbox yıllık haklar ne zaman sıfırlanıyor, belirli bir zaman var mı?

  • Dino Dini kullanıcısına yanıt

    1 yıl sonra reset




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 11 Aralık 2022; 18:3:49 >
  • aschil kullanıcısına yanıt

    Yani takvim yılına göre mi?

  • Dino Dini kullanıcısına yanıt

    İlk kullanım tarihi olması lazım

  • arkadaşlar yeri mi bilmiyorum (bunun için konu varsa kusura bakmayın) ama FIFA 23 ile birlikte 3 yıllık abonelik almak isteyen var mı =)




  • Arkadaşlar kusura bakmayın. Kardeşimle bunu yapmaya çalışıyoruz ancak. O kendi hesabından oyunları indiremiyor. İllaki benim hesabıma girmesi lazım indirebilmek için. Tam olarak eksik ne yapmış olabilirim. Yani bende 3 yıllık gamepass ve fifa var hiç bir türlü girmiyor. Bide bunu yaptığımızda internetsiz kim oynayabilecek oyunları offline bir şekilde.

    2. Sorumda arkadaşlar : kardeşimin önce benim hesabıma girip oturun açıp kendi hesabına mı girmesi lazım tam olarak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @tylerdrden


    gamepass tanımlı hesabı biriniz P1 diğeri P2 olarak kullanacak.P2 internet bağlantısı gerektiriyor.Simdi konsol mu yoksa pc mi kullanıyorsunuz?Kim P1 olmak istiyor?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 17 Aralık 2022; 17:12:21 >
  • aschil kullanıcısına yanıt

    Merhaba

    Ben bir PC kullanıcısıyım ve 3 yıllık Ultimate servisini satın aldım. Hesabımı konsolda kullanmayacağım için o hakkımı birisiyle paylaşmak istiyorum.


    Sistemin az çok nasıl işlediğini anladım fakat hesap işlerine tamamen yabancı olduğum için nasıl paylaşacağımı bilmiyorum. Diyelimki anlaştık ve satacağım kişi sadece konsolda kullanmak üzere ödeme yaptı. Tam olarak ne paylaşacağım ben ?   Hesap bilgilerini versem p1 veya p2 seçeceğini nasıl ayarlayacağız ? (yani sözlü anlaşma dışında, hesabı paylaşmadan bunun herhangi bir ayarı var mıdır ?)


    Birde aynı oyunu aynı anda oynarken sıkıntı oluyor mu ?(Ben pc, o da konsol kullanacak diyelim, ikimiz de o sırada online X oyununu oynamak istiyoruz. Herhangi bir sorun çıkıyor mu ?)

    Son olarak, oyunların ayarlarının/save dosyalarının karışması gibi bir durum var mı ?





  • FRIENDS kullanıcısına yanıt
    P1 offline bir şekilde hesapda satın alınmış xbox içeriklerini alıyor. Cihaz aktif kullanabiliyor. Hesabı, bir kereye mahsus ekleniyor. Akabinde şifre değişme yapabilirsin. Böylece hem senin hesabın güvenli duruyor hemde alan kişi kullanabiliyor. Veya auth uygulaması ile koru hesabı.
    Hesap e posta ve şifreni veriyorsun alacak kişiye. Bu kişi cihaza ekliyor. Ondan sonra senle bir işi yok. O cihazda game pass aktif artık. Aboneliği senden çekiyor. Eğer sen hesabına gider Rdr2 xbox oyunu alırsan o kişi bu oyunu indirip oynayabilir.

    Eklenen hesapla diğer hesapların alakası yok. Hepsi birbirinden bağımsız. Save, achievement vs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 28 Aralık 2022; 10:31:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, xbox one ile series x|s arasinda hesap paylasimi yapildiginda, 3 kisi ayni anda ayni oyunu oynayabilir mi?

    Ornek olarak; playstation tarafindan bazi oyunlarda ps4 ile ps5 arasinda hesap paylasimi yapilinca ayni anda oyunu 3 kisi oynayabiliyor. Bunlar Ps4 primary hak (P1), Ps5 primary hak (bu da P1) ve Ps4-5 secondary hak (P2).

    Buna benzer 3 kisilik paylasim xbox'da da var mi? Yoksa platform farketmeden (pc, one, series) maksimum 2 kisi arasinda mi paylasim yapiliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.