Şimdi Ara

EA SPORTS WRC 23 | PS5 | ANA KONU (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
12
Favori
12.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

    ben anlam veremiyorum. Dün sinirlendim bütün ayarları fulledim DLSS kapattım. 2K da her şey sonda. 58-70 arası FPS veriyor. Grafikleri ultradan yükseğe çektim. Yine aynı, orta yaptım yine aynı, low yaptım yine aynı.


    Sonra çözünürlüğü FHD yapıp aynı sırayı tekrarladım bu sefer 60 -75 fps arasında gitti geldi hiç değişmedi.


    Yani ne DLSS çalışıyor oyunda ne grafik ayarlarının bir etkisi var. Ben anlamadım gitti nasıl becermişler bu işi. Yani cihaz yetmeyince grafikten kısarsın ve işe yarar sonuç alırsın o da yok. Bazen bir bakıyorum 100fps alıyorum hah düzeldi diyorum yok yine düşüyor 1 2 dk sonra :D


    Ben de açtım butün grafikleri sonuna kadar Allah ne verdiyse :D 60fps alıyorum zaten RTX3070 laptop var 140w. Acaba ikinci SSD ye kurulu oyun ondan kaynaklı mıdır bu fps dalgalanması o geldi aklıma. Gerçi ikisi de nvme SSD. Biri WD black diğeri Samsung 970 pro

  • Bugün v1.5.1 Patch gelecekmiş. Patch notlarına göre iyileştirmeler güzel gözüküyor ama iş pratiğe gelince hala kekemelikler mevcut oluyor. Umarım bugünkü atacakları patch ile optimizasyon sorunlarını halletmiş olurlar.

  • Akşam pc'de yarım saat deneme yaptım. Eskiden hafif bir yere çarptığımızda bile oyunda takılmalar olurken şimdi arabayı resmen uçuruma uçuruyorum, duvarlara, ağaçlara toslatıyorum bana mısın demiyor oyun ve gram takılma olmuyor. Bu patch gerçekten de işe yaramış pc'de.

  • Baya düzeltmişler oyunu kaymak gibi akıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten düzelmişe benziyor. FPS düşük olsa da anlık takılmalar donmalar baya gitmiş. Çok nadiren yaşadım.


    Ama hala DLSS 'in ve grafik ayarlarını düşürüp alçaltmanın FPS'e ciddi bir etkisi olmuyor.

  • EA Sports WRC - Season 3 Reveal Trailer | PS5 Games



    PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/ea-sports-wrc/ EA SPORTS™ WRC revs up with Season 3, featuring brand new Moments and Season 3 of the Rally Pass, filled with new customization items to unlock. Free for all players, Season 3 lets you re-live iconic events in rally history and based on the current season with all-new Moments dropping every day in-game. Unlock new content in the Rally Pass, including Free, VIP (Paid for), and EA Play items. Get behind the wheel on PlayStation®5! Buy now: https://www.ea.com/games/ea-sports-wrc/wrc/buy EA SPORTS™ WRC contains over 200 rally stages with greater realism, fidelity, and detail than ever before along with 78 real-world rally cars, covering the entire history of the sport. The Dynamic Handling System is the most authentic and dynamic handling model the Codemasters team has built to date. Design and drive your dream rally car with the debut of Builder mode, race and overcome recent events alongside real-world highlights and nostalgic throwbacks in Moments mode, or battle the elements across dirt, snow, and asphalt in the pursuit of the perfect run. *Conditions and restrictions apply. See https://www.ea.com/games/ea-sports-wrc/wrc/disclaimers for details. #ps5 #ps5games #EASPORTS #WRC #EASPORTSWRC
    https://www.youtube.com/watch?v=IR0qIPP7xlg
  • EA SPORTS™ WRC - Sürüm 1.5.1 Yama Notları



  • Sezon farkları neler para verip alıyoruz herhalde ?

  • rutin sövme seansımıza hoş geldiniz.


    Ben bu WRC cariyer modunu yapanın....... Ulan bu kadar gerizekalı aptal bir kariyer modu olamaz ya. Ney üzerine kariyer yaptığım belli değil. WRC mi, WRC junior mu, historic mi ? Ne olm amaç ne çözemedim gitti. Ben böyle ralli kariyeri yapanı hiç görmedim ya.


    Paran yoksa historic ile falan başlarsın sonra satarsın araç geliştirirsin ilerlersin. Rally R grubunanda yarışırsın yaşın gençse ona göre bir kategoriden girersin.


    Çorba gibi saçma sapan bir kariyer modu eklemişler. Yani bu kariyer modunda sıfırdan başlamıyorsun ya da kategorinde sıfırdan başlamıyorsun. Düşün neuville gidip R2 de falan yarışıyor tavkim haricinde, historic yapıyor falan. Böyle bir kariyer modu var.

  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Championship modu istediğiniz gibi aslında...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kariyer modu çorbaya dönmüş hocam aynen. Championshipten oynayın ben de öyle bitirdim.

  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum kariyer modunun saçmalığı yüzünden oyundan soğudum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FEYM F kullanıcısına yanıt

    3 kere bitirdim onu da :D Ama bir eksiklik seziyorsun kariyer modunu oynamayınca da. Yani madem her kategoriden yarış yaptıracaksın, her kategorinin kariyerini ayrı tut. Onu bitirince bir üst kategoriye geçir. Güzel para kazandın diyelim, şak diye WRC ye geç takımını kur ya da sponsorlu yarış.


    diğer saçmalık da, ya takımda başkısı adına yarışıyorsun ya da kendin araba yapıyorsun. Çünkü kendi arabanı yaparsan senin ve copilot ismi yazıyor arabada ama vendor seçersen ismin yazmıyor, ya oyunda hata var anlamadım. Generations da mesela hundai takımında yarışırsan sana adamlar araba veriyor ismin de yazıyordu.


    Saçmalıklar silsilesi yahu. Mühendis falan seçme aşaması geliyor ekle diyorsun ama tekknik eleman ve mühendis dolu olduğu için değiştiremiyor uyarısı veriyor. ORadan çıkarsan ve teknik ekip ayarından mühendis kaldırırsan da bir daha o aşamaya gelemiyorsun hakkını kaybediyorsun, mühendisi sildiğinle kalıyorsun.


    İndirimde aldığıma o kadar seviniyorum ki. Hatta şimdiki parasını hak etmeyen bir oyun. Multiplayer'ı da saçma, ne zaman girsem boş boş bekliyoruz lobide. Kimse ready yapmıyor. Ancak arkadaşlarınla server kurup yarışacaksın o belki zevkli olur.


    Sürüş dinamikleri de aşırı kolay. Bilmiyorum fark ettiniz, direksiyon setinde pc den t300'ü 540 dereceye alıyorum FIA WRC standartı o çünkü. Sonra oyundan da kalibrasyon yapıyorum 540 derece oluyor. WRC generations'da ise Thrustmaster API desteği var sen pc den 540 yapmasan da oyun api sayesinde 540'a çekiyor hemen. İlginçlik bundan sonra başlıyor, EA WRC'deki 540 açısı ile WRC generations'daki 540 açısı aynı değil. Aynı hızda ve aynı direksiyon çevirme ile benzer vir viraja girsen EA'da dönerken Generations'da dönemiyorsun direksiyonu daha fazla çevirmen gerekiyor.


    Benzer açı hassasiyetini generations'da anca 400 ya da 360 da elde ediyorsun. Acaba generations'daki açı mı daha gerçekçi yoksa EA WRC'deki mi ?



    EA birtık daha arcede kalıyor diğer ralli oyunlarının yanında.





  • Ben bütün asistler kapalı ve manuel olarak kolla oynuyorum gerçekçilik ve sürüş rahatlığı çok ideal geldi bana... aynı şekilde dirt rallye oynuyordum ondan bi tık daha iyi tutuyor yolu arabalar... ama direksiyonla nasıl tecrübe etmedim...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kolla oynarım bende dirt ralllyden daha keyifli ve heyecanlı geliyor bana. Mometlere hergün birkaç bölüm ekliyorlar. Bu hergün bana oyunu açma motivasyonu oluşturuyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1.6 güncellemesi bugün geldi. yaklaşık 2 saattir denedim, adamlar oyunu iyice yağ gibi oynanabilirliğe çevirmiş. Girdiğim tüm etaplarda en ufak bir drop takılma fps düşmesi shutter falan yaşamadım. Tebrik etmek mi gerekir bilemedim. Keşke ilk çıktığında böyle çıksa idi. neyse şu an bile geç değildi iyi oldu. almak isteyen varsa düşünmeden alabilir. (pc tarafından söylüyorum, konsolu bilemem)

  • Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt

    Direksiyonu sattığım için deneyemiyorum, klavye ile biraz oynadım dün. Hiç zevk vermedi   

  • Ps storeda 340₺

    28 mart’a kadar.

    Almak isteyenlere gayet güzel fırsat.


    https://psprices.com/region-tr/game/6488425/ea-sports-wrc

  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Bende anlayamadım bu kariyer mantığını yani biz kariyerde napıyoz rehber falan var mı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cekto C kullanıcısına yanıt

    Aradım ama bulamadım hocam. Vallahi rezalet bir kariyer modu var ya. Bir güncelleme ile de kariyer modunu tamamen değiştirseler keşke .

  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.