Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (337. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.776
Cevap
132
Favori
561.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Burada sanırım sorulması gereken soru şu "T2 motorlu araçlarda dünyanın herhangi bir yerinde google yerleşik özellikleri veya uzaktan bağlantı ile kontrol edilebilecek özellikler çalışıyor mu?" eğer çalışmıyorsa bu konuda daha fazla yorum yapmaya gerek yok, eğer çalışıyorsa o zaman Volvo Türkiye bununla ilgili bir açıklama yapmalıdır, bu özelliklerin kullanılamıyor olması bence saçma ama tabi global bir karar ve uygulama varsa da saygı duymak dışında bir seçenek yok gibi..

  • ercolog E kullanıcısına yanıt
    Hollanda’da kullanılan 2020 T3, 2021 ya da 2022 T2 (T2 lerin hangi yıldan itibaren üretildiğini bilmiyorum) lerin hepsinin uzaktan uygulamaları çalışıyordu. Bu kapsama neredeyse tüm Avrupa dahildi. (Sırbistan hariç) Türkiye’ye geldikten bir süre sonra araçların bağlantıları kesildi haliyle. Demem o ki bu araçların çalışmaması için bence hiçbir teknik kısıt yok. Volvo Tr nin elini taşın altına sokması lazım.
  • Benim aracım mayıs 2023 üretimi T2, Slovenya’dan aldım, eski Yugoslav ülkelerine Slovenya merkezli dağılıyor diye biliyorum araçlar. O yüzden buradan çıkıp Hırvatistan, Sırbistan ve Bosna-Hersek’e giden araçlar aynı konfigürasyon oluyor. Tüm XC40’larda uzaktan erişim var burada. Benim aracımda da e-sim ve bagajda sim kart girişi ve modem var. Ez cümle, Volvo Türkiye’nin çözebileceği bir şey bence bu, tabi ilk intiba çözmek istemedikleri yönünde.
  • XC40 Recharge, P8 Single Motor Extended Range, Ultimate İçin fiyat teklifi alan oldu mu değerli arkadaşlar?
  • Muhtemelen araç ithalatımda sim/e-sim için gereken cüzi ücretleri ödemediler yada yanlış kalemden ödediler ya BTK fark etti yada bunlar sistem üzerinden kapattırdı. Bence 2.seçenek çünkü BTK olsa yılbaşı sonrası 120 gün resetlenirdi. Fiziksel Simi olanlar bir ceptelindeki Simi takarak deneyebilir… ( her ne kadar Volvo tavsiye etmesede…) bu arada bu durum Volvo global e şikayet edilebilir. Son olarak tüketici hakem heyeti ne e-devletten ( maks limit 2024 için 104.000 tl ) 100K lık hak kaybı dosyası açılabilir??? Sadece bir fikir
  • airwolf26 kullanıcısına yanıt
    Ben zamanında sim kart takarak kullandım. Hatta servise de söyledim çok şaşırdılar. Ya salaga yattılar yada gerçekten fikirleri yoktu. Mobilden erişimim yoktu ama harita ve uygulamaları telefonla uğraşmadan kullandık bir süre. Sonra kapandı.
  • hakan439 H kullanıcısına yanıt
    Hımmm o zaman kesin sistem üzerinden kısıtladılar 😡
  • Merhaba 2024my xc 40 p8 single motor extended range modelini teslim aldım.şarj istasyonu kurdurmak istiyorum .araçla birlikte220 v prizden şarj edebileceğimiz aparat verdiler .bunu deneyimleyen oldu mu ? Boş bataryayı kaç saatte dolduruyor ?

  • Hülya tuz H kullanıcısına yanıt

    Yaklaşık 37 saat 0'dan 100'e. Şöyle hesap yapabilirsiniz (yaklaşık olarak tabi ki). Aracın 79 kwh kullanılabilir bataryası var. %10'u 7,9 kwh. 7,9÷2,2=3,59 saat

    Yani her %10'luk dilim için gereken süre yaklaşık 3,59 saat. (Son %5'lik dilim hariç) Elektrikli araçlarda %95'den sonraki normal prizden doldurmada şarj hızı epey yavaşlıyor. İstasyonlardaki hızlı şarjda ise %80'den sonra epey yavaşlıyor. ev-database internet sitesinde tüm elektrikli araçlar için veriler var, inceleyebilirsiniz. Eğer müsaitliğiniz varsa otoparkınıza AC istasyon koyarsanız saatte 11 kwh hızla şarj edebilirsiniz.

  • Benim spor anahtari asansöre binerken cebimden düştü, tesadüfen de asansör ile bina arasındaki boşluğa geldi. Tam 10 kat duvara çarpa çarpa düştü , çat çut duvara çarpma seslerini duydum. Sonra teknik eleman zeminde anahtarı buldu. Bir tarafı tam kırık. Ama hala çalışıyor. Volvo sağlamlığı budur

    Volvo XC40 Kullanıcıları
    Volvo XC40 Kullanıcıları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 1 Şubat 2024; 9:12:57 >




  • Hülya tuz H kullanıcısına yanıt

    Selamlar, tek faz AC ile saatte max 7kw sarj edebilir siniz (220x32A), tabiki surekli 32A kullanabilirmi bilmiyorum hic denedim tahminim 12-20 saat arasi bir suredir. Volvo teslalar gibi 3 fazda olsa max 11kw destekler, bu sebep eger ev musaitse 2 faz yada ilerisi icin 3 faz cihaz alabilirsiniz. Schneider Evlink tavsiye ederim.

  • Merhabalar,


    Volvo XC T2 Momentum Core paket araç sahibiyim. Aracı internete bağlayıp güncel mi değil mi kontrolünü yaptım. İndirilebilir uygulamalarda Carplay görünmüyor. Kendi uygulamaları içerisinde de Carplay mevcut değil. Kablo ile telefonumu bağladığımda da Carplay ile ilgili bir gelişme olmuyor. Carplay bu pakete dahil değil mi acaba? Açıkçası bu kadar kapsamlı multimedyada Carplay olmaması enteresan geldi. Ekstra olarak servise gidip yükletmem mi gerekecek yoksa başka bir yolu var mıdır sizlere sormak istedim. Yardım ederseniz sevinirim.



    Volvo XC40 Kullanıcıları



    Teşekkürler.





  • wanderlustwo kullanıcısına yanıt
    Aracınız kaç model? Benim aracım da core paket ama CarPlay ve android auto mevcut. Multimedyanın altında kaç adet USB girişi var (normalde aşağıdaki görsel gibi olması lazım)
    , çiftse serviste yazılımla yüklenebildiğini, tekse (ya da etrafı beyaz çerçeveli değilse) donanımsal olduğunu okumuştum bir yerde.



    Volvo XC40 Kullanıcıları
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkcsm

    Aracınız kaç model? Benim aracım da core paket ama CarPlay ve android auto mevcut. Multimedyanın altında kaç adet USB girişi var (normalde aşağıdaki görsel gibi olması lazım)
    , çiftse serviste yazılımla yüklenebildiğini, tekse (ya da etrafı beyaz çerçeveli değilse) donanımsal olduğunu okumuştum bir yerde.



    Volvo XC40 Kullanıcıları

    Yanıtınız için teşekkürler. 2021 model aracım. Tek usb portu mevcut.





  • wanderlustwo kullanıcısına yanıt

    AA ve CP her zaman opsiyon idi.

    Anlaşılan o ki sizinkinde sipariş edilmemiş.

    Gerçi farketmiyor çoğu arabaya sonradan burada serviste ekleniyor. Tek sorunu fiyatının kazık olması.

    Serviste yaptırabilirsiniz. Fiyatı bilmiyorum ama pahalı olacaktır.

    Volvo aksesuar sitesinde aracınız için carplay var.


    Volvo XC40 Kullanıcılarıaccessories.volvocars.com
    Apple CarPlay - XC40 2021 T2 Automatic - Volvo Cars Aksesuarlari
    https://accessories.volvocars.com/tr-tr/XC40/Accessories/Document/VCC-516765/2021/T2/Automatic
  • 2023 Eylül ayında 2 tane Volvo XC 40 - T2 araç aldık, araçlarımızda bir kaç gün arayla Spotify uygulaması açılmamaya başladı, bu sorunu yaşayan başkaları var mı? yol yardımı aradım belki kısa bir reset gibi bir şey vardır diye ama bu özellik android olan araçlarda yani elektriklilerde varmış sanırım, sonrasında programı kaldırıp tekrar kurmamı istediler fakat sorun çözülmüyor, internet bağlantısında vs herhangi bir sorun yok, diğer uygulamalar çalışıyor, servise getirin bir bakalım dediler, yurtdışı sitelere baktık son günlerde bu konuda baya bir şikayet var, başına gelen ve çözebilen varsa bilgi verirse seviniriz..

  • corylus C kullanıcısına yanıt
    Bir şey sorabilir miyim? Hesabınızda neden 7.9 u 2.2 ye böldünüz? Yani max 7 Kwh ile şarj edilebiliyorsa 7.9 / 7 oda 1.12 yani bir saat 10 dakika olmaz mı ? Özetle sıfırdan %95 e 10 saat 30 dakika yapmaz mı?
  • airwolf26 kullanıcısına yanıt

    Normal ev prizinden 2,0-2,3 kwh aralığında akımla güç alabilir. O yüzden yaklaşık olarak 2,2'ye böldüm. Zaten son %3-5 'de güç alımını azaltıyor araç.. Wallbox kuruluyasa 11 kwh güç alabilir. O durumda da yaklaşık 11'e bölmek gerekir. Son %3-5 arası yine güç alımı azalar tabi. Bu durumu da son cümlede belirttim zaten. Siz 7 kwh'i nereden gördünüz bilmiyorum ama araç 11 kwh ile şarj olabiliyor, AC ünite-trifaze hat ile.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corylus -- 10 Şubat 2024; 13:45:9 >
  • corylus C kullanıcısına yanıt
    Şimdi anladım, basit kablo ile duvar ünitesi yerine prizden yani
    Açıklama için çok teşekkür ederim 🙏🏻
  • airwolf26 kullanıcısına yanıt

    Zaten soran kişi onu sormuştu.

  • 
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.