Şimdi Ara

Volkswagen TİGUAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • aaguler kullanıcısına yanıt

    Hiç tiguanı sürdünüz mü diye soracaktım da muhtemelen hiç içine bile binmediniz. Avrupa’da en çok satılan suv ve dünyada ilk 5 arasında. Sizce neden? Bu arada bir dipnot tiguanda sorunsuz ıslak kavrama dsg kullanılıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SencerKorkusuz kullanıcısına yanıt

    Bir aracı sürmek sizlere ne hissettiriyor bilemiyorum ama yüzlerce otomobil, suv, motosiklet, kullandım. Rakiplerinin neredeyse en dolu donanımının alınabileceği paralara en boşu satılan bu aracı övmek için farklı bir kafaya sahip olmak gerekli galiba.


    Sorunsuz dsg, masallarda olur.

  • aaguler kullanıcısına yanıt

    Haklısınız. Yüzlerce otomobil kullanmış birine burda kimse laf anlatamaz. Naçizane tavsiyem siz de tenezzül edip muhatap olmayın bizimle


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SencerKorkusuz kullanıcısına yanıt

    Seninle muhatap olan kim ?

  • aaguler kullanıcısına yanıt

    Zangozun biri


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tiguan rakipleri sportage tucson 3008 karşısında - bir otomobil

  • Yani muhtemelen cevap verilmeyecek yaştasın 16 gibi tahmin ediyorum. Şimdi sana cevap vermiyorum da şöyle bi açıklama yapalım: Ülkemizde Avrupa araçları tutulduğu için boş dolu paket versiyonları olur. Japon ve uzakdoğu araçları genelde fullpaket gelirler çünkü fazla tutulmadıkları için özellikler ile müşteri bulmaya çalışırlar.


    Fakat amerikada tam tersi durum var orda Alman araçları japon araçları kadar tutulmazlar bu nedenle orda VW Audi hep ful pakettir ama japon araçları boş veya dolu paket olarak satılır.


    Özetle hangi araç ne kadar tutulursa okadar boş paketi getirilir ülkeye.

  • Bu Tiguan'ı kötüleyenlere acaba rakip firmalar tarafından teşvik primi felan mı veriliyor bazen merak ediyorum. Benim param var istediğim arabayı alırım sen 5 binin 10 binin hesabını yapıyorsan o senin sorunun. Bu arabaya bu fiyatı verenlerin aklından şüphe ediyorum demiş. Tabloyu atıyorum Mart ayı SUV satış rekoru Tiguan'da. Ocak - Mart arası satış 4631. yani bu 4631 kişi gerizekalı ve arabadan anlayan bir akıllı sizsiniz zaten bu ülkede.



    Volkswagen TİGUAN
  • Tiguan Volkswagen markasının 2020 yılında en çok sattığı model.

    Tekrar yazıcam, devasa Volkswagen markasının 2020 yılında Golf’ten dahi fazla sattığı model.

    Şu anda ülkemizde satılan en boş modelinde far ve yağmur sensörü, led farlar, katlanan aynalar, ön arka park sensörü, hız sabitleyici ve sınırlayıcı, kararan dikiz aynası -ve bu ayna çerçevesizdir çok güzel görünür-, R-line modelinde bulunan büyük multimedya ekranı -android auto ve apple car play içerir-, yine en dolu olan R-line modelinde bulunan 3 bölgeli tam otomatik klima ve yine R-line modelinden farksız olarak 1.5 tsi motor ve ıslak kavrama 7 ileri dsg sunuyor. Görünmeyen yerlerde VW kalitesini hissedersiniz.

    Süspansiyon çok sessizdir ve işini iyi yapar, yalıtım iyidir, standart müzik sistemi sizi çok mutlu eder.

    Ayrıca VW Tiguan’ı D sınıfı olarak konumlamak istiyor.

    Her ne kadar burası tartışılsa da grubun diğer araçları Ateca ve Karoq’tan bariz şekilde büyük ve ferahtır.

    Ateca ve Karoq’ta kuru kavrama dsg kullanılırken Tiguan’da Tarraco ve Kodiaq’ta kullanılan ıslak kavrama dsg kullanılır, bu da yine VW’nin Tiguan’a gösterdiği özen ile ilgilidir.

    Velhasıl Tiguan çok gösterişli olmayabilir ama taş gibi Alman arabasıdır ve size bunu görünmeyen yerlerde fazlasıyla verir.

    Mesela çok kaliteli olmayan yollarımızda “yollar da bozuk yahu” diyeceğiniz yerde aynı inch ve aynı ebat lastikle Tiguan size “yollar da o kadar bozuk değilmiş” dedirtir ve bu donanım olarak herhangi bir yerde yazmaz.

    Buna sürüş kalitesi denir ve genel olarak insanların Alman arabalarını sevmelerinin nedeni budur.

    Bu aralar 380’e cam tavanlısını veriyorlar galiba, bence bu piyasada parasını hakediyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derfgt -- 9 Nisan 2021; 23:57:11 >




  • derfgt D kullanıcısına yanıt

    mükemmel özetlemişsiniz. vw kalitesini abur cubur görseller ile değilde, görünmeyen kaliteli malzeme ve konforu ile sağlıyor. 2014 model golf tdi arabamı yaklaşık 4 yıl kullanıp dizel yakıttan da kaçmak bahanesi ile satıp 2020 focus manuel araca geçmiştim. ve sadece 9 ay dayanabildim. golfum boş paket gibi idi. focus ona göre dolu paket gibiydi neredeyse ama ne izalasyon ne ses sistemi ne motor gücü(1.5 benzin manuel) hiç birine alışamadım. En son satıp vw dönüş yaptım. lux bir ürünmü görsel olrak çok lüx olmasa da konfor kullanım ve hissiyat olarak aynen lux ürün.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.