Şimdi Ara

Volkswagen 2024 fiyat listesi belli oldu! İşte Nisan ayı fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • keskin64 K kullanıcısına yanıt
    Doğuş oto mu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    ülkenin gidişatından memnun olan, değişim istemeyen güruhta çoğunlukla bu düşük gelirli insan gurubu, çok garip ülkeyiz...

  • Vw yaşıyor mu yaa ben yollarda göremez oldum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu araç markaları boşuna TV'ye felan reklam veriyorlar, galericilere peşkeş çekiliyor arabalar.

    Resmen telefonda doğuş oto elemanı el altından para istedi benden bu nasıl bir adiliktir bu markaların haberi yok mu bunlardan?

  • commandx C kullanıcısına yanıt

    O zaman bellirsiz bir tarihe kadar ÖTV indirimi başlatısınlar.


    Al satçıların ellerinde patlaması ve al sata bir süre bulaşmamaları için ÖTV indirimi şart bence.


    Hükümetin ÖTV indirimini dillendirmesi bile al-satçıları paniğe itmeye yeter bence.

  • VW ülkemizde fiyatlarıyla premium olma çabası içinde. Mercedes, BMW, Audi, Porsche, Maserati, Alfa Romeo, Lexus, Genesis, Acura, İnfiniti vb markalar yıllarca boşuna çalışmışlar VW fiyatlarıyla premium oluverdi şaka gibi. VW şeyini de yırtsa premium olamaz halk otomobilidir ve öyle kalacaktır

  • Taigo 1.0 Rline 1050 iken sıfırı geçen renault bayisinde gördüğüm 2022 38bin kmde 1 parça boyalı (kaput) modeline 1130 çekmişler. Cam tavan falan vardı opsiyon mu bilmiyorum ama fırsatçılığa iyi bir örnek.

  • Roark kullanıcısına yanıt
    🤣😂🤣😂👍🏻

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nucro kullanıcısına yanıt

    fırsatçılığın sebebi ötv değilki. ötv olmasa da aynı fırsatçılık yaşanırdı. fırsatçılığın olma sebebi araç azlığı ve talepbin güçlülüğü...

    eğer aşırı bir vergi indirimi gelirse mevcut ötv ile yıllardır araba almak zorunda kalan al satçı da olmayan yurdum insanlarının arabaları aniden en az %50 değersizleşir. muhtemelen ya arabanız yok ya da yenisini, daha iyisini almayı planladığınız için bana ne oh olsun diyebilirsiniz. ha tabi ben de bu durumda devlet ev değerlerini sınırlasın 500k dan pahalı ev olmasın kiralar 1000 tl yi aşamasın etin kilosu max 25 tl olsun gibi gibi halk yararına daha dahiyane fikirler ileri sürebilirim. neticede ev veya et satmıyorum bana ne...

    bu arada vergi indirilmeli muhakkak ama indirim hem vergi gelirleri açısından hem de mevcut almışlar açısından sorun olacağından birden olmamalı, önceden duyurulmalı ve planlı olarak mesela her yıl kademeli iniş sağlanabilir, yıllık %5 gibi..

    fırsatçılığın bitebilmesinin yegane yolu talebi karşılayacak sayıda sıfır aracın piyasada olması, onun dışında bugün vergi sıfır deseniz önce ikinci elde fiyatlar jet hızıyla düşer gibi olur sonra ucuzlayan fiyatlar nedeni ile talep daha da canlanacağından yavaş yavaş fiyatlar ve fırsatçılık artar.. ekonominin temel kuralı arz/talep konusu...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 14 Nisan 2023; 14:40:41 >




  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

    Devlet mekanizmalarında piyasayı düzenleyicilik vardır. Piyasada aşırılıkları düzeltmek ya da piyasaya yön vermek için bu gereklidir.


    Ev fiyatları için saçma sapan önlemler aldılar (%80 enflasyon ortamında kiralara %20 limiti gibi)


    Araç konusunda ise çok fazla sayıda insanın, servetini korumak için ya da para kazanmak için araba alıp satmaya yöneldiğini görüyorum ve kız kardeşime alacağımız araç için saçma sapan fiyatlar görüyorum.


    Milletin araç al-sata yönelmesinin önüne geçilmesi lazım. Bunun yollarını düşünüyorum.


    Ev satışında olduğu gibi satış gelirine vergi konması da bir çözüm olabilir ancak en sağlıklı çözüm FED'in ABD'de yaptığı gibi piyasanın psikolojisini değiştirecek adımlar atılmalı.




    ÖTV indiriminin belirsiz tarihe kadar açık bırakılması, piyasada "araç fiyatları devamlı artacak" düşüncesi ile piyasada araç bırakmayanlara bence en etkili önlem olacaktır. ötv indirimi, al sat yapmayı düşünmeyen halkı çok ilgilendirmez bence. Araba ihtiyacı olan halkın ise daha rahat araca ulaşmasını sağlayacaktır.





  • nucro kullanıcısına yanıt

    piyasa düzenleyicilik bu sizin dediğiniz usulle olmazki. bu tam tersine devlete olan güveni sarsar. kurallar önceden belli olmalı ve zırt pırt değişken olmamalıdır. belirsiz süreli ama geçici indirim olmaz, devlet bundan sonra ötv şu şekilde hesaplanacaktır (indirilecektir) demeli ve kuralı bozmamalıdır.

    "ötv indirimi araba ihtiyacı olan halkın ise daha rahat araca ulaşmasını sağlayacaktır. " yazmışsınız ama bu nasıl olacak, 1milyonluk golfe bu kadar talep varken aynı golfü ötv indirimi ile 500bine liste fiyatında indirirseniz talep daha da artmayacak mı? piyasada yeterli araç bulamazsanız fiyatlar nasıl düşecek? sizin mantığınız, fırsatçıların elinde aşırı fazla araba var ve satmıyorlar ise olası bir şok indirimde en fazla stoklarına biraz daha ekleme yaparlar, yine bize sıra gelmez.


    ayrı bir konu ama ötv yi indirseniz bugün poloya niyetlenen audi almaya çalışır, toyota yerine mercedese bakılır ve döviz açığı patlar, kur dimdik yukarı gider. yanlış anlaşılmasın ötv iyidir demiyorum sadece şok tedaviler zaten hassas bünyesi olanı daha da üzebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 14 Nisan 2023; 15:13:46 >




  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

    Piyasada düzenleme yapmak için FED örneği özellikle verdim. FED'in faiz arttırımını ne zaman yapacağı bir programa bağlı değildir.

    Haziran'da şu kadar, Eylül'de bu kadar arttıracağız veya azaltacağız demez. Derse piyasa buna göre pozisyon alır.


    Konumuza tekrar dönersek amacımız piyasada araç bırakmayıp devamlı fiyatları yukarı çekenlerin oynunu bozmak ve bu sayede milletin araca daha kolay ulaşmasını sağlamak.


    ÖTV indiriminin ucuz arabalarla sınırlandırılması konusunda haklısın. Amaç lüksü ucuzlatmak değil ekonomik arabaların erişilebilir hale getirilmesi olmalı. Bu sebeple daha önce de yapıldığı gibi ÖTV indirimi, Türkiye'de üretilen ve belli bir tutarın altındaki değere ait araçlarla sınırlandırılmalıdır.

  • Ya bu polo serisi çok pahalı geliyor bana


    Yani bu denli ufak bir arabaya bu paralar verilir mi cidden tam araştırmadım ama sanki benzeri paraya sıfır olmasa da 1-2 yaşında çok daha iyi arabalar alınabiliyor

  • BlackLead kullanıcısına yanıt

    Volkswagen kesinlikle eski cazibesine sahip değil. 1.8 milyon'a T-Cross falan almayı düşünenlere allah akıl fikir versin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 9 Mart 2024; 0:45:39 >
  • Yeni nokia

  • Çinliler yarı fiyatına daha kaliteli araçlar satıyorlar vw alinmaz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 m ye polo güzel şaka.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    1.5 m ye temiz 508 alınır. İyice şaşırdılar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • treyturop T kullanıcısına yanıt

    Yüzde yüz katılıyorum  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba fiyatları düşecek xD araba almayın .s borsa kağıdı alın, araba alacağınıza borsa kağıdı alsanız 1 katrilyon milyar milyon dolar paranız olurdu xD

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.