Şimdi Ara

üçgenler yetişir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok temel düzeyden öğrendiğimden olsa gerek koskoca 10 soru geometriden 1-2 net anca çıkarabiliyorum.

    Tekrardan üçgenler konu anlatımlarına başlayıp bir kitaptan çözmeyi düşünüyorum ama 40 günde yetişir mi bilemiyorum. Geometride iyi olmadığımdan denemelerde yapamıyorum.

    Sizce oluru var mı yoksa zaten yapamıyorum değmez diyip hiç bulaşmadan edebiyat problem LTİ mi daha çok çalışayım? Değer mi?
    Ne yapmalıyım?

    Sürekli evdeyim ders çalışıyorum ama geometriyi anlamıyorum bilgisizlikten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Tyt den yapamadıklarım fen ve geometri. Bugünlerde fenden 5 net geometriden 3 net yapsam şükrediyorum. Benim ayt matematik netlerim tyt matematiğe göre genellikle daha düşük. Ayt'de de en sık yapamadıklarım geometri, pkbo, lti ve değişik temel kavramlar, polinom soruları. Sözel derslerimde ufak eksikler ve tekrar edilmesi gereken yerler dışında büyük bir şey yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petruccio -- 29 Nisan 2024; 18:59:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zamanın varsa Kenan karadan geometri hızlıca dinleyip test çöz günlük zamanının bir kismini ver.Ama dikkat et geometriyle uğraşırken diğer derslerden geri kalma zamanın bir kısmını verip geo da çalış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene ocak ayında koca üçgenler konusu eyüp b. den 1 ayda bitirmiştim zamana yaya yaya. eyüp b. tyt-ayt geometri playlistine bir bak derim. klasik sorular çözer, çiçekli böcekli yeni nesil soru çözüp sana vakit kaybettirmez. pdf'sini çıkartırsan bir soru bankası kadar soru da çözmüş olursun. ayrıca soru bankası çözmene gerek kalmaz diye düşünüyorum.

  • temel yorum kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Kenan kara'dan pek anlamıyorum özellikle yeni nesillerini. Denemelerde geoyu çözemiyorum umarım halledilebilirim çok sağolun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Petruccio P kullanıcısına yanıt

    rica ederim dost ne demek. Eyüp B.'nin videolar eski deme sakın hepsi birer cevher.

    ben de çalışmaya başladığım vakit ilk Kenan Karadan dinlemiştim. soruları çok boş kurgularla doldurduğu için inanılmaz vakit kaybı yaşatıyordu. bir de amma boş konuşuyordu be. yok bu benim oğlum yok bu benim dedem yok bu anam yok bu yeğenim. bir de kardeşim diyordu hep

    kardeşim

    kardeşim

    kardeşini...

  • Kanki geoda her sene banko düz açı sorusu oluyor bunu halledersin aşağı yukarı hep aynı şeyler. M kuralı Z kuralı vs. Benzerlik hep geliyor bunlar yapılır 5-6 net gelir geodan yeterliyse sana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşar hoca ve Eyüpb karışık gittim üçgenlerin konu anlatım kısmı bitti birkaç test çözüp orijinalin video çözümlerini de izledim. Denemelerdeki yeni nesil üçgen sorularında korkmak yerine direkt bodoslama çözmeye çalışınca yapabildiğimi fark ettim kendimi zorlayınca 3-4 net geliyor ama daha çok gelişmem gerek.

    Fende de tıpkı bir sayısalcıymış gibi oturdum mecburiyetten(0 net tyt fen beni batırır) konuları dinleyip soru çözüm izledim. Geçen 7 net fen yaptım benim için şimdilik iyi. Kimyada ezber yapamıyorum niyeyse, hoş geldin cıva, nahco3 falan onları halledemedim....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petruccio -- 22 Mayıs 2024; 8:26:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.