Şimdi Ara

tv kendi kendine açılıp kapanıyor panasonic (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
8.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sizinkiyle aynı şekilde açıkken kendi kendine kapanıp tekrar açılan Panasonic TX-P42ST30E neoplazma TV'yi yetkili servise tamire verdik, "Y-SUS görüntü kartı bozulmuş, değişecek, yedek parçası piyasada bulunmaz, orjinal Japon parça olması lazım, başkasını TV kabul etmez, bizden başkası bu plazma TV'yi tamir edemez, televizyonu bozdurursunuz" dediler; 2250 TL fiyat çıkardılar. Daha önce sorunu anlattığım tanıdık bir elektronikçi sizin dediğiniz gibi switch bozulmuştur demişti. Siz sorunu çözmüşsünüz, problem tekrarladı mı acaba?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 11 Ekim 2022; 17:51:15 >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

    Benim 42gt30 da aynı sorunu yaptı. Tamirciye götürdüm, sanırsam tamircide sizin dediğiniz gibi Y-SUS kartını değiştirdi. Sorun düzelmedi. Defalarca götürüp getirdim ama olmadı. Şimdi de 50c3 televizyonum aynı sorunu yapmaya başladı. Sanırsam 3-30 serisinde bu sorun var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilico2 -- 22 Şubat 2024; 16:52:8 >
  • Bugün televizyonun güç düğmesinin olduğu kartı söktüm ve tv tamircisine götürdüm. Doğrudan güç anahtarını değiştirmesini istedim. Sorunu sordu, anlattım. Öyle şey olmaz, bu anahtar tv'ye açıyorsa sorun bunda değildir dedi. Sonrasında anahtarı multimetre ile kontrol etti. Sanırsam elektronik temizleme spreyi gibi bir sprey ile anahtara bir kaç fıs attı. Sonrasında anahtarı multimetre ile tekrar kontrol etti. Tamam şimdi oldu. Sorun varmış burda, şimdi düzeldi dedi. Nasıl oldu bu iş dedim. Bazen bu tür yerler oksitlenir, o zaman temassızlık yapar, temizledim geçti dedi. Şimdi televizyonu deniyorum. Saatlerdir açık. Sanırsam düzeldi.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.