Şimdi Ara

TürkTelekom internet aboneliği iptali konusunda dikkat edilmesi gereken bir husus var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba iyi akşamlar. Benim 15 Ocak'ta taahhütüm bitiyor. Taahhütün bitimine müteakip aboneliğimi sonlandırmak istiyorum.


    Ben 31 Ocak'ta son faturamı almak istiyorum. Bu iptal sürecini en hızlı nasıl sonlandırabilirim? 31 Ocağa kadar iptal ettirdiğim taktirde faturaya ek bir ücret yansır mı yoksa sonraki ay bir fatura daha mı çıkarıyorlar? E-Devlet'ten bu işi yapmak ne kadar sağlıklı ve süreci nasıl? Yardımcı olursanız sevinirim.


    Ek olarak şu saçmalığıda eklemek istiyorum ben böyle saçma bir şey görmedim. TürkTelekom taahhüt kampanya faydalarını fatura kesimine göre yansıtıyormuş. Eskaza ben 30 Ocak 2023'te başvurmuş olsam 31 Ocak 2023'te bağlantı ücreti + 1 günlük kullanım ücreti olarak bir fatura çıkarıp benim 1 aylık kampanya hakkımı yiyeceklermiş onu yeni fark ettim.




  • 31 ocağa kadar beklemenize gerek yok. Taahhüt bitimine 2-3 gün kala Türk Telekom bayisine gidip kapattırma yapabilirsiniz. Ekstra ücret de ödemesiniz. Ben öyle yapmıştım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 7 Ocak 2024; 21:40:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt

    İyi güzel ama bu son fatura ne olacak? 220 TL ödüyordum şu an Gelecek Dönem Faturası: 499,75TL yazıyor. Şimdi ben 12 Ocak'ta gittim 15 Ocak'ta kestiler varsayalım. Fatura yine 499TL mi gelecek? Yoksa faturayı iptal edip abonelik iptali esnasında bana bir ücret mi çıkaracaklar?

  • Taahhüt bitiminden sonra kullandığınız gün kadar ücret yansıtılır. En güzeli çağrı merkezini arayın, kayıt ediliyor görüşmeler zaten teyit edin tüm aklınızdaki soruları.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 7 Ocak 2024; 22:31:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.