Şimdi Ara

Türknet destek YAPA ' dan VAE ye geçiş yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Türknet YAPA altyapısındayım ancak internet hızım gün içinde 9 -10 megabitlerde adeta sürünüyor. Geceleri 30 megabitleri görüyorum. Ancak stabilite ve ping sorunları yaşıyorum. Ev iç tesisatları yeni döşendi ve problemsiz. Aktif altyapınız yapadan vae ye geçmek istiyorum bununla ilgili destek verirseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Malasef geçirmiyorlar 2 hafta boyunca uğraştım inatla geçirmediler şuan iptal talebimi oluşturdum millenicom kullanıyorum şuan kafam çok rahat cidden türknet i severdim ama nafile yani ne kadar uğraşırsam uğraşayım olmadı ben 3 mbit kullandım 2 hafta şaka gibi ya yapa olduğun için farklı firmaya'da geçemezsin haberin olsun komple iptal etmen lazım ev telefonun varsa oda gidicek numara benim öyle olacak.
  • Milenicoma yada netspeede geçiş yapsam olmuyormu şuan bende değiştirmeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. YAPA santrallerimizin bulunduğu bölgelerde önceliğimiz tüm kullanıcılarımızı YAPA santrallerimiz içerisine dahil etmekdir. YAPA//VAE geçişini belirli kriterleri aşan durumlarda gerçekleştiriyoruz. Eğer bulunduğunuz bölgeye size yakın yeni bir santral kuruluysa kontrol edip VAE'de daha fazla hız verebiliyoruz. %50'lik kayıplardan daha fazla hız kaybı yaşanıyorsa da geçiş işlemleri yapabiliyoruz.

    İsterseniz bana PM üzerinden hizmetinize ulaşabileceğim iletişim bilgilerinizi iletin. Arkadaşlarıma hizmetinizi kontrol ettirip size bu konu hakkında geri dönüş yapayım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    PM yoluyla bilgileri gönderdim
  • cidden dalgamı geçiyorsunuz anlamıyorum ama 2 hafta boyunca 65 mbit alabileceğimi söyledim yakına saha dolabı konulmuştu vae geçmek istedim geçirmediniz. Sikayetvar üzerinden konu açtım buradan destek veremeyiz diye dalga geçtiniz sadece şikayetimi beyan ediyordum ben. İptal istedim sizden çünkü yapmıyordunuz aradığınız da neden iptal ettirmek istiyorsunuz falan dediniz ben durumu anlattım teknik ekiplerimiz kontrol etsin dediniz baksınlar ama önce iptali geri çekmek için bir daha arayacağız denildi ve ben bir yanlışlık olmuştur diye tamam dedim iptali geri çektim. OİM üzerinden tekrar'dan geçemeyeceğimi söylediniz ve "YAPA" ya maruz bıraktınız sayenizde 2000/m den inatla vereceğiz dediniz ve 2 hafta boyunca resmen süründüm sayenizde.@TurkNetDestek @-KnuCKleS- sana tavsiyem ise millenicom öneririm şuan kullanmaktayım özel pm atarsan yardım ederim 1 senedir kullandım türknet ile ilgili karalamada başlatmadım sadece anlamıyorlar büyük ihtimal geçiştirecekler sizide huy haline gelmiş.




  • Bende bu ay milenicoma geçicem. İptal ettirmeden direk başvuruda bulunsam olmuyor mu? Çünkü sıfırdan türknette bağlatıncaya kadar canım çıkmıştı türktelekom ekiplerini beklerken. Milenicom geçiş sürecinde de bu sıkıntıları yaşamak istemiyorum. Anlık internet hızımı paylaşıyım da görsünler adsl hızı bile alamıyoruz rezalet. Türknet destek YAPA ' dan VAE ye geçiş yardım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • -KnuCKleS- kullanıcısına yanıt
    Yıllık sözleşme yapmadınız ise milenicom u arayın sorun alt yapı olarak taşıma imkanları var mı diye.
  • -KnuCKleS- kullanıcısına yanıt
    ben bağlattığım zaman cuma günü ön başvurumu aldılar cumartesi tt ekibi geldi vdsl portu bağladı 2 gün içinde çözüldü malasef tek yol iptal ediceksiniz.
  • Böyle leş bir firma görmedim 35 mbit den 16 mbite düştü arada 5 mbit oluyor altyapımın kaldırdığı hız 85 onu bile veremiyolar millenicom geçicem bakalım
  • MertTR23 kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız benim sorunu çözmeye bilgileri yetmedi 1 ay beklettiler zorla iptal ettirdim çünkü millenicom'a geçişime onay vermediler size geçişte izin verirler zorluk çıkarmazlarsa o derece kötü bir firma.40 defa şikayet kaydı açtırdılar sürekli suçu türk telekoma atıp durdular yok trafik noktası yok kapasite artırmaya izin vermiyorlar diye suçu atıp durdular çöp bir firma olduğunu anladım.Hergün ping ve hız sorunu yaşatıyorlardı sizin gibi iptal edip kurtuldum kendilerini burda 1 numara göstermeleride çok saçma daha çalışanların bile bilgileri yok.
    Türknet destek YAPA ' dan VAE ye geçiş yardım.
    Türknet destek YAPA ' dan VAE ye geçiş yardım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Yazdıklarınızın hepsini bende yaşadım. Dediğiniz gibi iptal edip, yeni servis bağlayıcıya geçmekten başka çare yok. %50 işi de palavra. 60 Mbps alt yapı olan yerde 6 Mbps ile bağlanıyorum o da sürekli kopma/donma ama inatla VAE'ye geçiş yapılmıyor. TurkNet bu kafa ile çok müşteri kaybedecek. Forumda herkes aynı sorunları yaşıp duruyor ve hiç bir şey yapılmadığı da gün gibi ortada.
  • 6 Ocakta yazmışım şikayet kaydım hala devam ediyor sürekli saha ekibi gelip duruyor evime sorunumu çözmediler son fatura gelsin millenicom geçiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.