Şimdi Ara

Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
984
Cevap
190
Favori
80.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amiga dergilerini okuyarak büyüyenler burada mı! Güzel bir konu olmuş. Elinize sağlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel konu

    Bende level topluyorum son 1 2 yıldır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gözümde canlanır koskoca mazi…

    Level dergisinin Resident Evil 4 sayısının yeri bende ayrıdır. O zamanlar oyunlar çok ama çok daha kaliteli, hayat çok daha güzeldi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cd-rom data vardı. Çoğunlukla oyun demoları vermekle birlikte bazen full oyun da verdiği olurdu. Tabi o zamanlar YouTube’u falan geçtim internet bile her yerde yok. Sadece oyun değil, film fragmanları, yeni çıkan müzik albümlerinden kısa şarkılar falan da olurdu içinde.

    Hey gidi günler…



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 19 Şubat 2022; 21:35:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CD oyun alırdım, Göktuğ Yüksel başarılı bir yazardı.

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Alan sorununu nasıl çözdün ? O kadar dergi baya bir yer kaplar.. Ama müthiş bir arşiv olmuş, 20-30 sene sonra o arşivin değeri sağlam olur :)

  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

    Dergilerini okuma imkanım olmadı ama oyunlarını oynayarak büyüdüm Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı Benim için herşey bi yana, Amiga bi yana. Ara ara açıp oyun müziklerini dinleyip o yıllara giderim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adsl'in olmadığı yıllarda güncel haberleri sadece bu dergilerden öğrenirdik. Birde fax modemle zar zor bağlandığım Trgamer sitesini takip ederdim. Cd'lerdeki trailerları tekrar tekrar izlerdim. Sağlam bi Level arşivimi lise yıllarımda arkadaşlarıma dağıtmıştım. Bir gün bunların nostalji değeri taşıyacağı hiç aklıma gelmedi o yıllarda.

    GTA 1'in 365 sn süren demosunu vermişlerdi bi cd'de de. O demoyla bağımlısı olmuştuk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amiga Dünyası, Amiga ve PCGamer 'ın tüm sayıları kusursuz durumda vardı bende. "Çok yer kaplıyor, ne gerek var?" diyerek hepsini çöpe atmıştım.

    Keşke saklasaydım, güzel arşiv olurdu.


    Amiga Dünyası'nı sadece oyun dergisi olarak görmek doğru değil. Programlama köşeleri de vardı. Ben ilk oradan öğrenmiştim.

  • Dergiyi bilmiyordum ama Amstrad ismini görünce şaşırdım, tek ben biliyorum sanıyordum bu bilgisayarı

    Yeşil ekranında peder kod yazarken boşta olduğu zamanlarda oyun oynardım. Hepi topu 2-3 oyunu vardı neyin dergisini çıkarmışlar diyecektim ki internette bakınca renkli(tek yeşil değil çok renkli monitör ) versiyonlarının olduğunu da gördüm. Ben kendimizi 80’lerde bilgisayarı olan bir aile olarak cool zannederken meğer millet ne hayatlar yaşıyormuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 20 Şubat 2022; 0:15:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene 1999, ayın o günü geldiğinde okuldan fırlanır, PC Gamer alınır, jelatin açılıp dergi önce bir koklanır, eve gelinir önce CD'ye bakılır ne var ne yok diye, sonra dergi okunur. Hocam ne güzel bir konu açtınız gözlerim doldu yemin ederim.


    Bu arada yıllarca biriktirdiğim PC Gamer serisi taşınırken annemin kurbanı olmuştur, belki 5 yıl eksiksiz biriktirmiştim...


    EDIT: Şu sayının Türkçe olanı hala evde bir yerlerde duruyor bu arada şu anda bulamadım. "Kendi Quake'ni Kendin Yap" gibi bir manşet vardı üzerinde. 56K internetle bir sürü tool indirip oyun yapmaya çalışıyordum bu dergiden bakıp. Şu anda 30-40 yaş arası bir çok oyun yapımcısı o merakı ve hevesi belki de bu sayıya borçludur. Oyun tarihinin en önemli dergisi bu sayı olabilir (:


    Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 20 Şubat 2022; 0:20:33 >




  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt

    Tekrar merhaba, evimde tarayıcı özellikli bir yazıcı varmış. Şimdilik ProGamer dergisinin ilk ve son sayılarını taratabildim. Bir önce paylaştığım telefon scan'ından çok daha iyi oldu.


    İndirmek için: https://drive.google.com/drive/folders/13lwl6O7mT-vGuSIGl20SBo-XfihZabP7


    Üşenmezsem zamanla elimdeki 38 sayıyı da taratmayı düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 20 Şubat 2022; 19:21:18 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Hocam netlik baya iyi şu an. Yaşım 33 bu arada. İnanın bu yaşta böyle çocukca sevinç yaşadım.Okudukça böyle geçmişe gidiyorum o kadar özlemişim bu dergiyi. Elinize sağlık diğer serilerde gelirse ilerde çay kahve eşliğinde okumaya devam ederiz ne güzel.Emeğinize sağlık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 20 Şubat 2022; 1:20:44 >
  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt

    Bu hissi çok iyi bilirim hocam, elimden geldiğince diğer dergileri de eklemeye çalışacağım. Link sabit, eklendikçe yenileri oraya atacağım, ayrıca konuyu da haberdar ederim. Buraları takipte olun yani. Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı 

  • bu dergilerde okuduğunuz oyun incelemelerinden aldığınızı internetteki oyun videoları ve yazılarından alabilmeniz mümkün değil arkadaşlar 39 yaşında bir gamer olarak söylüyorum bunu 17 yaşında okuduğum oyun incelemelerini ve burda geçen yazıları hala hatırlarım yazıların içindeki espiriler, görseller hala hatırımdadır internetten bu şekilde kalıcı bir bilgi alabilmeniz mümkün değil internet beyninizi ve hafızanı eğer dikkatli kulanmazsanız çöplüğe çevirir.

  • Özellikle bu dergiler editör filtresinden geçtiği için yazılar konular bir bütünlük içerisinde verilirdi ve belli bir kalitesi vardı günümüzde bunu bulmak çok zor. Maalesef yeni nesil internete hapsedildi ve burada kaliteli bir içerik yok, sitelerin tek amacı okuyucuda bilgi açlığını körükleyip onu sonsuz bir döngüye alıp siteye bağımlı hale getirmek.

  • onazzi kullanıcısına yanıt

    Basılı olarak bulmak çok çok zor. Ben de arıyorum ama hiçbir yerde yok. Dijital olarak indirmek istersen;


    LEVEL #2. sayı 1997 - https://s3.cloud.ngn.com.tr/level300/Level_Subat-1997.pdf


    Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı




  • Bu dergilerin verdiği cdler var bende saklıyorum ileride nftler gibi değerlenirse satacağım ve orjinal bir kaç oyun cdsi gta 1-2 fifa 99 gibi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • harika konu favorilerime ekledim. ellerinize sağlık.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.