Şimdi Ara

Turkcell interneti sorunlumu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 5800 telefonum var baglantı kurarken turkcell interneti seçiyodum ve problem yoktu ama bedava face gırerken arada 50 kuruş alyodu ve toplam 5 6 tl gitti ve problemin Wap la baglanmadıgımdan kontor yendgı solendı ve doğruymuş waptan gırınce tl gitmedi ama zar zor gırmeye başladm waptan anlayamadm gitti fikirlerinizi yazarsanz sevnrım....



  • Müşteri hizmetlerini arayın, son beş gün içindeki ücretsiz Facebook kullanımınızın vaktini söyleyin. Tabii ki bu kesinlikle, TL düşüşünün olduğu bir kullanım olmalı. Ondan sonra, cihazda net kullanan başka bir uygulama çalışmadığından emin olduğunuzu söyleyin, önceki kullanımların da incelenmesini isteyip, ücret iadesi talep edin.
    Hatta, sizin aramanıza gerek yok, Turkcell sitesinden Söz Sizde sayfasına girin. Buraya 0.facebook'a girdiğinizi ama TL düştüğünü söyleyin. Son 5 gün içindeki TL düşüşü olan kullanımı ve vaktini de belirtin. Kullanımınızın incelenmesini ve düşen TL'nizin geri verilmesini talep ettiğinizi yazın.

    Benim telefonumda WAP ile girsem de telefonun netbios özelliğinden TL düşüşü oluyor ücretsiz servislerde. Bu şekilde giden TL'lerimi geri aldım hep.

    Turkcell Internet kullandım, WAP oldu bir daha gitmedi falan demeyin, suçu sizin üzerinize yıkabilirler. WAP kullanıyorum deyin, ama eskiden Internet idi demeyin. ;)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.