Şimdi Ara

Türk savunma ve teknoloji şirketi, Katar'da şirket kurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk savunma ve teknoloji şirketi, Katar'da şirket kurdu



    Simsoft Bilgisayar Teknolojileri, Katar'da gerçekleştirilen 8. Doha Uluslararası Deniz Savunma Fuarı ve Konferansı'nda (DIMDEX 2024) yazılım tabanlı ürün ve kabiliyetlerini tanıttı.



    Ayrıca Bkz.Geri viteste dünya rekoru kırıldı



    Fuar kapsamında Simsoft ile Barzan Holdings QSTP-LLC arasında simülasyon teknolojilerine yönelik mutabakat metni imzalandı. Metne, Barzan Holding Genel Müdür Yardımcısı Mohammad Al Marri ile Simsoft Kurucu Ortağı Prof. Dr. Veysi İşler imza attı.



    Katar Silahlı Kuvvetleri'nin askeri yeteneklerini güçlendirmekten sorumlu olan Barzan Holdings, savunma alanında önde gelen uluslararası şirketler ve kuruluşlarla ortaklıklar kuruyor.



    Katar'daki savunma sanayi için ticari bir kapı görevi gören Barzan Holdings, uluslararası şirketlere AR-GE konusunda iş birliği yapma, bilgi transferini kolaylaştırma ve yenilikçi savunma ve güvenlik teknolojileri oluşturma fırsatları sunuyor.



    Simsoft Kurucu Ortağı Prof. Dr. Veysi İşler, DIMDEX'in bölgedeki en önemli fuarlardan biri olduğunu söyledi.



    Bölgedeki önemli fuarların tamamına katıldıklarını ifade eden İşler, Suudi Arabistan'ın ardından Katar'da yeteneklerini sergileme fırsatı bulduklarını belirtti.



    Ürün ve kabiliyetlerini kullanıcılara sergilerken iş ortaklıkları için görüşmeler yaptıklarını dile getiren İşler, Türk savunma sanayisinin geniş katılımı içerisinde fuarda yerlerini aldıklarını kaydetti.



    Fuarda önemli görüşmeler yaptıklarını anlatan İşler, beklediklerinden iyi bir fuar geçirdiklerini söyledi.



    Simsoft'un 18 yıllık bir firma olarak kara ve deniz aracı simülatörleri, yangın simülatörleri, ambulans simülatörleri gibi birçok ürün geliştirip, üretip, kullanıcılara teslim ettiğine dikkati çeken İşler, bu yeteneklerin dünyada çok az sayıda firmada bulunduğunu vurguladı.



     




    Kaynak:aa.com.tr







  • Hayırlı olsun.

  • meali=şirketi araplara satacağız yolunu yapıyoruz

  • şu arapların kılığına bak yav

  • Arap seviciler sizi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu şirketi şimdiden Katarlıların sayın.

  • Adamin bakislarinda bile hayinlik var yaw bu kadar arap olamazsin

  • Ellin İngilizi, Arap ülkelerine milyarlarca dolar yatırım yapar, üstüne şirketlerini, takımlarını Araplara satar; akıllı, vizyon sahibi girişimci denir ayakta alkışlanır. Türkler yapınca Arap sevici yobaz olur.
    Dünya değişti, artık siz de lütfen değişin arkadaşlar. Globalde büyük olmak istiyorsak, bu kafayla ülke olarak bir yere varamayız. Batı ülkeleri ve Çin şirketleri (içlerinde savunma sanayi şirkeleri de var) Ortadoğuda niye yatırım yapıyorlar sizce? Aptal oldukları için mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 10 Mart 2024; 11:11:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.