Şimdi Ara

Tüketici Heyeti Sahte Bilirkişi Raporu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kısaca anlatacağım. Yeni aldığım buzdolabı sesli çalıştığından Tüketici Hakem Heyetine verdim. Dosya il merkezindeyken cok ilgilendiler. Sonra bilirkişi görüşü için dosyayı ikamet ettigim ilçeye göndermisler. Bir akşam 21.30 gibi esimin teli caldı. Yabanci numara oldugundan ben actim. Cikan kisi beni sordu, gun icinde defaten beni aradigini cevap vermedigimi, kaymakamlikta calistigini buzdolabi icin bilirkisi gonderecegini soyledi. Ben de kizdim bu saatte esimin telinden niye ariyorsun bilirkisi gonderirsen gonder ben isim geregi her nunaraya cevap vermiyorum dedim. Tamam dedi. 1 ay gecti arayan soran olmadi. Merak ettim, ben acip sordum, bugun yarin ararlar seni, ginderecegim bilirkisi dedi. Bugun tuketici heyeti karari elime gecti. Guya bilirkisi incelemiş, buzdolabınin ayıpli olmadığıni belirlemis. Reddedilmis talebim. Karar ekinde bilirkisi raporu yok yalniz. Ekli bilirkisi raporunda belirtildigi uzere diyor.

    Dupeduz sahtekarlık yapmışlar, ne bilirkisi geldi ne arayan ne soran oldu. Ben bu aşamada ne yapabilirim? Cok moralim bozuldu, bilirkisi incelemesi falan olmadan nasil rapor duzenlenir? Resmi makamlar sahtekarlık yaparsa biz nereye kimi nicin sikayet edelim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bayramdan sonra heyete itiraz edin ve karar düzeltme yazısı isteyin. Verilmiyorsa karara tüketici mahkemesinde itiraz edin. Ekli dosya da bilirkişi raporu olmadığı için yeniden inceleme talebi çıkar bence.

    Geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.