Şimdi Ara

Trink kira garanti sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Trink kira Kiracı ile mal sahibi arasındaki finansal dengeyi koruyan kira garanti sistemidir. Avrupa'da uzun yıllardır kullanılmakta olan kira Garanti sistemi 2017 yılından beri Türkiye'de faaliyet göstermeye başlamıştır.


    Mal sahibi ve kiracı haklarının başlı başına koruyan trink kira, mal sahiplerinin kira gününde ödeme almasını sağlıyor. Trik kira garanti kapsamına giren kullanıcılar kira tarihinde hesapları müsait olmasa dahi Trink kira şirketi kiracının yerine ilgili ödemeyi ev sahibine yapıyor. Kiracıların sahip olduğu haklar arasında 5 günlük ödeme opsiyonu bulunmaktadır. Bu opsiyon içerisinde dilerlerse kredi kartlarına 12 taksit ile kira ödemelerini tamamlayabilirler. Kira garantisi sistemimiz 12 aylık olup 1 aylık kiranın %80 + KDV'si ile hesaplanmaktadır. Kira garantisi sistemine eski veya yeni kiracılar dahil olabilirler. Kiracıların risk analizleri firmamız tarafından hazırlanarak Garanti sözleşmesine dahil olup olamayacaklarına karar verilir. Risk analizimizi geçmiş kiracıların Ev sahipleri kira garantisi yaptırabilirler.


    Kiracı ile şirketimiz tarafından doğacak hukuki masraflarının hiç birisinden mal sahibi etkilenmez. Gerek İhtar gerekse tahliye davaları ücretlerinin tamamı firmamız tarafından karşılanmaktadır. Kirasını ödemeyen ve garantiyi suistimal eden kiracılar 3 aylık kira bedelini ödemediğinde trink kira şirketi tarafından tahliye davası açılır.


    Şirketimiz bünyesinde çalışmakta olan 30'un üstünde avukatımız ile tahliye davalarımız çok kısa süre içerisinde gerçekleşmektedir. Daha detaylı bilgi için web sitemiz www.trinkkira.com.tr adresini ziyaret edebilir Dilerseniz 0850 305 17 42 nolu telefonumuzdan Garanti sistemi ile ilgili bilgi alabilirsiniz.


    Trink kira sistemi bayilik olarak da çalışmaktadır. Dilerseniz bayi firmamız olarak yapmış olduğunuz Garanti sözleşmelerinden %10 gelir kazanabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trinkkira -- 3 Kasım 2022; 0:24:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.