Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE A500-19W FUN CLUB (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
946
Cevap
8
Favori
114.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhabalar laptopum da fotoğrafta ki gibi bir sorun ile karşılaştım sizce sorun nedir ve ne yapmalıyım ? şimdiden teşekkürler.

     TOSHIBA SATELLITE A500-19W FUN CLUB
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baygeveze

    Toshiba A500 19W PSAR3E modelini kullanıyorum.Bluettoth'um zaten çalışmıyor defalarca driveri kurduğum halde.Bluettoth'u zaten istemiyorum ama WebCam çok önemli ve bir türlü webcam'i kuramıyorum.Driveri indiriyorum.Yükleme aşamasında yarım bırakıp bir anda kayboluyor yükleyici..Sorun ne anlamadım.Win8 Pro kullanıyorum.Win7 de de aynı sorun vardı. Kamera driveri adı app_camera_TC30016900L ve TC30049700E.exe budur.Rica etsem yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.Gerçekten çok sorun yaşadım bu kamerayla ilgili.

    Not: ürünü ikinci el aldım.Daha önce çalışıp çalışmadığıı bilmiyorum.Sadece bir kere kurulumu tamamıyla yapabildim.Toshiba WebCam penceresi açılıyordu ama kamerayı başlat dediğimde donuyordu.

    merhaba yüklenmeyen driver için; Aygıt yöneticisinde soru işareti olan aygıta sağ tıklayıp ÖZELLİKLER deyin açılan ekranda AYRINTILAR , aygıt açıklaması yazan kısımı tıklayıp DONANIM KİMLİKLERİNE getirin alt kısımda karşınıza USB\VID_5986&PID_0149&REV_0003&MI_00 buna benzer bitakım yazılar çıkar, çıkan ismi kopyalayıp googlede aratın drıver sürümlerine dikkat edin eğer ilk aramanızda bulamazsanız REV_ den sonrasını tek tek silerek aratın kolay gelsin umarım yardımcı olabilmişimdir .
     TOSHIBA SATELLITE A500-19W FUN CLUB



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalauzmusun -- 19 Nisan 2013; 2:00:45 >




  • tüm arkadaşlara selamlar.

    yaklaşık 3 yıl önce a500 19w laptop aldım sorunsuz ve sıkıntısız kullandım. taki cumartesi gününe kadar.
    cumartesi yaşadığım sorun sonrası bu bölümdeki tüm sayfaları okudum ama benim sorunuma veya benzerini görmedim.
    rome verdiğin detaylı bilgiler için teşekkürler.

    sorunuma gelince. batryayı sökmüş şekilde oyun oynarken yanlışlıkla şarj kablosunu çıkartım ve bilgisayar kapandı.
    şarj kablosunu yerine taktım bilgisayarı açtım fakat bilgisayar tekrar kapandı bende bilgisayar ısındıgı için kapandıgını düşündüm (aldığımdan beri temizlik yapılmadı ve son 5 aydır ısınma başladı normal)
    bilgisayarı soguttuktan sonra tekrar açtım her şey normaldi fakat wifi çalışmıyordu (ışığı yanmıyor, olay öncesi wifi açık konumdaydı.ayrıca 1 saat önce wifi bağlantısı ile internete girdim)
    bunun üzerine wifi tuşunu açtım kapadım olmadı. fn+f8 yaptın hiç görüntü olmadı, sistemi 4 gün önceye geri yükledim olmadı, aygıt yöneticisinden konturol ettim sorum yok
    yinede wireless kartın son driver'nı buldum yükledim olmadı, bilgisayar yönet kablosuz ağı durdur başlat yaptım olmadı, wireless network adapter kaldır dım kurdum olmadı,
    güncelledim olmadı, yani aklıma gelen ne varsa yaptım olmadı.
    şu anda config free den wifi tuşunu açıp kapayınca açık ve kapalı ibaresini görüyorum tuş çalışıyor. kablolu internete bağlanıyorum. yaptığım bütüm sorun giderici uygulamalar sonucu wifi açık değil şeklinde uyarı alıyorum.

    konu hakkında bilgisi olan veya yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa msg bekliyorum. 2 gündür uğraşıyorum çıldıracağım.

    teşekkürler




  • Merhabalar

    a500 19w modelini kullaniyorum

    bilgisayarı 2 yıl önce aldım ve o günden beri hiç format atma ihtiyacı duymadım ( sadece işyerinde mailler ve office uygulamaları için kullanıyorum )

    harddıskte c ve d olarak iki bölüm var, d bölümünde sadece recovery dosyaları var tüm programlar ve kayıtlı dosylarım c de

    HDD den bilgisayarı formatlayacağım ama bazı sitelerde bu işlemin gerçek bir format olmadığı sadece windowsu yeniden yüklediği yazıyor, bu durumda önceden yüklenmiş olan programların dosyaları harddiskte kalacak,

    ben D bölümüne hiç dokunmadan C bölümünü komple formatlamak istiyorum ve format işleminden sonra D bölümü kesinlikle zarar görmesin ( dosyalar silinmesin )

    Bunun için nasıl bir adım izlemeliyim.

    teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe_yakub -- 6 Mayıs 2013; 15:37:49 >
  • İyi günler herkese. toshiba a50019w modelini kullanıyorum 4 seneddir bir sorun yasamadım bundan once 32bit yuklemiştim windows7 bir sorun yaasamıyordum rahat rahat kullanıyordum bilgisayarı orjinal hali 64 bit dıye windows7 64 bit ulti yukledım 2 gün olmadı daha sureklı donuyor bır anda kal geliyor bılgısayara hıcbırsey yapamıyorum bazen 2 dkka beklemem gerekıyor normale donmesı ıcın. virüs olmaması gerekıyor tamamen tarattım. acaba bır drıver ı mı eksıktır çözüm bilenler yardımcı olursa sevınırım.. tüm güncelleştirmeleri de yaptım tekrar format atmadan önce çözüm önerilerinizi bekliyorum..
  • Fun club değil fan club. Hala çözemeyenler var fun-fan farkını.
  • konu açılalı başlık atılalı 3 seneden fazla olmuş kardeş canın mı sıkılıyor senin . canın sıkıldıysa windows7 32 bit yükledim bu pc ye üsteki dokunmatik tuşların ışığı kapanmıyor bir çare bul faydan dokunsun .

    not: donma problemini çözemedim tekrar format atıp32 bit yükledim pc çok rahatladı fan eskiden bağrınıyordu mubarek temizliyim diyordum. o da sakinleşti bir sıkıntı yok :)
  • arkadaşlar bu pc ye uyumlu adaptör almam lazım acilen. netten nereden bulabilirim uyumlu bi adaptör bi el atın?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ihtirasentrika

    ROME bilgisayarımın içi toz dolmuş bakım için 40 tl istiyorlar sence yaptırmalı mıyım ve böyle bir şeyi müşteri memnuniyeti adına yapabilirler mi yoksa bu kullanıcının hatasına ve lükse gireceği için söz konusu olmaz mı

    bir de hard diskimin sorunlu olduğuna eminim mesela c diskine sağ tıklayıp özellikler'e basınca araçlar var Orada Hata Denetle seçeneği var O seçeneği seçince tarama sonunda Hard Diskle ilgili bir sorun belirtiliyor durum raporunda ama teknik ekip orada çıkan sonuçların windows yüklemesiyle alakalı olduğunu söyledi Ynai hatalı yükleme gibi bir şey sanırım Bunun dışında 2 tane daha sebebim var aşağıda


    Bilgisayarı açarken iki seçenek geldi önüme: Windows'u normal olarak başlat ve Sistem Onarmayı aç. İkisini de seçtiğimde Başlangıç Onarma açılıyor ve sisteminizdeki sorunları denetliyor diyor. 5 dakika sonra ekran donuyor Sadece mouse hareket ediyor bir 5 dakika sonra da diyor ki:

    "Bir sabit disk sorunu Windows'un başlamasını engelliyor"

    Çıkmak ve bilgisayarınızı kapatmak için sonu tıklatın diyor Alternatif 2 seçenek daha çıkıyor:

    1. Tanılama ve onarma ayrıntılarını görüntüle...

    Bu seçeneğe tıklayınca çıkan başlıca ayrıntıları yazayım

    Güncelleştirmeleri denetle: Başarıyla tamamlandı
    Sistem diski sınaması: Başarıyla tamamlandı
    Disk hatası tanılama: Başarıyla tamamlandı
    Bulunan ana neden: Bozulan sabit disk

    2. Sistem kurtarma ve destek için gelişmiş seçenekleri görüntüle..

    Bu 2. seçeneği seçince hiçbir şey olmuyor öyle bekliyor ekran. Hani Windows oturum açılırken ki mavi arkaplan, yeşil yaprak ve beyaz çizgilerin olduğu ekran.


    Formattan sonra bilgisayar açıldı ama halen şu uyarıyı almaya devam ediyorum:

    Toshiba Sabit Disk Sürücüsü/Elektro Manyetik Sürücüsü Uyarısı
    Önemli Disk Sürücüsü Bildirimi: Disk0
    Sabit Disk Sürücüsündeki (HDD) SMART Hata Öngörme işlevi Sabit Disk Sürücüsünün (HDD) işleyiş durumunu izler. Sabit Disk Sürücüsünde (HDD) bir sorun var ve SMART izleme yazılımı Sabit Disk Sürücüsünün (HDD) duracağını öngörüyor. Toshiba Sabit Disk Sürücünüzün (HDD) yedek kopyasını oluşturmanızı tavsiye eder. Sonra yetkili bir servis sağlayıcısına başvurarak sürücünüzü kontrol ettirin ve gerekirse, yeni bir sürücü satın alın.

    Sence hard diskimin zarar görmüş olması için yeterli nedenler değil mi Bunlar? Teknik ekip hard diskinde bir sorun bulamadık diyorlar

    Aynisi bnm basima geldi smart hdd hatasi aliyorum laptop acilirken ve baslangic onarmayi aciyor laptop onaramiyor ayni yerleri surekli getiriyor sistem kurtarma seceneklerine gelerek chkdsk d: /f komutunu kullaniyorum gecen ay basima gelmisti boyle yaparak basardim laptopu acmayi ve suan komada laptop yine surekli basima geliyor ama ne guzel gidiyorduk yapmazdi suan yine ayni sorun var taratiyorum bakalim o komutla yine acilcak mi

    Ama sunu biliyorum ki Harddisk bozuk bad sector muhabbetni duymussundur bizim basimizda bu var iste en yakin zamanda yeni hdd almak gerek baktim cok pahali degil 150 tl civari hepsi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba arkadaşlar.Bende Toshiba A500-19w modelini kullanmaktayım. Ben pc yi ilk aldıgımda acemidim ve direk format çektim hdd recovery silindi.Bayahadır windows 7 32 bit yüklü olarak kullanıyorum. Ben bu pc min hdd recovery dvd lerini nerden bulabilirim.Yada herhangi bi arkadaşımızda varsa kopyalı dvd de bana ulaştırma şansı olabilir mi ? Teşekkürler.
  • Geçen sene misafir bilgisayara soda döktü ve klavyenin birkaç tuşu bozuldu, annemin sırarıyla teyezemin bildiği yere gönderdiler, 100 küsür liraya saçma sapan orijinal olmayan bir mekanizma taktılar, ilk haftadan CTRL tuşu zor tutuyordu bugün tamamen çıktı, sorunu nasıl çözebilirim?
  • Merhaba Arkadaşlar
    Benim bilgisayarımda soğutma sisteminde bir hata olduğu hakkında uyarı veriyor. Bilgisayarı fan kısmını nasıl açacağım hakkında fazla bilgim yok. Bana anlatabilir veya video gönderebilir misiniz? ACİL!!!
  • Merhaba Arkadaşlar
    Bende bir toshiba kullanıcısıyım. Elimdeki bilgisayar soğutma sistemde bir hata olduğu hakkında uyarı veriyor. Servise gönderin diyor. Fan kısmının nasıl çıkarıldığı hakkında bir video gönderebilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naughtyr2

    a500-19w kullanısıyım, aldığım günden beri oyun oynarken sürekli restart atıp duruyor makine kendiliğinden. format attım, komple söktüm taktım fan demirlerini temizledim,servise gönderdim hala aynı şeyi yapıyor. bu aralar yeni bir laptop alacak maddi durumumda yok dolayısıyla bunla idare etmek zorundayım ne yazık ki. sürekli başıma gelen bu restart işine ne gibi bi çözüm getirebilirim yardımlarınızı bekliyorum.

    Hocam ne yaptınız? Sorunu çözebildiniz mi? Aynısı benim başıma da geliyor. Alt tarafı Lol oynuyoruz.
  • Bu bilgisayarı kullanan bir tek ben mi kaldım.
  • ben hala kullanıyorum merak etme :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ortakatro

    ben hala kullanıyorum merak etme :)

    Fan kırık
    Hoparlör patlak
    Numpad çalışmıyor
    Batarya ölü
    Termal macun bitik

    Sizce tüm bunları ne kadara yaparlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de hala bu bilgisayarı kullanıyorum, win10'a geçirdim. Tabi fn tuşları ve configfree çalışmıyor. Bir de wifi-açma kapama düğmesi kırıldı, acaba bu wifi düğmesini nereden bulabilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 5EVEN


    quote:

    Orijinalden alıntı: ortakatro

    ben hala kullanıyorum merak etme :)

    Fan kırık
    Hoparlör patlak
    Numpad çalışmıyor
    Batarya ölü
    Termal macun bitik

    Sizce tüm bunları ne kadara yaparlar?

    ben bilgisayar servisiyim zaten arkadaşım.özelden iletişime geçelim,sana yardımcı olurum.ben hala ilk günkü gibi jelatini üzerinde olarak kullanıyorum bu cihazı :D
  • Birkaç gün içinde macun değiştireceğim, onun haricinde her şeyi olduğu gibi, çiziksiz
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.