Şimdi Ara

Tomtom Navigasyon Cihazları (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
10
Favori
157.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ensonahmet kullanıcısına yanıt
    Evet TomTom haritalara yeni yerler eklenmesi konusunda, diger online-offline saglayicilara gore geride kalabiliyor. Istanbul 3. Kopru ile Osmangazi Koprusu Subat surumunde, Avrasya Tuneli de Mayis surumunde eklendi.
    Start cihaziniza guncelleme servisi konusunda 0216 282 1601 numarali telefonu ararsaniz size cok daha uygun fiyatarla tekliflerini sunacaklardir.
  • Arkadaşlar günaydınlar. Dün sapancadan İstanbul a 2 saatte gelip, İstanbul içinde 2.5 saatte aradığım yeri bulamadım.

    Malum bir markanın navigasyonunu kullanıyorum ancak canıma tak etti, gece olunca sapıtıyor.

    Gece olduğunda yönlendirmeleri çok saçma yerlere yapıyor.

    300 TL ye kadar (varsa) bana Tomtom marka , gece sapıtmayacak bir cihaz önerebilir misiniz.?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben cep telefonunda kullanıyorum tomtomu.. ancak harita bakımından pek güncel degil...ilk cepte deneyin isterseniz haritalarinı beyenirseniz .. araç için alırsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bütçe sıkıntım yok toyota corolla aracına orjinal navigasyon için 3900 TL istediler birde harita güncellemesi 3 yıllık 200 euro gibi bir ücret tutuyormuş. Bende araştırıken garmin markası ile karşılaştım üç model arasında kaldım sizce hangisi daha kullanışlı olur tabi sizin tavsiye ettiğiniz başka marka modeller varsa yazarsanız sevinirim.



    1)https://www.baytekin.com.tr/urun/otomobil/garmin-drivesmart-61-lmt-s


    2)https://www.baytekin.com.tr/urun/otomobil/garmin-driveassist-51lmt-s



    3)https://www.baytekin.com.tr/urun/otomobil/garmin-driveluxe-50-lmt


    Önerdiğiniz tomtom modeli var mi yazdıklarım hep garmin markası ama kusura bakmayın fikir arıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkansenell -- 4 Temmuz 2017; 22:52:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tomtom start25 aldım. cihaz olarak güzel. harita yönlendirmeleri başarılı. uyduya anında doğru olarak bağlanıyor.ama gel gelelim. güncellemeler çok fahiş fiyatlı + çok geride. bandırma-gönen yol sapağı üst geçiş olmuş üst geçiş olalı 1 yıl olmuş hala sola dönüş olarak tarif ediyor. çanakkale üniversitesinde yol resmen evrim geçirmiş üst geçit yapılmış alet hala sola dönüş veriyor bu yüzden ta izmir yolundan dönmek zorunda kaldım tarif ettiği yerde dönüş falan yok. sonrasında da yol tabelalarını takip ettim. bence fiyatını hak etmiyor. iade hakkımı kullanarak başka alternatiflere bakacağım.ufak bir tablet alıp igo yükleyip başarsoft haritalarını ücretsiz kullanacağım sanırım. adamlar avrupadan edemedikleri karı bizden etmeye çalışıyor. güncellemeler alet fiyatında. atıp yenisini alsam bir yıllık güncelleme fiyatına iki yıllık alet alırım.
  • x571 X kullanıcısına yanıt
    Anlattıklarınıza Katılıyorum... benzine yazık , zamana yazık.... bu cihaz istanbul dışında kullanılmaz sanırım , istanbul haritasıda çok eksik...siz şu an hangi navigasyona geçtiniz varmı tavsiye edebileceginiz TomTom dışında...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ensonahmet

    Anlattıklarınıza Katılıyorum... benzine yazık , zamana yazık.... bu cihaz istanbul dışında kullanılmaz sanırım , istanbul haritasıda çok eksik...siz şu an hangi navigasyona geçtiniz varmı tavsiye edebileceginiz TomTom dışında...

    En son garmin nuvi57 kullandım . rota hesap algor itmasini begenmedim çok sacma yerlere sokuyor haritalari cok eksik .rota hesaplamasi cok yavas . telefona igo yukledim basarsoft haritasini yukledim. Balikesir Mersin arasi gittim bence basarili.garmin ile igoyu bu yolda aca rak kiyasladim. Kullandigim cihazlar icinde en begendigim igo oldu. Haritalar iyi rota hesaplamasi hizli. Tek gereken gps i duzgun bir telefon ve igo .igo lisansi 50 tl. İstersen korsani da var denemek icin bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar slm
  • tomtom go1005 cihazım var güncelleme için sitesine girdim türkiye haritası 104 tl yazıyor sonra al dedim 344 tl oldu. ve bir yıllık ve sadece turkiye haritası cihaz alırken ömür boyu güncelleme olmasına dikkat edin. bana yardımcı olabilecek bir arkadaşım var mı bu cihazı nasıl güncellemem gerekiyor o kadar para veremem pc ye bağlıyorum cihazı görmüyor telefon gibi değil arayüzüne ulaşmak için mytomtom ile de olmuyor bana yardımcı olabilecke varmı özelden de msj atabilir saygılar
  • malesef internettede o kadar araştırma yapmama rağmen herhangi bir güncelleme sorunuma çözüm bulamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tarkan_ist

    tomtom go1005 cihazım var güncelleme için sitesine girdim türkiye haritası 104 tl yazıyor sonra al dedim 344 tl oldu. ve bir yıllık ve sadece turkiye haritası cihaz alırken ömür boyu güncelleme olmasına dikkat edin. bana yardımcı olabilecek bir arkadaşım var mı bu cihazı nasıl güncellemem gerekiyor o kadar para veremem pc ye bağlıyorum cihazı görmüyor telefon gibi değil arayüzüne ulaşmak için mytomtom ile de olmuyor bana yardımcı olabilecke varmı özelden de msj atabilir saygılar
    TomTom navigasyon cihazinizin bilgisayar tarafindan taninmamasi konusunda onceliklehttp://www.tomtom.com/16357 linkine bakmanizda fayda var.

    Hattahttp://www.tomtom.com/9709 linkinde, ozellikle bilgisayarda ya da internetinizdeki korumalar hakkinda bilgilendirmeler de yapilmis durumda.

    Web sayfasindaki fiyat farkliligi konusunda da, 28 Agustos 2018 Sali gununden itibaren 0216 282 16 01 numarali telefondan destek alabilirsiniz.




  • NavigationKing kullanıcısına yanıt
    sanırım beni yanlış anladınız ben öyle ulaşmak anlamında söylemedim kendim yazılım atmak için sordum
  • arkadaşlar bu tomtom go1005 cihaza kendim yükleme yapabilirmiyim . yada yapabilecek yerler var mı lütfen yardımcı olurmusunuz.
  • arkadaşlar anlayan hiç kimse yokmu ?atomtom go1005 cihaza kendim yükleme yapabilirmiyim . yada yapabilecek yerler var mı lütfen yardımcı olurmusunuz.
  • Bu konuyu ben acmistim vay ne gunlerdi diye dusundum



    Simfi yandex veya google maps var bosyere para vermeyin guncellemelere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom tom kullananlar o kadar azaldıki bu fiyatlar ile kendi kendilerine ettiler. Yarım hizmet duble fiyat
  • Yaklaşık 4 yıldır hiçbir sorun yaşamadan kullandığım ömür boyu harita güncellemesi olan tomtom start 20 navigasyon cihazımın vantuzu bozuldu, nereye baksam bulamadım, aşağıda verdiğim linkte resmi mevcut, elinde olupta satmak isteyen olursa talibim. İyi forumlar.


    VANTUZUN RESMİ
  • escaba kullanıcısına yanıt
    Aliexpress'te
    tomtom windscreen suction cup
    olarak aratın.

    Ort. 12TL
    Ücretsiz kargo.
  • Tomtom cihazını güncelleyebilen var mı? Aylardır MyConnect uygulamasında şu iletiyi alıyorum:

    Sunucularımız şu anda çok meşgul
    Bağlanana kadar Tekrar Dene öğesine birkaç kez tıklayın. Bu yöntem işe yaramazsa MyDrive Connect'i kapatın ve yeniden başlatın.

    Konu ile ilgili Tomtom'un kendi forumlarında yüzlerce kullanıcı bu sorundan şikayetçi. Sürekli çözdük diyorlar ama herhangi bir gelişme yok.
  • güncelleme yapılabiliyor. webten uygulama adımlarını izleyince oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.