Şimdi Ara

TOGG T10X KURADA ÇIKANLAR - ANA KONU (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
26
Favori
13.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, ben de asil 8300 lerdeyim. Togg kredisi sanırım henüz açıklanmadı. İnşallah avantajlı bir kredi çıkar da şu ekonomik koşullarda zorlanmadan arabamızı alırız.
  • Harun_PNR H kullanıcısına yanıt

    ben vereceğini sanmıyorum. tahminimce yüksek güç çekimi ve hattın da korunması için saatten geçen ayrı sigortası olan sadece bir hat çekilmesi yeterli olacaktır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: erenkara80

    Arkadaşlar merhaba, ben de asil 8300 lerdeyim. Togg kredisi sanırım henüz açıklanmadı. İnşallah avantajlı bir kredi çıkar da şu ekonomik koşullarda zorlanmadan arabamızı alırız.

    hayırlı olsun. bir takım görseller dolaşıyor kredi ile ilgili. ama doğruysa şayet birçok kişi alamayacaktır arabasını kredi ile

  • erenkara80 E kullanıcısına yanıt

    Hocam bir kredi paketi açıklandı ama hiç makul değil.Kredi ile almayı planlayan arkadaşların işi biraz zor gerçekten.Sanırım talep çok yüksek olduğu için bu kredi paketini belirlerken kriterleri esnetmediler.Zira açıklanan paketin avantajı hiç yok gibi birşey.Hala tarihlerle ilgili bir duyuru olmadı.Nakit alacaklar içinde sıkıntılı bir durum bu.Ha diyince 1milyon290bin lirayı cebimizden çıkarıp veremeyeceğimize göre hala açıklanmamasına anlam veremiyorum..

  • hexstyle H kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    Önceki sayfada tam bu soruyu sordum ama sanırım cevabını bilen yok. Kısa menzil Temmuz ayından sonra teslim edilecek yazmışları. Uzun menzil Nisan ayı itibariyle. Sizin numaranız 12.486 olarak gözüküyor benim uzun menzil 13.100. Bu durumda hangimiz daha erken aracı teslim alacağız?

    Bu belirsizlik gerçekten çok kötü. Araç gelene kadar paramızı enflasyondan korumak için vaziyet almamız lazım.


    Bu arada bu aracın kaskosu ne kadar olacak acaba çok merak ediyorum.

  • likapa_53 kullanıcısına yanıt
    Aracın ilk 3 yıl kaskosu togg tarafından yapılacakmış. Öyle diyorlar garip geldi ama birkaç yerden duydum
  • mbalturk kullanıcısına yanıt

    Bende birkaç yerde okudum ama hiç sanmıyorum. Bizim araca muadil araçların ortalama yıllık kasko bedeli 30-40 bin TL. 3 Yıl neredeyse 100 binlik bir kıyak yaparlar mı?

  • likapa_53 kullanıcısına yanıt

    Hocam benim uzun menzil full araç sıralamam 6400 küsürat.Benim önümde kısa menzilli araçlar var ise eğer atıyorum bizim sıralamamız düşecektir.Tabi bunların hepsi varsayım.Bu ay araç teslimatları yapılacak sözde.Toggcare standart tek tip cevap vermekten bıkmadı.Cidden anlayamıyorum kaç gün geçti neden yani hala tarihleri duyurmuyorlar.Muhattap bulamıyoruz açık cevap almak için.Hep ucu açık standart bir cümle ile cevap veriyorlar.

  • mbalturk kullanıcısına yanıt

    Açık renk iç döşeme almakta hata ettik heralde, o ne öyle 2 günde kirlenmiş. Düzeltme yapabilir miyiz acaba. Koltuğun o halini görünce direk soğudum açık renkten.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnurBatur

    Açık renk iç döşeme almakta hata ettik heralde, o ne öyle 2 günde kirlenmiş. Düzeltme yapabilir miyiz acaba. Koltuğun o halini görünce direk soğudum açık renkten.

    Dün bir youtube de togg incelemesi seyrettim. Siyah deri bende almadığıma pişman oldum. Kremden daha premium gözüküyor araç.

    Aslına bakarsanız taa 4-5 ay sonra yapılacak teslimatlar için hem dış renk hem iç renk güncelleme şansları tanımaları lazım.

    Hatta daha ileri gidiyorum 1.derece yakını olan içinde ruhsat değişikliği yapılabilmeli.

    Ben ve ablam adına kuraya katıldım ablama çıkmış ama araç benim. Araç ablam adına olacağı için onun hasarsızlık indirimi yok bende vardı vs vs

  • mbalturk kullanıcısına yanıt

    Bedavamı yapacakmış? :))


    Yok eğer parayla yapacaksa, Benim yıllardır hasarsızlık indirirmim var çok sukur. Bunlarda indirim yaparlarmı.

  • likapa_53 kullanıcısına yanıt

    Hocam ben de siyah deri seçmediğime pişmanım. Hatta Kapadokya seçmiştim, sonradan Kula olsa daha iyi olabilirmiş dedim. Bizler bu arabaları daha önce hiç canlı olarak göremediğimiz için internetten sipariş verirken ister istemez hata yapabiliyoruz. Bu saatten sonra "Allah güle güle binmeyi nasip etsin " demekten başka şansımız yok. Size ve tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olur inşallah.

  • GonulADAMI G kullanıcısına yanıt

    Bedava yapmaları %0 ihtimal. Bırakın 3 yılı 6 ay yapsın razıyız:)

    Hasarsızlık indirimin ehliyetine bakılarak veriliyor. Dolayısıyla ruhsat kendi üzerine olacağı için hasarsızlık indirimi aalacaksın.

  • Bi görsel dolanıyor kredi ile alakalı. Ordada kasko kısmında togg tarafından yazıyor. Hadi bakalım belki kıyak olur 😂
  • Teslimat tarihleri konusunda togg care'den


    ''Merhaba, çekilişi kazanan kullanıcılarımızı dijital satın alma yolculuğu bekliyor. Göndereceğimiz Trumore bildirimlerini takip etmelerini ve bunun sonucunda teslimat, ödeme, tescil, sigorta gibi adımlarda tanınan zaman içinde gerekli düzenlemeleri yapmalarını bekliyoruz. ''


    standart cevabının dışında herhangi bir cevap alabilen oldumu? Aynı şeyi usanmadan yüzlerce insana yazıp yazıp duruyorlar.Gerçekten artık sıkıcı olmaya başladı bu durum.Yüzlerce insan tweet atıp teslimat tarihleri ile ilgili her gün soru soruyor , bunlarda aynı standart mesajı herkese tek tek yazıyorlar. Biz tarih bekliyoruz daha teslimat tarihi belli olmayan arabanın şarj istasyonu uygulaması trugo'yu tanıtıp tanıtıp duruyorlar. Bu süreç gerçekten hiç profesyonel olmadan yönetiliyor. Yazık.

  • insanlar Togg un ne zaman teslim edeceklerini bilse ona göre mevcut arabalarını ikinci elde satacaklar.


    Korkarım 1 hafta kala hadi haftaya para yatırın diye mesaj yollasınlar.

  • GonulADAMI G kullanıcısına yanıt

    Aklım hala neden tarih açıklamadıklarını almıyor.İşleri güçleri ortada daha teslim tarihi bile belli olmayan arabanın şarj uygulamasının reklamını yapmak.

  • İstermisiniz bi tosuncuk vakası daha olsun 😅😅
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.