Şimdi Ara

Togg T10X için yüzde 0 faizli 800 bin TL kredi kampanyası başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • NvdiaAmd kullanıcısına yanıt

    Eşi ev hanımı ve 2 bebeği olan memur maaşı o. Memurların çoğu çalışma hayatları boyunca en düşük memur maaşına ulaşamıyorlar.


    Türkiye'de Gini katsayısı TÜİK'e göre bile Dünya'nın en kötü 30 ülkesi arasında; nüfusun %20'si, tüm gelirin yarısını alırken, %20si ortalama gelir alıyor, kalan %60 ise ortalama gelirin oldukça altında.


    Bu araç için aylık 67 bin ₺ ödeyebilecek hane sayısı, çalışan değil, hane, sadece %40. İlk %20 de zaten bu aracın hedefi değil, kalan %20 ile de bir marka normal şartlarda kendini döndüremez. İhracata yönelmediği sürece Türkiye'de herhangi bir orta veya alt-orta segment ürünün ayakta kalma ihtimali yok.

  • 1 miyon TL lik arabaya vade farkını yükleyip 1 milyon 800 bin TL'ye getirip, bakın size 800.000 TL sıfır faizle kredi imkanı tanıyoruz diye algı yapıyorsun! Çok beklersiniz satmayı, sizin insanların içinde bulunduğu durumdan haberiniz yok.
  • Saçmalık, gittim sordum özellikle bugün watergardan avm'de stand kurmuşlar. dedim en düşük paketten almayı düşünüyorum 800.000 TL sıfır faiz ile alabiliyormuyuz ?

    Cevap şaşırtmadı.

    - Tabiki hayır :) en full modeli alırsanız o zaman 800 kullanabilirsiniz.

    yorum yapmaya gerek kalmadı. teşekkürler ötv,kdv,mtv :) halka hizmet :)

  • Başvuru yapan varsa bilgilendirme yapabilir mi süreç için.
  • valla parasi trink olan Togmu alir teslami.Ben olaya ideolojik bakmam .Hayal kuranlarin ülkesi degil türkiye.bende gala calismiyorum. ötv.kdv.mtv derken 800 k luk arac bile 1.6 m oluyor.ha bunu akp müslüman hükümetde yapti.o ayri.Degosirmi türkiye .hayir .En müslümani en dindari yapti bunu dusunun
  • Bugün Togg tarafından arandım. Birkaç bilgi aldılar ve görüşmeyi sonlandırdık. Araç üretim kısmı direkt geçildi ve şuan ödeme kısmı aktif hale geldi. Dijital kredi kısmından teklif almayı denedim. Ancak 3.89 faiz oranları geçerli görünüyor. Yani aktif kampanya olan 1.99 faiz oranı ya da 0 faiz oranı şuan ekranda yok. Proforma faturayı alıp haftaiçi bankalar ile görüşeceğim. Bakalım ne olacak. Pek umudum yok gibi.
  • Pek avantajlı değil gibi.. Yani hali hazırda alacak olupta, elindeki sıcak parayı bağlamaktansa, 800 binlik kısmını bu şekilde halledebilir. 800 bini gidip şuan faize yatırsa zaten %50 civarı faiz alır.

  • Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt

    1 senenin sonunda 1.5 - 2 Milyon bandına şahane elektrikli araçlar gelecek.

    Isı pompasız ve daha emekleme aşamasında olan Togg'a kimse 1 sene sonra 2.4 milyon vermez. 1.5 milyona satarsanız şanslısınız.

  • olm hangi ülkede asgari ücretlileri yeni kasa elektrikli SUV'la geziyor. oldu her Türk vatandaşına bir tane hediye etsinler. Kampanya gayet güzel. b.k atacağınıza diğer markalar neden böyle yapmıyor diye isyan edip alacağınız WW, toyota vs arabayı togg a çevirmen lazım.
  • Togg T10X için yüzde 0 faizli 800 bin TL kredi kampanyası başladı

    Ziraat bankası Togg ile ilgili böyle bir kredi tablosu çıkardı. Şimdi vakıf bankası ile görüşeceğim.

  • banzar B kullanıcısına yanıt

    Buna göre öyle bir kampanya yok o zaman.

    800 bin falan hikaye gibi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EtYiyenBitki -- 20 Nisan 2024; 13:42:37 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.