Şimdi Ara

Togg T10X için 0 faizli kredi kampanyası uzatıldı! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
5
Favori
7.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şuan bu para ve krediye böyle bir araç yok. Togg kötüleyenler neyin derdinde? Şuan C5 Aircross var elimde. Onu 1400'e falan verebilsem hemen yazılırım en dolu paketine. Herkes Fransız'ın süsünü püsüne aldanıyor. 1.5 bluehdi zincir kırma, 1.2'de kayış koparma vs... Büyük masrafları olan kronik olaylar. Var mı Togg'da bunun gibi bir durum?
  • Yazdigi yorumlara basitçe soru sorduğum elemanların hepsi topuklamis,hatta etiketleyeyim bakalım bu konudaki togg batar çöp su bu diyenleri,belki cesaretlerini toplarlar:))

    @power-pc

    @cenkakay08

    @Elma

    @vozy

  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt

    Memlekete kin kusmak mı ? Çok iddialı laflar bunlar


    Birisi Türkiye sınırları dışında iken Antalya da bir otele rezervasyon yapıyor

    Sonra gelip tatili yapıyor çıkışta ödeme yapacak

    Bir bakıyorlar vatandaş Türk

    Otel Antalya da , vatandaş Türk

    120 Euro Milliyet farkı faturası kesilmiş

    Devlet de otele 54 bin TL ceza kesmiş , çünkü olay sosyal medyada gündeme gelmiş

    Bu sistemin böyle olduğunu ben yıllardır biliyorum

    Siz biliyormuydunuz ?


    Sizce bu olay neye kin kusmak ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 4 Mayıs 2024; 11:28:36 >
  • faruk F kullanıcısına yanıt

    Hazımsızlık yaşayan kim ortada. Konuyla ilgili bilgin yoksa boş boş yorum yapıp kafa ütüleme. Forumda soru sormam bilen bilmeyen, araç alamayan ezik kim varsa kin kussun diye değildi. Yasal olarak bilgisi olandan fikir almak içindi. Tüketici hakları diye bir şey var. Bilmiyorsan öğren üfürme.

  • Peşin parayla alınacaksa pahalı, krediyle uygun fiyatlı.

  • Çakaçuka kullanıcısına yanıt

    800 bin faizsin kredi çok iyi fırsat , ihtiyacı olan için mantıklı

    Ayrıca 800 binin 32 günlük getirisi de hesaplamaya katılmalı

  • froce1903 kullanıcısına yanıt

    BDDK ya şikayet oluşturabilirsiniz. TOGG satılsın diye bankalar faiz almaktan vazgeçerken TOGG için araç kredi kullananlara da yapılandırma hakkı tanınması gerekir diye düşünüyorum. Mevzuat nedir bilmem ama ortada bir mağduriyet oluşturduğu kesin. Bir avukata danışsanız sonuç alabilirsiniz.

  • RElS kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. Bir avukatla görüştüm, şirkete konuyla ilgili başvuru da bulundum. Bunun sonucuna göre hareket edeceğiz.

  • 0 faiz kullanımında ekstra bir sigorta, masraf, dosya ıvır zıvır çıkarıyor mu bankalar?
  • jethoca kullanıcısına yanıt
    Normal değil mi hocam
    %80 ötv kitleniyor araçlara.
  • froce1903 kullanıcısına yanıt

    He kardeş, 1.7 milyonu borç alıp tosladığın için bizden üstün oldun. İstersen bir avukata git sana tane tane anlatsın. Yalnız ordan da aynı cevabı alınca delikanlıysan gelir buraya yazarsın içtiğin suyun soğukluğunu.

  • froce1903 kullanıcısına yanıt

    Buna benzer konuyu arkadaşım ev alırken yaşadı. Kredi çekilirken sözleşmede bunlar belirtiliyor. İleride faiz düşerse yapılandırmaya yararlanabilirsiniz veya tam tersi.

    Onun haricinde zor gibi hocam.

  • 111222333hhh kullanıcısına yanıt

    Sadece hayat sigortası yapıyorlar yaşa ve taksit sayısına göre değişiyor -3bin ila 5 bin arası değişiyor fiyat başka masraf yok

  • froce1903 kullanıcısına yanıt

    şuanki kampanya da bana ileride yapılandırma yapabileceğim söylendi ,sizede yapılandırma olmalı bence de , sözleşmede bununla ilgili madde yok mu acaba ?

  • Nisan kampanyasında oranlar bunlardı ,üst satırda 800bin 12 ay sıfır,800bin 18 ay 1.04, 800bin 30 ay 1.99 vardı , oranlar aynı galiba Togg T10X için 0 faizli kredi kampanyası uzatıldı! 


    Togg T10X için 0 faizli kredi kampanyası uzatıldı!


    Togg T10X için 0 faizli kredi kampanyası uzatıldı!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 4 Mayıs 2024; 22:57:44 >




  • werneke W kullanıcısına yanıt

    @werneke DH forumlarındaki haberlerden bahsediyorum siz neyi kastediyorsunuz :)) ne alaka , sizin anlattığınız şey Ticaret ahlakı sıfır tipik bir firma örneği, buna elbette tepki gösterili ve memlekete kızılması kin kusmak filan ne alaka, insan olanların ortak fikri görüşü duruşu bu ve hadise devlete intikal etmiş Devlette cezayı kesmiş, böyle intikal edip ceza kesilmeyen var mı merak ediyorum.


    Bizce bu olay kin kusmak filan değil fakat sizin ne anladığınıza şaşırdım, ne desem bilemeyorum.


    Madem bahsi açtınız önce bu forumda talihsiz "yerli ve milli" kelimelerini içeren haber başlıkları altında yapılan yorumlara bakın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: RaptorFX

    Şuan bu para ve krediye böyle bir araç yok. Togg kötüleyenler neyin derdinde? Şuan C5 Aircross var elimde. Onu 1400'e falan verebilsem hemen yazılırım en dolu paketine. Herkes Fransız'ın süsünü püsüne aldanıyor. 1.5 bluehdi zincir kırma, 1.2'de kayış koparma vs... Büyük masrafları olan kronik olaylar. Var mı Togg'da bunun gibi bir durum?

    Al al 1 sene sonra aynı şeyleri söyleyecek misiniz acaba? Yıllık enf. %70 olduğu ülkede 800bin e gelecek faizi hesaplayan yediği golü seneye anlar. Üretici 2025 de T10x mevcut batarya üretimi yapmayacak artık. Togg ya yeni bataryaya geçecek ya da TR de üretim yapacak. Büyük ihtimalle yeni batarya ile ısı pompalı T10x ler göreceğiz hatta araçta değişimler bile olası. Parasının değerini koruyan çok daha iyi araçlar alacak elektrikli araç için acele etmeye hiç gerek yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertyAdams -- 5 Mayıs 2024; 3:33:34 >




  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt
    Öyle üstün körü bir firma vs diye geçiştirmeyin
    Konuyu öğrenmek istermisiniz ?

    Booking sitesinden her vatandaş ister yurt içine ister yurt dışına rezervasyon yapabilirdi ve oldukça avantajlı bir siteydi ve özellikle apart tarzı yerler buradan rezerve edilirdi
    ets sahibi turizm bakanı oldu
    Bookinge vergi veriyordun vermiyordun diyerek Türk vatandaşlarının yurt içinde rezervasyon yapması engellendi , ben yurt dışına rezervasyon yaparken hala bookingi kullanıyorum ama yurt içine yapamıyorum
    Yani Türk halkının seçeneklerini ets ve türevleri ile daralttılar

    Daha anlaşılır yapalım , booking den rezervasyonu yapıp italyaya gittim , oteldeyim yani yurt dışında , sonra aynı site üzerinden Türkiye de yapamayacağım rezervasyonu İtalya dan yapıp 1 hafta sonra Antalya ya tatile geliyorum. Öyle ya hepimizin malumu otel de daha ucuza geldi. Sonra bir bakıyorlar Türk çıkıyorum
    Daha da Türkçesi ya normalde Antalya da otellere Türkler daha fazla ödemeli , sen uyanıklık yapmışsın farkı öde “milliyet farkı” adı altında deniliyor
    Durum bu

    Şimdi bu bir firmanın işgüzarlığımı ?

    Herhangi bir konuda paramız içeride kaldı yerli vs denilince benim hep aklıma bu ve benzer konular geliyor

    Sadece merak ediyorum bu tarz konularda birilerini millet düşmanı yerli milli düşmanı diye yaftalayan biri ki haklı da olabilir , bahsettiğim tarzda konular hakkında ne düşünüyor

    Edindiğim sonuç şu ;
    Ya topu taca atarlar , ya da ilk benden duymuş olurlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 5 Mayıs 2024; 10:11:40 >




  • SertyAdams kullanıcısına yanıt

    Bu arkadaşlar nedense hep bugün alınan elektrikli aracın yarın piyasasının düşeceğini hesaplıyor. Pekala bugün togg yerine benzinli araç alan da anlayacak mı paranın değerini? Daha iyi bataryalı, ısı pompalı, daha ucuz togg satıldığı yerde kim neden senin bugün 1.5-2 milyona aldığın, geleceği olmayan, belki ilerde ekstra vergi konulacak benzinlini alsın. 2024 de yaklaşık 2 milyona varsayalım 3008 aldın. Bunun sadece 300 bin lirasına faizsiz kredi kullansan 1.7 milyonu bu arabaya peşin bağladın diyelim. !.7 milyonun faiz getirisi aylık 70-80 bin civarı vardır. Bu gelirden oldun ayrıca 2025 de 0 daha iyi togg senin bu aracın 2. eline istediğin fiyattan daha ucuz olacak. Kim senin benzinli arabanı alacak? Benim aldığım togg iyi kötü geleceği olan teknolojiler taşıyan elektrikli araç. İyi kötü bir alıcısı olur. En kötü 2030 dan sonra kimse benzinli almayacak. Bugün araç almak isteyenler için en iyi alternatif elektrikli. Göreceğiz.





  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.