Şimdi Ara

Tıp fakültesini bırakmayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hangi tıpta okuduğumu hatta normalde hangi şehirde bile yaşadığımı yazmak istemiyorum çünkü birinin beni tanıyıp rezil etmesinden korkuyorum lütfen yargılamadan okuyun:


    Geçen hafta perşembe günü büte girdim ve eğer 6 soru iptal edilmezse gene sınıfta kalıyorum geçen sene de sınıfta kalmıştım. Normalde burslarla geçinen biriyim gene sınıfta kalırsam kesin burslarım gidecek ve ben annemden para almadan geçinen birisiyim babam zaten yok. Kaydımı dondurup Kıbrıs'a gitmeyi düşünüyorum geçen yaz trainee eğitimi aldığım için casinolarda dealer ve inspector olarak çalışabiliyorum oradan para kazanıp bir yerlere gelmeyi düşünüyorum tipim de 9/10'u zorlar belki yetenek avcısı tarafından keşfedilip yurt dışına da kapağı atabilirim (ingilizcem iyi lisedeyken C1'a kadar çıkmayı başarmıştım) bu konudaki fikirleriniz neler?


    Dalga geçecek olan varsa hiç yazmasın okuyup moralimi bozmam bile. Üstelik bu ani düşünüp yazdığım bir başlık değil gerçekten fikirlerinizi merak ediyorum. 2 hafta kadar zamanım var ondan sonra ya okula geri döneceğim ya da yaşadığım şehri terk edip "undeground" dediğimiz hayat tarzına atılacağım.








  • Erciyes Bilgisayar'a yatay geçiş yap

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tıpı sevmediyseniz ya da kendi tıpınızı sevmediyseniz myp ile bir defaya mahsus girdiğiniz sene puanınızın tuttuğu herhangi bir bölüme istediğiniz gibi yatay geçiş yapabilme fırsatınız var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.