Şimdi Ara

Three Times! - Bulmaca oyunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Boş vakitlerimde 2048 birleşme mekanikli bir oyun yapayım dedim. Ortaya böyle bir sonuç çıktı. Denerseniz sevinirim arkadaşlar.

    Three Times! - Google Play'de Uygulamalar


    Düzgün bir müzik bulamadığım için ios stok müziğini kullandım. Oynanış olarak ise her 3 hamlede bir bloklar aşağıya kayıyor. Oyun alanı dışına çıktığında oyun sona eriyor. Yani son derece basit bir oyun. Oynarken rastgele özel skiller oyuna eklenebiliyor. Ayrıca 2048 yapınca dikey ve yataydaki tüm bloklar yok oluyor.


    Three Times! - Bulmaca oyunumPixCaveyoutube
    Three Times is a simple yet gripping puzzle game. Drag the numbers to merge them. Each time you make 3 moves, the blocks move down. Do not let the blocks reach the end of the playing field. Destroy other blocks by obtaining 2048 block. Make the game easier with the powerups you get randomly. Experience simple yet addictive gameplay. Enjoy the minimalist and stylish design.
    https://www.youtube.com/watch?v=iQyz1Aj0N4w&feature=youtu.be
    Three Times! - Bulmaca oyunum
    Three Times! - Bulmaca oyunum
    Three Times! - Bulmaca oyunum
    Three Times! - Bulmaca oyunum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PixCave -- 15 Kasım 2021; 21:28:53 >







  • Tebrik ederim... güzel çalışma olmuş 👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mr.yilanci kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr.yilanci kullanıcısına yanıt

    Bu arada özel mesajınızı maalesef okuyamıyorum. Buradan yazarsanız cevaplayabilirim.

  • PixCave kullanıcısına yanıt

    Eğer Geliştirdiğiniz oyunu reskin yaparak kaynak kodlarını satarsanız , Satın alabilecek tandığım kişiler var

  • mr.yilanci kullanıcısına yanıt

    Aslında oyun için Crossy Road’ın yapımcısı Yodo1 ile partnerlik anlaşması yaptım. Benimle iletişime geçip oyunun potansiyeli olduğunu söylediler. Şu anda içine SDK yükleme aşamasındayız bakalım. O yüzden satmaya pek sıcak bakmıyorum maalesef. Tutacağını pek sanmıyorum ayrıca. Son derece basit bir oyun. Herkese hitap etmeyebilir. Basitlik açısından biraz 1010!’a benzetiyorum açıkçası.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PixCave -- 16 Kasım 2021; 18:36:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun çok hoş duruyor. elinize emeğinize sağlık. bitmiş bir proje yayınlamak ne kadar zahmetli az çok biliyorum.


    Yodo1 ile partnerlik anlaşması yaptım demişsiniz. Bu anlaşmanın baştan sona nasıl olduğunu anlatabilir misiniz? Yani siz mi başvuru yapıyorsunuz, nederen , nasıl gibi. İletişim nasıl sağlanıyor, SDK kurma aşamasındayız demişsiniz o ne amaçla kuruluyor vs. Hatta bunun için ayrı bir konu bile açabilirseniz bence güzel çünkü bu konuda bilgilenmek isteyen eminim bir çok arkadaş vardır. Teşekkürler.

  • takami59 kullanıcısına yanıt

    Yorumunuz için teşekkür ederim. Öncelikle Voodoo ve Kwalee gibi şirketlere yollamıştım. Onların ön test ekipleri de beğendi ve beni portallarına üye yaptılar. Fakat daha sonra hypercasual türde olmadığı için doğal olarak test aşamasını geçemedi. Yodo1'e ben hiçbir şekilde başvurmadım. Onlar bana mail olarak ulaştılar. Kendi ekipleriyle oyunu test ettiklerini ve büyük bir potansiyeli olduklarını söylediler. Kendi portallarına kaydolunca SDK kurulum talimati var. Biraz kurcalamak gerekiyor. Zaten hemen dc gruplarına beni aldılar. Oradan da sürekli yardım ediyorlar. Büyük yayıncı şirketlerin sitelerinde submit bölümleri bulunmakta. Tamamlanmış projelerinizi oradan yollayabilirsiniz. Beğenirlerse geri dönüş yapıp portallarına alıyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PixCave -- 18 Kasım 2021; 13:23:48 >
  • Dostum farkında değilsin ama çok güzel bir iş başarmış olabilirsin. Çünkü, hakikaten oyunun güzel gözüküyor ve yeni bir oyun tarzına öncülük etmiş olabilirsin. Bu konuda emin değilim ama hatırlayamadım bu tarz bir oyun şu an.

  • @Fulton Teşekkür ederim yorumunuz için. Açıkçası yapmadan önce merge blocks, 2048 blocks, drag drop falan yazarak arattım fakat bu tarz ben de göremedim. Belki de gözümden kaçmıştır. Benim oyun gibi 5-10 indirilen benzeri oyun vardır belki de :)


    @takami59 maalesef özel mesajınızı göremiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PixCave -- 21 Kasım 2021; 0:58:30 >
  • tebrikler!!! güzel yerlerde olacaksın böyle devam edersen...

  • Yodo1 google playdeki her oyun için aynı maili atıyor bu arada. Sdk entegrasyonu yapanların olumsuz yorumlarını okumuştum redditte ben de bulaşmadım. Dikkatli olmanı tavsiye ederim.

  • Burak Holding kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle maalesef. Zaten aşırı basit ve herhangi bir şey beklemediğim oyun olduğu için fazla önemsemedim. Ama bundan sonra onlara oyun yollamam. Çünkü ha onlara yollayıp entegrasyon yapmışlar ha dümdüz kendim paylaşmışım. Bir faydasını göremedim açıkçası. Appstore optimizasyonu falan yapacağız diyorlardı ama hava kaldı sanırım. Oyunun ismini aratınca zor çıkıyor markette Three Times! - Bulmaca oyunum 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PixCave -- 19 Şubat 2022; 16:28:5 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.