Şimdi Ara

The Office (2005-2013) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
696
Cevap
10
Favori
30.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu dizi bitince Brooklyn 99 a başladım. Birbirine benzediği için öneren arkadaşlar burada da vardı. Brooklyn 99'un ilk sezonu bitirdim. Arkadaşlar çok alakasız diziler ve Brooklyn 99 un 1 sezonunda ki güldüğüm sahne sayısı The Office'i 10 dakika izleyip güldüğüm sahnelerden bile daha az. Brooklyn 99' a fırsat verdim ama The Office yanında çöp bir diziymiş. Brooklyn 99 ' u izlememişler varsa uyarım olsun bu. Beklentiyi düşürün.

  • NBC'den birisi "Greg Daniels ne zaman bir reboot yapmak isterse biz yanında oluruz." demiş. Umarım hiçbir zaman gerçekleşmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    hocam ikisinin ortak yanı, mocking türü olmaları.( olayları alaya alarak güldürme) onun dışında ikisi de kaliteli ama alakasızdır.

    captain holt 'un iq 180 cevapları, office 'te yok, office 'teki michael 'in insanları hor görmesi de b99 'da yok. örnekler çoğaltilabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önceden ilk sezona başlayıp bırakmıştım, sonradan tekrar başladım ve devam ettim. İlk sezon sonlarına doğru, daha doğrusu ikinci sezonda yükselişe geçti dizi. Kısa sürede de bitirdim zaten. Bitirdim dediğim,

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Michael gittikten sonra döner umuduyla 7. sezon finaline kadar izledim. Sonra da dönmeyeceğini öğrenip sadece final 4-5 bölümü izledim. Dünya televizyon tarihinde verilmiş en kötü karar Steve Carell'i bırakmak olabilir. Sonrasında nasıl düşüşe geçtiğini görüyoruz zaten.


    Yeni bölümlerin çekilmesi gündeme gelebilirmiş sanırım, umarım öyle bir şey yapmazlar. Öncelikle Steve Carell'in dizide olmak isteyeceğini sanmıyorum, o olmadan da Office falan olmaz. Ayrıca yıllar sonra oyuncuların şu anki hallerinin diziye uyacağını düşünmüyorum, yeni bir ekiple denerlerse daha da batırırlar. Böyle hafızamızda yer ettiği gibi kalsın Office..





  • Vay be , uzun zaman sonunda diziyi bitirebildim. Sadece komedi değil, bambaşka bir dünyaydı benim için. Evet belki ilk başladığım da pek çekici gelmeyen dizilerden biri gibi gözüküyordu ama sezonlar ilerledikçe sanki gerçekten böyle bir ofis varmışta orada çalışıyor gibi hissettim.



    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    7.sezon sonrası açıkcası tam bir fiyasko olmuş. Michael Scott karakteri olmadan The Office maalesef olmuyormuş direk bunu anlıyorsunuz. Son bölümde gözüküp az repliği olmasına rağmen diziye bir anda ayrı bir hava kattı. Direk 7.sezonun sonunda herşeyi bağlayıp bitirseler çok daha iyi olurmuş.


    Son olarak,


    7.sezon sonrası ben :)


     The Office (2005-2013)




  • Diziyi ilk kez izliyorum. Beni hiç sarmadı. Hep böyle mi ilerliyor acaba dizi? İlk 2 bölümden sonra sıkıldım, şu an 4'ncü bölümü bitirdim. Devam edip etmeme konusunda kararsızım. Yapılan espiriler bana çok kötü geliyor, sürekli karşısındaki insanları ezen; aşağılayan küstah bir karaktere ben ısınamadım. Komik de değil yani, bilemedim. İnsanların hastalığıyla bile dalga geçiliyor dizide. Tamam 1 kere 2 kere yaptın da... Demek istediğim şey dizide hep aynı şeyler oluyor. Ve hep aynı adama endeksli ilerliyor. Güldüren yerler yok mu? Şu ana kadar çok az. 1. bölüm iyiydi bir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 17 Kasım 2021; 3:6:58 >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    İlk sezon en kötüsü, sonrasında açılıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix'e eklendi.

  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

    Emin misin hocam. Bence ilk sezon en iyisi bile olabilir o kadar iyi bir sezondu. Yalnızca karakterlerden kim kimdir bilmediğimiz için hiçbir fikrimiz olmadan ilk kez izlediğimizde garipsiyoruz ilk sezonu.

  • Netflix listeme ekledim bakalım... 👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En iyi sitcomlardan biridir benim gözümde izlemeyen çok şey kaybeder

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Netflix'e geldikten sonra izlemeye başladım, çok beğendim ve eğlendim. 20'şer dakika bölümleri ile sıkmadan yağ gibi akıp gidiyor. Arkadaşlarıma tavsiye edeceğim diziler listesinde top sıralardan girer.


    Must Watch!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 26 Ocak 2022; 17:36:56 >
  •  The Office (2005-2013) 


     The Office (2005-2013)
     The Office (2005-2013)Dunder Mifflintwitter
    “Michael'ın plazma tvsi (kamera arkası) https://t.co/CYNPC6h7fJ”
    https://twitter.com/DunderMifflinAS/status/1484824494468472832
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Dizinin en iyi bölümlerinden biri izlerken çok utanmıştım steve carell nasıl oynadı acaba bu bölümü

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  •  The Office (2005-2013)
     The Office (2005-2013)no context the officetwitter
    “Dünyanın en komik 140 saniyesi https://t.co/ZUye1RVdN2”
    https://twitter.com/dundermifflintr/status/1487115899077369861
  • Toby'nin Pam'dan fotoğraf istediği sahne. Kamera bulmak için ilk defa sesi çıkmıştı.  The Office (2005-2013) 


  • İlk bölümünü izledim, ikinci bölümü ya yarıda bıraktım ya da tamamını izledim. Neyse, konuya geleyim. Komedilerde komiklik için bilmezden gelmek, bilmemek, kelime oyunları gibi araçlarla komiklik sağlanır. Bu dizide bilmemenin dozu aşırı kaçmış bu iki bölümde gördüğüm kadarıyla. M. Scott abartılı derecede zırcahil, densiz. Sevemedim :(




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 30 Ocak 2022; 8:28:56 >
  • İlk sezon The Office (UK) kopyasıdır, çoğu kişiye uymaz. Güldürmek yerine utandırmayı tercih eder. İkinci sezon itibariyle anlayış başlı başına değişir, Michael Scott da bununla beraber değişik bir yapıya bürünür. Belgesel tadıyla izleyip geçin asıl macera sonraki sezonlarda başlar.

  • sonradan açılıyor hocam ilk sezon bende aynı yazdıkların gibi düşünüyordum bence şans vermelisin

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam herkese hitap etmez dizinin mizahı.Arkadaşların aksine bence devam etmemeniz doğru olur.Çünkü dizi sizin sevmediğiniz karakter üzerine kurulu.

    İzlemediyseniz The IT Crowd ve Peep Show dizilerini tavsiye ederim...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.