Şimdi Ara

taahütlü vodemi kapattırabilirmiyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba, 6 aylık vodem aldım fakat hiç memnun değilim. Alırken bulunduğum yerde 3g varmı diye baktılar ilçe merkezinda oturuyorum 3g notkasının aynı yerde olduğunu söylediler fakat internetim çok yavaş bazen hızlı oluyor ama hızı ne olursa olsun kopup duruyor ve işlerim yarım kalıyor ne yapstıysam ne denediysam olmadı farklı bi cihazla denedim farklı bi bilgisayarla denedim ama nafile artık lanet ettim resmen çile, bunu kapattırmanın bir yolu varmı yada başvurabileceğim bir yer?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: aydeeli

    merhaba, 6 aylık vodem aldım fakat hiç memnun değilim. Alırken bulunduğum yerde 3g varmı diye baktılar ilçe merkezinda oturuyorum 3g notkasının aynı yerde olduğunu söylediler fakat internetim çok yavaş bazen hızlı oluyor ama hızı ne olursa olsun kopup duruyor ve işlerim yarım kalıyor ne yapstıysam ne denediysam olmadı farklı bi cihazla denedim farklı bi bilgisayarla denedim ama nafile artık lanet ettim resmen çile, bunu kapattırmanın bir yolu varmı yada başvurabileceğim bir yer?

    vodofone mh ni ara bolgede iyi verim alamadıgını belirt. inceleme kaydı acsınlar. bolgede 3g az yada yoksa iade alınabilir. eger bu incelemeyi yaptırmadan iptal edersen cezai bedel odeyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.