Şimdi Ara

Superonline altyapı ile Vodafonenet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen sene Vodafonenet araştırdığımda fiber olarak listelendiğinden 35 mbit müracaat ettim. (k) olarak minik bir fark ile bu internet paketleri fiber olarak pazarlanıyor imiş. Gelen ekip kablonet çekti. Neyseki stabil bir internet kullandım,

    üzmedi.

    Şimdi superonline daire girişlerine kadar fiber çekmiş. Vodafone ile fiber bir tarifeye geçmek istesem özel bir teklifleri olur mu yoksa güncel paketleri mi pazarlarlar sizce?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Altyapı kiminse onu kullanmakta fayda var. Vodafone ve SOL birbirlerinin altyapısından belli bir hizmet verebiliyor ama sorunlar olabiliyor. SOL'den Vodafone kullananlar mesela, İstanbul'da bir yerde çok şikayet ediyorlardı, ping ya da hız şikayetleri idi. Bazıları da sorun yaşamıyor tabi.

  • hocam sol altyapısı ile vodafone kullandığınızda genelde daha pahalı ücretle çıkıyor. Altyapı sahibini kullanmak daha mantıklı olmuş oluyor. Süperonline taahhutsüz paketler çıkardı şuan fiyatları uygun ama ilerde ne olur bilemeyiz.


    www.superonline.net
    Fiber Taahhütsüz Tanışma Paketleri - TURKCELL SUPERONLINE
    https://www.superonline.net/kampanyalar/taahhutsuz-teklifler/fiber-taahhutsuz-tanisma-paketleri
  • Fiber çektirmek için bir yere başvurdunuz mu bizim buraya da gelmeai lazım adsl de sürünüyorum başvurmadığım yer kalmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.