Şimdi Ara

Subaru Outback 2012 Diesel Kullanıcı Testi (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
7
Favori
20.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eczman2000

    Erce bey bende de yeni kasa var.Verdiğiniz linkte uzunlar aynı halojenleri kullanıyor gözüküyor.Ben de tavsiyenize uyup değiştirmeyi düşünüyorum, şimdiden teşekkürler.
    Bu arada aracın ilanını gördüm, hayırlı olsun. İnşallah dediğiniz fiyata yakın bir fiyata gider.Sizi üzmek istemem ama bu sınıfta manuel satmak çok zor.Ben yeni kasayı almadan ; 2013 model hatasız 50 bin km deki otm aracı 106.500 liraya kaçırdım. Sonra nasipmiş yeni kasayı aldım. Limited 32 bin km de ; 145 bine aldım :)

    Merhabalar,

    Bir aracın ucuza satılmış (finansal kriz, haciz vs) olması o aracın piyasasını belirlemeyeceği gibi, ederinide göstermez. Eğer araçları bu şekilde değerlendireceksek yedi eminde bolca araç mevcut, hemde yarı fiyatına Subaru Outbacklerin spesifik bir fiyatı yoktur, sizin almak istediğiniz araca sahibinin biçtiği fiyat vardır, işinize gelirse alırsınız. Ayrıca özellikle manual tercih edenler olduğunuda ayrıca söylemek isterim, kimi araçlarda sürüş keyfi arzusu (bu subarular için uygun bir yaklaşım olacaktır) manual satın almak isteyen kişileride beraberinde getiriyor. Kaldıki düzgün bir otomatik outbackle arasında 15.000tl olduğu ve 15.000tl'lik aksesuar ederi olduğu düşündüğünüzde fiyatı oldukça uygun tuttum. Aracımın durumu ve kalitesi zaten belli, bendede ucuza verilecek mal yok. Yerine alacağım kasa 2016 Outback olacak, buna karar verdim hayırlısı diyelim.

    Aracınızı güle güle kullanın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erceerce -- 18 Kasım 2016; 15:46:55 >




  • erceerce kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun başka forumda gördüm araç satılmış .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raif bey aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim . Önceki kullandığınız farklı marka araçlarla kıyasladığınızda ne gibi olumlu olumsuz gözlemleriniz oldu.
  • eczman2000 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, doğrudur aracım satıldı adet bozulmadı ilk gören aldı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayancıklı

    Raif bey aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim . Önceki kullandığınız farklı marka araçlarla kıyasladığınızda ne gibi olumlu olumsuz gözlemleriniz oldu.

    Çok teşekkür ederim.
    Beklentilerimi kesinlikle karşılıyor onu söyleyim baştan. Yol tutuş çok güzel . Yazlıklarla bile buzda çok iyi sonuç verdi.Kisliklar daha gelmedi , 225 60 18 ebatı bulmak da zor oldu.Istemesem de Bridgestone lm 80 aldim. Discovery gercekten genişti , bu o kadar degil ama yine de iyi.Bizim buralar için tam ideal.Ne çok yüksek nede çok alçak tam olması gerektiği gibi.Begendigim yanı çok bunun yaninda da eksiklikler de var..
    .Menüler inanılmaz karışık, yol bilgisayarı bir yerde ,telefon ayarı bir yerde kullanım inanılmaz zor .Bu konuda bmw deki i-drive çok çok başarılı.
    .Kamera var ama park sensörü olmamasına bir türlü alışamadım.
    .Ayak dayama bana göre çok dar.Sol ayak tabanımın neredeyse yarısı boşta kalıyor.
    .cvt şanzumanı oldum olası sevmem.Motor biraz daha güçlü olabilirdi.
    .Motor soğukken bildiğin titriyor.Boxer in karakteri olabilir, başka bir araca bakmam lazım.
    Bunları yazdığımdan dolayı araç kötü gibi bir sonuç çıkmasın. Genel anlamda çok memnunum ve beklentilerimi karşılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tüm forum üyelerine selamlar,



    Yaklaşık 1 senelik arayış ve bekleyişin ardından bende 2016 outback sahibi oldum, Erce arkadaşıma çok teşekkür ederim almamda doğru ve yerinde bilgi paylaşımı yaptığı için,



    Aracımı çok severek kullanıyorum , özellikle kızım aracı görünce ; Baba artık başka araba bakma dedi , ve olay bitti,



    Araçta daha önceden alışık olmadığım bir yol tutuş var, ıslak kuru fark etmiyor, motor cvt şanzıman beni en çok düşündüren ikiliydi , beklediğimden iyi çıktı



    İleride bu aracın 200/250 hp çıkmasını isterim



    Herkese iyi forumlar
  • Şu anda sıfır km liste fiyatı 229.990TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayiler2016 modeli şu anda 215e veriyor. Birazdaha zorlanabilir belki. Ben 2017yi bekliyorum ona göre ya ikinci el yada sıfır alıcam. 2015 ile 2016 arasında 2 önemli fark var. Biri Kör nokta uyarı, diğeri arkadan gelen aracın yaklaşma bilgisi. Eğer 2017 modelinde kaydadeğer fark olmazsa sıfır almayı düşünmem.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.