Şimdi Ara

STEAK YAPIMI ve DÖKÜM TAVA ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.904
Cevap
315
Favori
128.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sedna03 S kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru eti aldıysanız ve çok pişirmediyseniz yumuşak olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tencere nasıldır, fiyatı uygun gibi 59 TL

    link

     STEAK YAPIMI ve DÖKÜM TAVA ANA KONU
  • quote:

    Orijinalden alıntı: irsoy

    Bu tencere nasıldır, fiyatı uygun gibi 59 TL

    link

     STEAK YAPIMI ve DÖKÜM TAVA ANA KONU


    carrefourda 35 TL idi 2 hafta önce




  • CnnRose kullanıcısına yanıt
    Et için mutlaka lava alınmalı en kötü ihtimal dambıl olarak kullanılıp vücut yapılır
  • irsoy kullanıcısına yanıt
    Bu tencere baya küçük aslında,ben de büyüğü var,burda konu farklı ama yemek lezeti çok güzel.Ağır hafif ateşte burda pişen yemekler çok güzel oluyor,çömlek gibi düşünün.
  • keremyan kullanıcısına yanıt
    Konuya ekledim hocam linki. Açıkcası ben bilgi vermek istedim tavanın indirimiyle çok ilgilenmedim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavayı bilmem ama anlatım ve emek güzel.teşekkürler
  • CnnRose kullanıcısına yanıt
    pişirdiğiniz güzel etleri görünce hemen aramaya başladım tavayı ..
    yarım kilo antrikot parası çıktı şimdiden
  • keremyan kullanıcısına yanıt
    Afiyet olsun şimdiden dışarıda yemenin de tadı ayrı fakat çocuklar hanım falan derken hesap 500ü buluyor. Bu etin yanına alkol kullananlar için kırmızı şili frontera yakışır :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı yöntemle hindi eti de tavsiye ederim. Hem ucuz, hem lezzetli hem de az yağlı, besleyici.
    Ben eti önceden az kırmızı toz biber ve kekikle baharatlıyorum ama fazla değil. Etin o sulu tadını fazla gölgelememeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • albati kullanıcısına yanıt
    Hindi eti de çok sağlıklı bir et bizim ülkemizde pek tüketilmiyor fakat denenebilir kesinlikle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Et giren yere dert girmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece gece nasıl canım çekti anlatamam evde döküm tava var ama maalesef et yok olsa şu saatte yapardım..Emeğinize sağlık çok güzel bir anlatım sonuna kadar okudum saol hocam..
  • Twonokta kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, gece gece insanın canı çekmiyor değil :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gırtlağa düşkün olan çanakkale taraflarında yaşayan varsa bir ara uğrayın kuzular büyüyor deviririz bitanesini güzelinden kuyuda pişireyim parmaklarınızı yiyin yazamayın bidaha foruma ;)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her sıcak fırsatçı bir gaz bu tavayı aldı. Başarısız bir ilk denemeden sonra kaderine terkedildi. Kimse nasıl kullanılacağını anlatmamıştı. Mutlaka deneyeceğim. Ayrıntılı çalışma için elinize sağlık.Çok sağolun
  • hekimoglu19 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, söylediklerimi uyguladıktan sonra müptelası olacağınızdan eminim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CnnRose kullanıcısına yanıt
    Hocam guzel anlatim icin tesekkurler
    Bu islem icin illa tavanin oluklumu olmasi lazim dokum ama tabani duz tava is gorurmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • randa R kullanıcısına yanıt
    Eğer tava dökümse hiçbir sorun olmaz hocam, grill pan dedikleri ızgara şeklinde olanı var bende. Ağırdır zaten dökümse diğer tavalardan kolay ayırt edilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.