Şimdi Ara

Starcraft 2'ye başlamalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Starter edition oynadım tek kişilik modda bir yera kadar gelebiliyorsun ancak ben begendim oyunu ama nerdeyse 2-3 yıl oldu oyun çıkalı ortalama bir oyuncu olmak çok zormu?Bu kadar geçmesine rağmen başlamalıyım daha önce hiç sc oynamadım bir kaç strateji oyunu oynamışlığım vardır ama fazlası yok kısaca çokta yabancı değilim stratejiye ama başlamalımılıyım onu düşünüyorum çok zorluk yaşanıyormu multiplayerde yorumlarınızı bekliyorum.



  • eğer seviyorsan hiç bekleme başla derim. Oyununu öğrenmeye başladıktan sonra kat kat daha fazla eğleneceksin emin ol.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HHuhu

    Starter edition oynadım tek kişilik modda bir yera kadar gelebiliyorsun ancak ben begendim oyunu ama nerdeyse 2-3 yıl oldu oyun çıkalı ortalama bir oyuncu olmak çok zormu?Bu kadar geçmesine rağmen başlamalıyım daha önce hiç sc oynamadım bir kaç strateji oyunu oynamışlığım vardır ama fazlası yok kısaca çokta yabancı değilim stratejiye ama başlamalımılıyım onu düşünüyorum çok zorluk yaşanıyormu multiplayerde yorumlarınızı bekliyorum.

    evet zor ortalama bir strateji oyuncusuysanız.Birimler oldukça dengeli ve en güçlü üniteden bir bölük kurup saldırayım dediniz direkt yenilirsiniz.Oyun mekaniğini anlayıp ünitelerin saldırı/savunma durumunu kavrayana kadar bir müddet zaman geçirmek gerekli.sonrası ise size kalmış.2 gün sonra yeni oyunu çıkacak zaten onu beklemekte fayda var.




  • tereddüt etme gir başla..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isaac clarke

    tereddüt etme gir başla..

    beyni snn beynin gibi olacaksa hic baslamasin yahudi:))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HHuhu

    Starter edition oynadım tek kişilik modda bir yera kadar gelebiliyorsun ancak ben begendim oyunu ama nerdeyse 2-3 yıl oldu oyun çıkalı ortalama bir oyuncu olmak çok zormu?Bu kadar geçmesine rağmen başlamalıyım daha önce hiç sc oynamadım bir kaç strateji oyunu oynamışlığım vardır ama fazlası yok kısaca çokta yabancı değilim stratejiye ama başlamalımılıyım onu düşünüyorum çok zorluk yaşanıyormu multiplayerde yorumlarınızı bekliyorum.

    videolara goruntulere aldanma videolarda gorundugu kadar güzel bir oyun degil zekana beynine zamanina yazik yahudi oyunu parana yazik
  • Başla başla.
  • Ortalama oyuncu olmak kolay. Oyunu seversen, zaman ayırırsan pro bile olabilirsin.
  • SC ye laf yok gencler, senaryo oynayıp atıp tutmayın ayıp oluyor.

    Yeni başlayacak arkadaşlar "tur-1" kanalına gelip Türkiyeden bağlanan arkadaşlarla, kendi grubunuz varsa onlarla veya "looking for team" den EU server oyuncuları ile buluşabilirler.
    Yok ben Team maçları değil 1v1 atmak istiyorum derseniz gene ufak ufak alt ligden başlayabilirsiniz. Profosyonellerle kapışmanız çok sıradışı yeteneğiniz yoksa imkansız çünkü insanlar bu oyunu 10yıldan fazla süredir oynuyor ^^
    Oyun akşam arkadaşlarınızla sohbet edip güzel vakit geçirmek için birebir. Bir süre sonra zaten canlı turnuvaları izleyerek daha zevkli vakit geçirebilirsiniz. Birde yreni başladıysanız bir süre kendinizden çok şey beklemeyin zira oyun en ufak hatayı kabul etmiyor, 0.1 saniyelik yanlış karar almanız veya yanlış bir kısayola basmanız bile maçı vermenize sebep olabilir. Lig yükseldikce oyun ciddi anlamda maç tecrübesi, yetenek ve zeka istiyor belli başlı statejilerle ancak belirli seviye oyuncularla kapışıyorsunuz sonrasında tokatı basıyorlar ^^
    gl hf.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sufferingismagic

    grafikleri güzel ama bir strateji oyunu olmak için zayıf daha çok el çabukluğuna bakan bir oyun haz etmedim çok

    El cabuklugu kazandiktan sonra stratejisiz oynamayi dene, cogu maci kaybedersiniz. SC2 strateji oyunlarinin kralidir bana gore.
  • Search for zyber
    Kategori:
    Sayfalar: ilk 1 son

    1.
    turkiyenin en iyi sc playerlarindan
    Yaziyi duzenle Yaziyi sil
    (muaddib, 03.11.2003 22:35:00)
    #52760, ∑ , Forumcu (0), Paylaş, Sikayet
    Mevcut Oy:
    2.
    tek kelime ingilizce bilmeden kore lilerle kapisip yenebilen adam (bkz: mutant)Yaziyi duzenle Yaziyi sil
    (schattenfaust, 03.11.2003 22:36:00)
    #52764, ∑ , Forumcu (0), Paylaş, Sikayet
    Mevcut Oy:
    3.
    nazgulu az daha madara edecek adamYaziyi duzenle Yaziyi sil
    (muaddib, 03.11.2003 22:36:00)
    #52767, ∑ , Forumcu (0), Paylaş, Sikayet
    Mevcut Oy:

    Sayfalar: ilk 1 son

    sc1 oynadım bu yazıyı zamanında şansa bulmuştum cafede akşamları oynardım ellerim çok çabuk değildi orta üstüydü yani benden hızlı Türk oyuncular vardı bence ama benim asıl taktiğim rakibimin ne yaptığını iyi kestirmemdi :) ve iyi strateji rush atmamdı terran ile :)
    şimdi bende sc2 yi denemek istiyorum artık hiç bir zaman ilkinin yerini tutmaz derim oyunlar için ama bakalım her gun kendini tekrar edip bizi şizofren eden mmorpglardan iyidir bir sc2 bir battlefield3 :)




  • bu başlık sayesinde vazgeçtim sağolun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sufferingismagic

    grafikleri güzel ama bir strateji oyunu olmak için zayıf daha çok el çabukluğuna bakan bir oyun haz etmedim çok

    Yanlış yönlendirici yorum olmuş. Sen bence oyunu anlamamışsın. Soyut sıfatlar yerine açıklayıcı bilgi vereyim yeni arkadaşlar daha iyi anlasın.

    Çıktığı ilk gün aldım oyunu yaklaşık 3 senedir oynuyorum oyunu. Askerlik yaparken 5 ay gibi zaman zarfında oynayamadım,diğer bütün zaman aralıklarında bu oyun hep benim yakın arkadaşım gibi oldu. Hep zevk verdi bana.

    Bu oyun RTSnin kralıdır,stratejinin de babasıdır. Bunun kişinin beğenmesiyle alakası yoktur,kişi beğenmemişse oyunu anlamamıştır ya da sabrı yoktur. Evet kontrollere iyi hakim olmanız gerekiyor. Ama bu da aslında oyunu öğrenmekle alakalı. Oyunu öğrendikçe kendiniz bile şaşırıyorsunuz. Benim yaş 31.Oyuna başladığımda 40 apm ile oynayabiliyordum,şimdi 90 civarına çıktım. Bu tamamen oyunu öğrenmekle ilgili.Ayrıca şu an bu oyun Amerikada bazı üniversitelerde bazı ekonomi ile ilgili bölümlerde ders olarak okutuluyor. Çünkü inanılmaz bir denge ve strateji var. Bunu anlamak lazım. Anlamak için de sabır gerekir. Bu Age of Empires veya generals gibi basit bir oyun değil.

    3 tane ırk var. Üçünün de yapısı,oynama stilleri,ünitelerinin yapıları farklı. Eğer zerg olcaksanız makro ekonominiz çok iyi olacak,hızlı yayılmanız gerekli. Çok seri ünite üretebilmeniz avantaj ama üniteleriniz çok sağlam değil. Protossun ise tam tersi üniteleri çok sağlam ama onun da çok seri üretimi yok. Eğer zerg olarak protossa karşı oynuyorsanız onu devamlı rahatsız etmenız gerek cunku eger max unıteye ulasırsa ısınız zorlasır...vb. Şimdi burda yüzeysel örnek verip anlatacak kadar sığ bir oyun değil. Onun için bunun gibi örnekler çok havada kalıyor. Yaşamanız ve öğrenmeniz gerekiyor. Emin olun başka bir dünya. Ve kesinlikle verdiğiniz paraya değer. İngilizceniz varsa şu site zaten size anlatır herşeyi.http://www.teamliquid.net/
    Ayrıca ünlü oyuncular stream yapıyorlar bazen 10 bin kişi bazen 40bin kişi izliyor. Ortalama 5bin kişi civarı izler bu yayınları. Ona da burdan ulaşabilirsiniz.http://tr.twitch.tv/directory/game/StarCraft%20II%3A%20Heart%20of%20the%20Swarm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursunnkalem -- 24 Temmuz 2013; 12:32:50 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.