Şimdi Ara

Staj yerimi değiştirmek istiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepinize selam olsun ilk defa foruma derdimi dökeceğim için yapacağım hatalar için kusura bakmayın. Nasıl düzelteceğimi de bilmiyorum ya cahillik başa bela neyse konumuza gelelim detaylıca anlatayım olanları bu konu hakkında yardım edecek olan bilgi verecek olan arkadaşlara teşekkürü borç bilirim açıkçası ticaret meslek lisesi dış ticaret ve pazarlama bölümü okuyorum stajyer olarak gittiğim iş yerini değiştirmek istiyorum üç gün staj iki gün okul okul sonrası dershane hafta sonu da dershane bildiğiniz üzere kendime ayıracak vaktim yok üniversiteye hazırlanmak içinde stajımı gittiğim dershanenin muhasebe bölümünde yapmak istiyorum keyfine düşkün koordinatör müdür yardımcısı yerimi değiştirmiyor orada hiçbir şey öğretmiyorlar diye değiştirmiyorlar okulun yarısı naylon yapıyor ya oda ayrı konu sanki bu mesleği yapacakmışız gibi üzerine stajını orada yapacaksın yoksa diplomasını alamaz demiş koordinatör hocama üniversiteye hazırlanamadıktan sonra ne yapayım bu diplomayı neyse konu dağılmadan çalıştığım iş yeri de biliyor yer değiştirmek istediğimi ne yapıp staj yerimi dershanem de yapabilirim ne yaparsam lehime döner olay iş yerinden ayrılıp öylemi yapsam nasıl yapar da iş yerinden ayrılır başka yere geçebilirim okula da onaylatabilirim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR-MaroonBeats -- 25 Kasım 2014; 17:18:28 >







  • Kardeşim bende konu açtım sonuç bulamadım foruma. Bizim müdür Yardımcısıda keyfine düşkün. 2. Yerim para alamıyorum fakat sözleşmede yazıyor maaşın ne kadar olduğu. Beni teknik service alacaklarını söylemişlerdi amblaja aldılar binbir amelelik yapıyoruz. 3 arkadaş beraberiz. Çalıştığım firma hep aynı şeyi yapıyormuş çalışanlardan öğrendim. Artık kavga çıkacak umarım sende bende çaresini buluruz Allah yardımcımız olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dershane için izin alabilirsin stajdan hafta içi etüt filan varsa geçen sene bende staj okul ve dershane üçlüsünün içerisindeydim stajda sorun filan yaşadım hocaya yerimi değiştirir misiniz filan dedim değiştirmedi ciddi anlamda sorun yaşamadığınız zaman değiştirmiyorlar bana adam kablo çakamadığım için cinsel espriler yapıyordu işte sonra staj yeriyle konuşup departman değiştim bilgi işlemdeydim muhasebe departmanına aldılar beni orada dershane için izin alıyordum normalde çalışma saatim 8.30 19.00dı ama ben salı ve çarşamba günleri 8.30 16.00 arası çalışıyordum öyle işte.

    Bu arada ailenden birisini araya katarsan staj yerini değiştirirler bizim geçen sene sınıfta bir kız annesinin alan şefiyle konuşmasıyla 3 kere staj yerini değiştirmişti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisbane -- 25 Kasım 2014; 18:00:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.