Şimdi Ara

sky deutschland verschlüsselte digitale broadcast-plattform

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar...dünyaca meşhur almanya şifreli uydu yayın platformu sky deutschland paketini forum üyeleri içinden legal şekilde izleyiş imkanı olan varmı merak ettim...almanyadan ülkemize geçici şekilde gelipte platformun kendi orijinal uydu alıcısını ve şifre kartını buraya getiren vatandaş varsa şayet bizzat merak ettiğim ve beynime takılan soru şöyle;...yayın kalitesi güzelmi...abonelik hizmetinden memnunmu...türkiyeden pakete yasal abone olmak imkanı yokmu...ülkemizden şuan mevcut payiptv paylaşımlı 5 yıllık uydu alıcımla sky deutscland platformunu kullandığım iptv paneli üzerinden illegal şekilde izlerim fakat görüntü kalitesini beğenmedim ya benim televizyonumun eskiliğinden kaynaklı veyahut yayın korsan olduğu için görüntü vasat...sorularıma cevap yazan forumdaşın yardımını rica ederim...







  • Almanya'da yaşamıyorum ve sky deutschland paketine de abone değilim. Ama iptv için şunları söyleyebilirim bir iptv yayını yapanlar eğer çözünürlük yani görüntü kalitesini yüksek tutarlarsa işte o vakit o iptv yayınını izleyebilmeniz için yüksek hızlı fiber internetiniz olmalı eğer yüksek hızlı fiber internetiniz yok ise sağlıklı ve görüntü kalitesi yüksek yayınları "illegal olsa dahi" izleyemezsiniz. Iptv yayınlarını sorunsuz bir şekilde izlemek istiyorsanız en düşük 100 Mbps hızı olan fiber internete ihtiyacınız var ve bu interneti kullanan kişi ya da cihaz sayısı da oldukça az olmalı aksi takdirde izlediğiniz yayın sürekli düşer yani kesilir ve bir süre sonra yeniden açılır örneğin ben iptv üzerinden Eurosport 4K kanalını 1920x1080p çözünürlüğünde ve kristal netliğinde izliyorum iptv dağıtımcısı 3840x2160p yayını downscale yaparak ve bitrate değerini yüksek tutarak mükemmel bir yayın kalitesi elde etmiş ve bunu yayına sunmuş kesinlikle yayında düşme olmuyor. Sorunsuz ve sağlık bir biçimde sanki fta kanal izliyormuş gibi izliyorum. Ayrıca aklıma takılan bir soru var sky deutschland paketi yanılmıyorsam Astra 19.2E(doğu) uydusunda yayın yapıyor ve bu paket bedava cccam ile bile sorunsuz açılıyor neden uydu üzerinden cccam ile izlemiyorsunuz bu yayınları ? 24 ila 48 saat arası değişen bedava cccam hatları internette bolca mevcut ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardıç Tunç -- 9 Temmuz 2020; 13:57:46 >




  • Arkadaşım...almanlar geçen aylar önce kart paylaşımına engel olmak istemişler ve astra uydusu üzerindeki şifreli yayınlarının illegal şekilde izlenişlerini şifreleme sisteminde atak yaparak zorlaştırmışlar anladığım kadarıyla zira artık benim makinam ne yazıkki aylardır sky deutschland paketini çözemiyo fakat piyasadaki gelişmiş ve kaliteli bazı paylaşımlı uydu alıcılarıda aynen benim cihaz gibi halen paketin şifrelerini çözemiyosa şayet almanlar cardsharingi sonlandırmaya kararlılar bence senin bu durum hakkında bilgin yokmu yani...evimizde paylaşımlı uydu alıcımla astra uydusu üzerindeki almanyanın bazı şifreli kanallarını ve ispanyol movistar paketiyle avusturya ve Hollanda paketini senin bahsettiğin yöntemle 48 saatlik cccamserver sayesinde başarıyla seyrediyom geçmişte uzun seneler sky deutschland paketiyle fransız canal +plus paketide paylaşımla şifreleri çözülebiliyodu zira herifler mağalesef illegal yayına son vermek için orijinal cihaz + şifreli kart eşleşmeli sisteme geçince paylaşıma kapandılar...!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartilkisi

    Arkadaşım...almanlar geçen aylar önce kart paylaşımına engel olmak istemişler ve astra uydusu üzerindeki şifreli yayınlarının illegal şekilde izlenişlerini şifreleme sisteminde atak yaparak zorlaştırmışlar anladığım kadarıyla zira artık benim makinam ne yazıkki aylardır sky deutschland paketini çözemiyo fakat piyasadaki gelişmiş ve kaliteli bazı paylaşımlı uydu alıcılarıda aynen benim cihaz gibi halen paketin şifrelerini çözemiyosa şayet almanlar cardsharingi sonlandırmaya kararlılar bence senin bu durum hakkında bilgin yokmu yani...evimizde paylaşımlı uydu alıcımla astra uydusu üzerindeki almanyanın bazı şifreli kanallarını ve ispanyol movistar paketiyle avusturya ve Hollanda paketini senin bahsettiğin yöntemle 48 saatlik cccamserver sayesinde başarıyla seyrediyom geçmişte uzun seneler sky deutschland paketiyle fransız canal +plus paketide paylaşımla şifreleri çözülebiliyodu zira herifler mağalesef illegal yayına son vermek için orijinal cihaz + şifreli kart eşleşmeli sisteme geçince paylaşıma kapandılar...!
    Evet hocam maalesef kart eşleşme yapmışlar normalde şifreler çözülüyor ama o çözülen şifreyi doğrulayan diğer şifre olmadığı için kanallar açılmıyor :(




  • arkadaşım...dünya üzerinde şifreli uydu yayıncılığında illegal yöntem cardsharing sonu yaklaşıyo bence zira dikkat ederseniz platfromlar paylaşımı engellemek için şifreleme sistemlerini kuvvetlendirip yavaş yavaş cihaz+kart eşleşmeye geçiyolar...sky-italia...canal+plus...vesayire gibi pek çok meşhur şifreli yayın platformları artık cccam-server üzerinden artık izlenemiyolar...sizce kart paylaşım yakında tarihemi karışacak fikrinizi merak etmiştim...@
  • Ben biraz ütopik düşünüyorum. Yani şöyle bildiğiniz gibi artık günümüzde internet kullanımı daha da yaygınlaştı film olsun dizi olsun hepsine internet ile kolay bir şekilde erişebiliyoruz. Benim düşüncem şu yönde; dünyada ki bütün platformlar ya yayınlarının izlenebilirliğini arttırmak için cardsharing'i görmezden gelecekler ya da birer birer kanallarının fişlerini çekecekler. Dediğim gibi ben biraz ütopik düşünüyorum.
  • arkadaşım...korsan cardsharing en geç 2022 yılında sonlanacak bence hatta 4 - 5 yıla kadar illegal iptv bitecek platfromlar sadece legal şekilde izlenebilecekler tahminim...!!!...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartilkisi

    arkadaşım...korsan cardsharing en geç 2022 yılında sonlanacak bence hatta 4 - 5 yıla kadar illegal iptv bitecek platfromlar sadece legal şekilde izlenebilecekler tahminim...!!!...
    valla tilki abicim diğer ülkeleri bilmem ama ülkemizde bitebilir ip tv ccam olayları şuan mecliste ip tv yasası var meclis tatilden çıksın büyük ihtimal kabul alacak ip tv ccam satan ve kullananlara çok ağır hapis ve para cezaları içeriyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-894D9AB01

    valla tilki abicim diğer ülkeleri bilmem ama ülkemizde bitebilir ip tv ccam olayları şuan mecliste ip tv yasası var meclis tatilden çıksın büyük ihtimal kabul alacak ip tv ccam satan ve kullananlara çok ağır hapis ve para cezaları içeriyormuş.

    Alıntıları Göster
    O biraz zor be birader bu yobaz zihniyet anca kendilerini düzecek yasalar çıkarabilir...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-894D9AB01

    valla tilki abicim diğer ülkeleri bilmem ama ülkemizde bitebilir ip tv ccam olayları şuan mecliste ip tv yasası var meclis tatilden çıksın büyük ihtimal kabul alacak ip tv ccam satan ve kullananlara çok ağır hapis ve para cezaları içeriyormuş.

    Alıntıları Göster
    arkadaşım...hükümet iktidarı sadece yurt içindeki iptv ve paylaşım satıcılarını ve abonelerini hapis ve para cezalarına çarptırtabilir...!...yurt dışındaki farklı ülkelerden yayın yapan iptv ve paylaşım satıcılarını bulamaz ve yayınları engelleyemez...!...zaten şuan kullandığım iptv paneli ve cardsharing farklı ülkelerden yayın sağlıyolar...!




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.