Şimdi Ara

Sınırsız Bütçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bugüne kadar akıllı telefon olarak iPhone 1st generation, iPhone 4 ve şuan iPhone 5s kullanmaktayım. Yeni bir telefon almak istiyorum ve aradığım özellik kriterleri şunlar;

    - ekran boyutu 5 inch veya 5.5 inch arası olacak.
    - batarya süresi iyi olacak ve yarı yolda bırakmayacak.
    - aşırı bir ısınma yapmıyacak (fazla oyun oynamıyorum gerçi)
    - ekranı parlak ve renkleri güzel gösterecek
    - kamerası resim özellikle video iyi çekecek.

    Hangi marka model önerirsiniz? Bu arada Android hiç kullanmadım IOS'a göre + ları - leri nelerdir? Apple ile devam mı etmeliyim? Görüşlerinizi önerilerinizi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KnuCKleS- -- 4 Mart 2015; 0:37:18 >



  • plustan devam et. yok macera istiyorum dersen farklılık g3 yok biraz beklerim dersen zen2 veya s6.
  • -KnuCKleS- kullanıcısına yanıt
    bütçe konusunda sınır yoksa ise samsung galaxy s6 veya s6 edgei bekleyebilirsin. istediğin özelliklerin hepsine yetecek bir cihaz geliyor çünkü
    androidin artıları saymakla bitmez işletim sistemini kendi istediğin biçime getirebilirsin çeşitli launcherlar yükleyerek komple değiştirebilirsin. Telefona yazılım desteği bitse bile custom romlarla yola devam edersin. Androidde paralı uygulama almana gerek kalmayacak kadar ücretsiz alterantif program vardır. Telefona otg bellek,televizyona görüntü aktarma,klavye mouse,joystick bağlayabilirsin. Son karşılaştırmalara göre androidde hatayla karşılaşma oranı ios'a göre düşüktür. Yani kısacası ios kapalı bir kutu ise android tamamen özgürlüktür.
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Anladım kime sorsam samsungu kötülüyor ve belli bir müddet sonra kasmaya başlıyor menü geçişleri ağır felan diyor. Ios tan sonra umarım androidde sorun çekmen attan inip eşeğe binmek istemiyorum açıkcası. Bu arada arkadaşlarımdan sony xperia z3 , htc one m9 çıkıyormuş ve lg tavsiye eden çok oldu bende kararsız kaldım iphone plusta gözüme çok büyük geliyor diğer 5.5 inchlere göre biraz büyükçene. Gerçekten kararsız kaldım muallaktayım şuan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KnuCKleS- -- 6 Mart 2015; 0:23:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -KnuCKleS- kullanıcısına yanıt
    Android 4.4 kitkat sürümüyle beraber çok hızlandı hele ki yeni 5.0 güncellemesiyle iyice verimi arttı ben 750tllik orta sınıf telefonda memnun kalıyorsam sen s6 gbi bir amiral gemisinden daha çok memnun kalacaksındır.
  • Suan icin Z3

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S6 veya M9 gerisi fasa fiso
  • S6'dan vazgeçme..
  • Plus
  • Çıkarılabilir batarya önemli değilse S6 Edge 128GB.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Z2'den İ6+'ya geçtim.İos daha çok hoşuma gitti.Lakin donanımı Z2 kadar güçlü değil.Ön kamerası bildiğin çamur gibi çekiyor 1.2 mp olduğu için.Bataryası Z2'den küçük ve ekranı Z2'den daha büyük olduğu için şarj konusunda bekleneni veremiyor.Bun eksiğine rağmen İphone daha iyi tüm amiral gemilerden.Ama geçen tanıtılan S6 ve S6 Edge modelleri çok iyi olmuşlar.Bence android tarafında tek alınacak cihaz onlar gerisi hikaye.
  • Evet arkadaşlar önerileriniz için tekrar teşekkür ediyorum hepinize. Yaptık bir hamle ve iphone 6+ aldık. iPhone ailesinden devam ediyoruz :)
  • Apple'a alışmışsındır iPhone 6 Plus tavsiye ederim.



    Düzenleme: Hayırlı olsun hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinekli Bakkal -- 14 Mart 2015; 8:49:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.