Şimdi Ara

Sims 3 kısaca tanıtım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Sims 3 kısaca tanıtım

    2000 yılında piyasaya sürüldüğünde, profesyonel anlamda ilk yaşam simülatörü olarak kabul gören ve kişilerin klasik rol yapma oyunlarından öte bir şekilde, kendi yarattıkları insanları sıfırdan zirveye çıkartmalarına, dolayısı ile de yeni hayatlar yaratmalarına fırsat veren The Sims, günümüzde halen yoğun bir kullanıcı kitlesi tarafından takip edilip aktif biçimde kullanılıyor. Geride kalan on dört seneye rağmen başarılı yapımın halen rağbet görmesindeki ilk etken ise, geçen yıllar içerisinde daha modern ve gelişmiş tekniklerle hazırlanıp, kişilere üst düzey eğlence sunan pek çok yeni oyun ve eklenti paketinin yayınlanmış olması olarak gösteriliyor. Bu bağlamda The Sims 3, 2009 yılında çıktığı günden bu yana halen binlerce insan tarafından keyifle tecrübe edilmeyi sürdürüyor.

    The Sims 3’de geçmiş oyunlara nazaran en dikkat çekici gelişme grafiksel bağlamda kendisini gösteriyor. Geçmiş oyunlardaki basit grafiksel öğeler yerini modern üç boyutlularına bırakarak, oyuncuların karakterlerini çok daha başarılı şekilde kontrol edebilmeleri mümkün kılınmış durumda. Kişiler The Sims 3’de yarattıkları insanların gerek görsel gerekse davranışlar açısından çok daha iyi biçimde modifiye ederek, yarattıkları karakteri gerçek dünyadakine en yakın biçimde hissedebiliyorlar.

    The Sims 3 olarak tabir edilen başlangıç sürümüne sahip olan kişiler, daha sonra arzu ederler ise oyun için çıkarılmış ve farklı temalar içeren ek paketleri de edinebiliyorlar. Evcil hayvanlar, farklı meslekler, belirli zaman aralıklarını içeren eşya ve aksesuarlar gibi akla gelebilecek her türlü eklentinin yapılmaya çalışıldığı oyun, aradan geçen beş seneye rağmen halen üstün satış rakamlarına ulaşarak başarısını da açıkça kanıtlıyor.

    Durmaplay üzerinden satın alacağınız The Sims 3 ile sizler de vakit kaybetmeden kendi karakterlerinizi geliştirmeye başlayabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaramiR -- 9 Ocak 2014; 4:48:54 >







  • Eski kız arkadaşıma doğum gününde almıştım. tahminimce hala oynuyordur
  • en son eklenti paketi ne acaba ?
  • İş paketi isteadiğin mesleği seçebiliyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.