Şimdi Ara

Sennheiser Momentum True Wireless 3 duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sennheiser Momentum True Wireless 3 duyuruldu



    Sennheiser markasının üst seviyede rekabet eden Momentum tam kablosuz kulaklık serisi yeni bir üyeye daha kavuştu. Sennheiser Momentum True Wireless 3 kulaklık modeli biraz daha gelişmiş özelliklere sahip. 



    Sennheiser Momentum TWS 3 özellikleri ve fiyatı



    Sennheiser Momentum TWS 3 önceki nesil ile tasarım açısından büyük bir fark barındırmıyor. IPX4 ile su sıçramalarına dayanıklılık sunarken dokunmatik kontrollere yer verilmiş. 7mm dinamik sürücüler derin basslar, detaylı orta ve yüksek frekanslar sunuyor. 



    Ayrıca Bkz.Sennheiser CX Plus kablosuz kulaklık tanıtıldı



    Her parçada yer alan 3 mikrofon kaliteli görüşmelere imkân tanırken adaptif gürültü engelleme sunuyor. Çevrenin gürültüsüne göre engelleme seviyesi ayarlanabiliyor. Ayrıca şeffaf mod ile dış sesler duyulabiliyor. 



    Tek şarj ile 7 saate kadar kullanılabilen kulaklıkların kutusu 21 saat daha süre kazandırabiliyor. Sennheiser Momentum True Wireless 3 kulaklık için 250$ fiyat etiketi belirlenmiş. 

     




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/04/26/sennheiser-momentum-true-wireless-3-earbuds-launched-with-7mm-drivers-anc-transparency-modes/







  • Düzenli kullanımda, pil sıkıntıya girmeden önce kulaklık ölüyor zaten. Aksini sadece ilk versiyon momentum tws'de bir kere gördüm. Bir saatin altında şarjı bitiyordu. Garantiye gönderildi ve bir üst versiyonu verildi.

    Garanti süresi bitmiş ise tek başınızasınız. Elden geliyorsa kendiniz, yok gelmiyorsa iyi bir elektronik ustasiyla değişim yaptırmak gerekiyor.

    Ölüyor diyerek kastettiğimse, en azından sennheiser'da bir temassızlık sonucu sağ veya sol elemandan ses gelmemeye başlıyor. Doğru müdahale ile herhangi bir parçayı değiştirmeden eski haline dönüyor. Sırf bu kulaklıkların tamiriyle ilgilenen firmalar çıkmaya başladı.

  • hep merak etmişimdir bu tür kulaklıklar için pil ömrü garantisi veriliyor mu yada pilleri bir şekilde değiştiriliyor mu.

  • _köle_ _ kullanıcısına yanıt

    Düzenli kullanımda, pil sıkıntıya girmeden önce kulaklık ölüyor zaten. Aksini sadece ilk versiyon momentum tws'de bir kere gördüm. Bir saatin altında şarjı bitiyordu. Garantiye gönderildi ve bir üst versiyonu verildi.

    Garanti süresi bitmiş ise tek başınızasınız. Elden geliyorsa kendiniz, yok gelmiyorsa iyi bir elektronik ustasiyla değişim yaptırmak gerekiyor.

    Ölüyor diyerek kastettiğimse, en azından sennheiser'da bir temassızlık sonucu sağ veya sol elemandan ses gelmemeye başlıyor. Doğru müdahale ile herhangi bir parçayı değiştirmeden eski haline dönüyor. Sırf bu kulaklıkların tamiriyle ilgilenen firmalar çıkmaya başladı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Momentum true wireless 1 kullanıyorum. Bu ürünü çok merak ediyorum. 250 dolarmış amerikada.

  • 10 Mayıs tarihinde bir çok ülkede satışı başladı. Ancak burada henüz yok. Ne zaman çıkacağı belli değil. Çıkacak mı? zahmet edip onu bile söyleyen yok. Çıkış fiyatı, normalde kendisinden daha pahalıya satılan Sony'den bayağı bir yüksek. Tüm bunlara rağmen, Sennheiser kulaklıkların tonalitesini ve sahne genişliğini/derinliğini sevdiğim için, tws ihtiyacımı çıkış tarihine kadar ertelemiştim. Ancak çok açık bir belirsizlik söz konusu ve belirsizliklerden nefret ediyorum. Avustralya çıkış tarihi olan 18 Mayıs'a kadar bekleyeceğim. Bu tarihte de herhangi bir aksiyon almazlarsa bekleyişimi sonlandıracağım. Sennheiser markasına sadakatim olmasına rağmen, alternatif olsun diye incelediğim technics, klipsch, shure veya bowers & wilkins'in güncel modellerinden birini tercih etmek zorunda kalacağım.



    Türkiye'ye, her alanda ikinci sınıf bir pazar olarak bakılması hem üzücü hem de beni oldukça öfkelendiriyor. Biz deniz kabuğuyla ödeme yapıyoruz sanki.

    Edit: Ön siparişe açıyoruz diye bilgi geldi Sennheiser Türkiye'den. Biraz daha bekleyelim.Bazen kaşınıyorum gibi hissediyorum ama hadi bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rokie T -- 18 Mayıs 2022; 20:11:2 >




  • dün sipariş oluşturdum ben de sennheiser'ın sitesinden. grafite olanı seçtim. True wireless 2'ye göre iyileştirmeler var deniyor, bekleyip göreceğiz. kulaklık.com'da epey övülmüş..bakalım..

  • MTW ses kalitesi olarak en iyi gerçek kablosuz kulaklıklardan biri.Bende 2. versiyon var ama 3.ye de geçmeyi düşünüyorum. MTW2 yi yeni aldığımda application çok hantal ve geriydi ama şimdi baya geliştirildi. MTW1 ve 2 nin en dezavantajlı olduğu kısımlar
    -kablosuz şarj olmaması
    -rakiplerine göre çok daha büyük olması
    -kutusunun büyük yer tutması
    -bass özelliğinin zayıf kalması(özellikle jabra ile kıyaslandığında)
    -dışarıyı duyma özelliğinin ses seviyesinin ayarlanamaması
    -sağdaki kulaklığın ana kulaklık olması sol kulaklığın tek başına kullanılamaması

    Buralarda geliştirme yapılmış. Şu an benim görebildiğim tek eksisi çoklu bağlantı desteğinin olmaması. Jabrada otomatik olarak hangi cihazı kullanıyorsanız kulaklık ona bağlanabiliyor. Bu da ileride MTW2 ye equalizer desteği gelmesi gibi MTW3 e yazılım desteği ile gelebilir ama şu an öyle bir özelliğe sahip değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 29 Mayıs 2022; 15:33:29 >
  • an itibari ile stoklara girmiş sanırım ön sipariş ibaresini kaldırmışlar sennheiser sitesinden..


    bu arada mtw 2'yi satıyorum.. 3 aldığımız için bütçeyi hafiften aştık :) 1 aylık cihaz. 23 ay daha bircom garantisi mevcut..düşünen olursa mesaj atsın.

  • mtw3 ürünü elime ulaştı. mtw2 ye göre ses kalitesi benzer bir tık daha iyi denebilir ama çok fark beklemeyin. Mtw2 de hd tuning gibi ses kalitesini arttıran bir ayar vardı o mtw3 de şu an yok eğer o gelirse fark biraz açılacaktır.

    mtw2 ye göre tuşların tepkisi baya hızlanmış. Çok daha ergonomik bir şekle bürünmüş.

    transparency mode a ses seviyesi özelliği eklenmiş. Dışarıyı duyma özelliği bazı durumlarda yetersiz kalabiliyordu iyi olmuş.

    noise cancellation adaptive olmuş ama noise cancellation ın bu versiyonda da çok bir etkisini ben göremedim. Aktif edince dışarıdaki hiçbir şeyi duymama gibi bir şey beklemeyin.

    Bunlar ve yukarıda yazdıklarım dışında ekstra "ohh bu çok iyi olmuş" diyebileceğim bir şey yok.

    Özetlemek gerekirse mtw3 bence güzel bir ürün olmuş. mtw2 de ergonomik açıdan sorun yaşıyorsanız ve maddi durumunuz el veriyorsa değişim yapılabilir onun dışında şu anlık değiştirmenize değecek bir durum bence yok.



    foam arıyorsanız giriş yeri mtw2 ye göre 1mm civarında kalınlaşmasına rağmen aşağıda foam bu ürüne de oluyor haberiniz olsun.

    Mtw2 ye göre bir tık bastırmanız ve dikkatli takmanız gerekiyor o kadar.


    Sennheiser Momentum True Wireless 3 duyuruldu
    Sennheiser Momentum True Wireless 3 duyurulduamazon
    Comply Foam TrueGrip Pro Sennheiser True Wireless Kulaklık Ucu (S) - 3 Çift
    https://www.amazon.com.tr/Comply-TrueGrip-kulakl%C4%B1k-TechDefender-Sennheiser/dp/B07W69JK96



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 1 Haziran 2022; 20:33:5 >




  • benim de bugün elime ulaştı ancak yoğunluktan test edemedim, artık haftasonu bol bol dinlerim bakalım nasılmış.. hifilife tarafından gönderildi, sennheiser sitesinden sipariş oluşturmuştum ama sanırım hifilife'da yetkili distribütör ve topu onlara atmışlar :) jelatini açıp garanti belgesine de alım tarihini kaşeleyip imzalamışlar.. bu da iyi oldu en azından fatura derdinden kurtulduk. umarım uzun ömürlü olur..


    Türkiye'deki ilk mtw3 sahiplerinden olmanın haklı gururunu yaşıyoruz şimdilik Sennheiser Momentum True Wireless 3 duyuruldu 

  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Liberty 3 Pro ile kıyaslamanı bekliyorum. Maalesef LDAC yokmuş. Bu ciddi bir eksi. Ses kalitesinde geçebileceğine ihtimal vermiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 2 Haziran 2022; 5:34:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    biraz kullanayım yorum yapacağım,aslında küçük kardeşi momentum 2 ile kıyaslamak daha doğru olur. Ben liberty 3 pro'yu sattım ancak hatırladığım kadarı ve dilim döndüğünce de yorum yapmaya çalışırım ikisi arasında Sennheiser Momentum True Wireless 3 duyuruldu 

  • Maalesef daha kullanmadan servise yollamak durumunda kaldım kulaklığı. Sağ tek cızırtı yapıyor ve kendi kendini kapatıyor
    Büyük ihtimal sürücü arızası. Servis yenisini yollar artık.. İlk seri cihaz almanın dezavantajı işte..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.