Şimdi Ara

Sennheiser Momentum 4 Wireless sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sennheiser Momentum 4 Wireless sızdırıldı



    60 saate yakın kullanım süresi ile en çok merak edilen kablosuz kulaklık modellerinin başında gelen Sennheiser Momentum 4 Wireless henüz tanıtılmadı ancak kutu ve basın görselleri ile birlikte internete sızdırılmış durumda. 



    Sennheiser Momentum 4 Wireless neler sunacak?



    Sennheiser Momentum 4 Wireless serinin en iyi modeli olarak öne çıkıyor. 60 saate varan kullanım süresi sektörde ilk olacaktı ancak Nokia daha erken davranmıştı. USB Tip-C üzerinden şarj edilen kulaklık 3.5mm girişi ile de kullanım süresini uzatıyor.



    Ayrıca Bkz.Sennheiser 60 saate kadar kullanılabilen bir kulaklık tanıtacak



    Bluetooth 5.2 kullanan cihaz Bluetooth LE barındırmıyor. Qualcomm yongasından gücünü alan ürünün kontrolleri dış dokunmatik yüzeyde yer alıyor. Adaptif gürültü engelleme şeffaf bir moda da sahip. 4 mikrofon dizilimi görüşmeleri daha berrak hale getiriyor. Sennheiser Momentum 4 Wireless için henüz bir çıkış tarihi verilmedi.




    Kaynak:https://www.techpowerup.com/297519/sennheiser-momentum-4-wireless-headphones-with-anc-leak-ahead-of-launch







  • görselde malzeme kalitesi olarak düşüş var gibi duruyor, sürücü küçültme furyasına da katıldılarsa son kale de düşmüş demektir
    vaktinde 3000 lira altına momentum 3 alanlar dönemin en iyi yatırımlarından birini yaptı sanırım

  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    Bana da görüntü çok ucuz geldi. Şu kulak kepçesini tamamen içine alan airpod max dışında bir kulaklık çıkmayacak sanırım. Benim kablosuzlarda en büyük sıkıntım bu.

  • yahu kablosuz kulaklık güzelde şunu dışarda yürürken giyipmemesi gerekli yada sensör takılmalı. takıyor dünyadan bı haber öyle gidiyor. resmen sağır geziyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    Ucuzluk diye bişey olmaz hafiflik olur. Tam tersine momentum 3 inanılmaz kullanışsız bir model. Kafanızda köpek yavrusu gezdiriyorsunuz hissi veriyordu, ANCsi hem çöp hem de kulaklarınızdan beyninizi dışarı fışkırtacak gibi baskı yapıyor. Bi kere XM4 takan momentum 3ü çöpe atar direk. Sahne genişliği enstruman ayrımı süper olsa da malesef konfor olmayınca bi işe yaramıyor. Ben xm4 aldım ama sonra onu da sattım. Şimdi bu momentum 4 hafif gibi duruyor ancsi de iyiyse alıcam.

  • Sızdırıldı derken? YouTube'da incelemesi bile var ürünün.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.