Şimdi Ara

Samsung televizyonlarında onaylı kontrolcü dönemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung televizyonlarında onaylı kontrolcü dönemi
    Samsung bir yandan CES 2024 fuarında yeni ürünlerini tanıtırken diğer yandan ürünleri için de ekosistemi geliştirmeye çalışıyor. Firma yeni dönemde televizyonları için kontrolcü onayına başlıyor.



    Samsung onaylı kontrolcüler



    Geçtiğimiz yıllarda belirli akıllı televizyon modellerine bulut oyun platformu desteği getiren Samsung, kalite standardını tutturabilmek adına yeni bir program başlatıyor. Designed for Samsung Gaming Hub programı üçüncü taraf kontrolcülere sertifika verecek.



    Ayrıca Bkz.Samsung telefonlarında Çinli sensörler kullanılacak



    Normalde pek çok Bluetooth kontrolcü Samsung televizyonlar ile uyumlu ancak Samsung en iyi oyun akışı tecrübesini hedeflediklerini belirtiyor. Programın ilk sertifikası ise PDP Replay kablosuz kontrolcü oldu. 40 saate kadar kullanım sunan kontrolcü 12 metreye kadar en düşük gecikme ile aktarım sağlıyor.



    2022 yılından itibaren üretilen Samsung televizyonları; Xbox Game Pass, GeForce Now, Amazon Luna gibi platformları Gaming Hub bünyesine aldı. Daha eski televizyonlar için de güncelleme devam ediyor.




    Kaynak:https://www.engadget.com/samsung-will-certify-controllers-optimized-for-game-streaming-on-its-smart-tvs-140031028.html







  • Bu işi televizyon ureticileri beceremiyor..akıllı televizyon aldım bi halta yaramadı uygun fiyata aldıgım mi box la misler gibi iş goruluyor..adam gibi panel koysunlar uygun satsınlar o cihazı ben akıllıda yaparım oyun makinası halinede geitiririm...

  • El_domingo kullanıcısına yanıt

    mi box da oyun oynanıyor mu?

  • aksu01 kullanıcısına yanıt

    oyun için bahsettiğim mi box değildi ama mi boxda da oyun oynanır.. internete arama yapsan bircok içerik var..




    Samsung televizyonlarında onaylı kontrolcü dönemiTeknoloji Odasiyoutube
    Merhaba, Yeni bir seriye başlıyoruz. Bu serimizin 1. bölümü ise Playstation 1 oyunlarını nasıl Xioami Mi Box S'te oynarız? Gerekli dosyalar aşağıdaki linkte, nasıl yapacağınız ise videoda anlatılıyor. İyi seyirler! Dosyalar: http://bit.ly/3mCW4U2 Abone olmayı ve çana tıklamayı unutmayınız. Abone ol: http://bit.ly/2GkLCAP Web sitemiz: www.teknolojiodasi.net Discord Sunucumuz: https://discord.gg/79ytJPk Bizleri Youtube, İnstagram, Twitter, Facebook üzerinden " Teknoloji Odası " olarak aratıp takip edebilirsiniz. Instagram: http://bit.ly/2Taox6L Facebook: http://bit.ly/2Tb6AF1 Twitter: http://bit.ly/2MH0Dyq Sizlere daha kaliteli içerik üretebilmemiz için lütfen bizlere youtube üzerinden abone olmayı ihmal etmeyiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=BMKWi7-XBjw&ab_channel=TeknolojiOdasi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.