Şimdi Ara

Samsung herhangi bir yüzeyi dokunmatik hale dönüştürüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung herhangi bir yüzeyi dokunmatik hale dönüştürüyor
    Yıllardır projeksiyon cihazları alanında ürünler geliştiren Samsung, CES 2024 fuarında daha agresif bir şekilde karşımıza çıktı. Yeni Premiere projeksiyon cihazı serisi herhangi bir yüzeyde içerik izleyebilmenizi sağlıyor.



    Samsung Lightwarp teknolojisi



    Samsung’un tanıttığı Lightwarp teknolojisi aslında uzun yıllardır var olan bir teknolojiyi tüketici elektroniği alanına sokuyor. Standart bir tahtayı veya alanı dokunmatik bir yüzeye dönüştüren kurumsal projeksiyon uygulamaları artık Samsung kullanıcılarına da sunulacak.



    Ayrıca Bkz.Samsung televizyonlarında onaylı kontrolcü dönemi



    Bu teknoloji herhangi bir yüzeye çok net bir şekilde görüntüyü aktarırken kullanıcının dokunduğu noktayı tespit ederek, o noktadaki komutu çalıştırıyor. Bir uygulama simgesi, hava durumu veya bir sitedeki görsel bu nokta içerisinde olabiliyor. Ayrıca interaktif oyunlar da oynanabiliyor.



    Lightwarp teknolojisi 2024 yılı Samsung projeksiyon cihazı serisinin tamamında yer alacak. 100 inçlik yansıtma alanı, 10W hoparlör, ekran aynalama gibi özellikleri olan Samsung Premiere 5 ve 150 inç yansıtma alanı, 100W ses, 8.2.2 kanal Dolby Atmos, 8K görüntü özellikleri olan Samsung Premiere 8K cihazları bu yılın en dikkat çekenleri olacak.



    Samsung herhangi bir yüzeyi dokunmatik hale dönüştürüyor




    Kaynak:https://www.engadget.com/samsung-debuts-premiere-projectors-that-turn-any-surface-into-an-interactive-display-for-your-home-theater-030006840.html







  • Fotoğrafta bir televizyon var, başlıkta da her yüzeyi dokunmatik yapıyomuş diyor ve doğal olarak biz de hakikaten her yüzey dokunmatik olacak mantığıyla haberi okuyoruz. Ancak haberden anladığımız kadarıyla durum sadece projeksiyon cihazları ile ilgiliymiş. Görsel başlık ve içerik alakasız bravo.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • winuae kullanıcısına yanıt

    TV değil işte o, Ultra Short-Throw Projector... Samsung herhangi bir yüzeyi dokunmatik hale dönüştürüyor 

  • Uuuu müthişşş yawff,,

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adamlar içeriğe ürün yerleştirmenin kralını yapmışlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.