Şimdi Ara

Samsung Galaxy Z Flip Serisi [Ana Konu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
15
Favori
8.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Günlük şeyler sadece bir de oyun oynasam eyvah eyvah 😅

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valekale V kullanıcısına yanıt

    günlük şeyleri özetleyebilirsen batarya takıntısı olan arkadaşlara referans olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy Z Flip Serisi [Ana Konu]

    Şunu göndersem faydası olur herhalde

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben zaten gsmarenadaki incelmeyi okudum ancak güncel kullanıcı yorumları daha etkin oluyor. O yüzden sormak istemiştim. Zira oldukça fazla reklamı yapılıyor ve youtube üzerinde doğru düzgün batarya performansını test eden ve yayınlayan yok. Bu telefonun zaten en büyük kara kutusu batarya performansı. Ancak büyük çoğunluk flip 4 e göre çok az bir farkın olduğunu belirtiyor. Bu fark da flip 4 den 5 e batarya anlamında geçmek için pek anlamlı kalmıyor.

  • Galaxy Z Flip 4’teki ekran bildirimleri takip etmek için vs. iyiydi ama şimdi Galaxy Z Flip 5 ile olay bambaşka boyuta gelmiş. Artık bu ekrandan bildirimlere cevap dahi yazabiliyoruz. İlk defa Flip alacak olan varsa hiç diğer modellere bakmadan direkt Galaxy Z Flip 5 alsın

  • Galaxy Z Flip serisine hayranım. Bence katlanabilir ekranlı telefonların yana değil de tıpkı bu telefon gibi dikine katlananlar daha çok ilgimi çekiyor. Tasarımsal olarak piyasadaki en güzel telefon olduğunu söyleyebilirim.

  • ugurel kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, telefonu ben degil kardesim kullaniyor. Ancak dönebiliyorum, herkesin kullanim aliskanligi farkli tabi ki bunu da goz ardi etmemek lazim. Ama pil omru bu telefonun guclu yanlarindan biridir demek zor.

    Samsung Galaxy Z Flip Serisi [Ana Konu]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tesekkurler cevap icin. Bu durumda yaklasik 5.5 saat ekran suresi gorunuyor ortalamada. Zaten incelemelerde de buna yakin sure belirtiyorlardi. Guzel veri oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurel kullanıcısına yanıt
    Evet hocam testlerle orantili, siyah mod aktif edilerek Amoled nimetlerinden daha fazla yararlanilabilir, olumlu etki yapacaktır pil omrune.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İki yıldır Galaxy Z Flip 3 kullanıyorum. Telefonu gören herkes hayran kalıyor. Şimdi daha güçlü işlemci, daha uzun süren batarya performansı ve daha büyük kapak ekranı nedeniyle Galaxy Z Flip 5’e geçeceğim. Katlanabilir ekranlı olmasına rağmen bence telefonun fiyatı gayet uygun

  • Galaxy Z Flip 5 ile menteşe sistemi geliştirilmiş. Artık ekran kapandığında arada boşluk olmuyor. Önceki modelde tam kapanmadığı için araya tozlar girdiğine yönelik yorumlar vardı. Galaxy Z Flip 5 ile bu sorun ortadan kalkıyor. 

  • Galaxy Z Flip 5 alınır mı ne dersiniz? Tasarımsal olarak flip modellerini seviyorum ama hangi modeli alsam bilemedim. Almışken uzun süre kullanacağım bir model olsun?

  • yalnizy Y kullanıcısına yanıt

    paraya kıymışken flip 5 almalısınız zira kapak ekranı en işlevsel olanı o. kendi serisinde devrim yaptı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnizy Y kullanıcısına yanıt

    Almışken Galaxy Z Flip 5 alın hocam.


    Galaxy Z Flip 5'in kapaktaki ekranı çok işlevsel hale geldi. Büyük ekran oldu. O ekrana bissürü özellik eklendi. Hem tasarımsal olarak hem de fonksiyonel olarak kapaktaki ekranın büyümesi büyük yenilik oldu. Ayrıca uzun süre kullanacağım diyorsunuz. İşlemcinin Snapgragon 8 gen 2'ye çıkması da kullanım ömrü açısından olumlu katkı oldu.

  • Galaxy Z Flip 5 çok cazip bir telefon olmuş. Fiyatı da özelliklerine göre uygun kalıyor. Tasarımsal olarak farklı hissettiren ve gelecekten gelen bir tasarımı var. En güçlü Snapdragon işlemci var. Kamerası gayet iyi. Arka kamerayı selfie için kullanabiliyoruz. Sırf bu yüzden selfie ve vlog için en iyi telefonlardan biri. Kapaktaki ekranın büyümesi sayesinde artık o ekran çok daha fonksiyonel oldu. Kapaktaki ekrandan mesajlar bile yanıtlanabiliyor artık. Diğer telefonların fiyatı uçtu gitti. Tüm bunları düşününce Galaxy Z Flip5'in fiyatı uygun geliyor.

  • teknolojisine ve günümüz ekonomik gidişatındaki diğer cihazların fiyatlarına göre evet üst segmentte fiyat performans cihazı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 12 Ağustos 2023; 16:3:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy Z Flip 5 effssane telefon olmuş ya. Son zamanlarda telefonların ekranı büyüdüğü için taşıması, cebe sokması falan hiç hoşuma gitmiyordu. Ben küçük telefon seviyorum ama oyun oynerken veya video izlerken insan büyük ekran da arıyor. Bu nedenle Galaxy Z Flip 5’i canlı deneyeyim dedim. Kapandığı zaman küçücük oluyor. Açıldığı zaman 6.7 inç boyutunda büyük ekranı var. Hem taşıması kolay hem de ekranı büyük. Tasarımsal olarak mükemmel. Diğer özelllikleri de çok iyi.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.