Şimdi Ara

Samsung galaxy s3 + Shure SE215 !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy S3'ümle V-Moda vibe kullanıyordum ancak kaybedince v-moda faze aldım idareten. Mutluydum aslında baslar tizler iyiydi. S3'ün çıkışı fazeyi besleyebiliyordu. Ancak dün Shure SE215 aldım bir heyecanla taktım S3'e o da ne baslar tık tık şeklinde sahne iyi tizlerde iyi ama o baslar ne öyle şaşırdım. İlk önce kulaklığa çamur attım, forumlarda baslarının az olduğu söyleniyordu. Eve geldim birde başka aygıtlarla deniyim dedim, kulaklığı müzik setime taktım ve işte beklediğim o ses, baslar çok iyi, sahne, tizler, vokaller yerli yerinde. İşte o an anladımki S3'ün çıkışı hikaye. Kendimi birden kulaklık anfisi arar vaziyette buldum. Ayrıca bir mp3 player istemiyorum taşıyamam. O yüzden S3'ün çıkışını nasıl güçlendiririm ona bakıyorum.


    İşte burda da deneyimi olan bilgili arkadaşların tavsiyeleri, yorumları devreye giriyor. Bi el atında çözelim şu işi :)

    Fiio E6 diye bir anfi buldum en çok konuşulan eskiden de duymuştm fiio'yu nasıldır nedir bilen duyan ses kalitesinden ve uyumundan bilgisi olan varmı ?







  • e6 dan daha guclu ekstra bass tusu olan ibasso t4 var.
    215 i çok rahat besler kuşkun olmasın.
    bu linkten bakabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_63714824/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63714824



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excision -- 11 Ağustos 2012; 0:32:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • herkes birşey soruyor hiç mi yok bilen birileri. Profesyonel olmasına gerek yok kullanmış yada kullanan olsun yeterli
  • Var. Ama mantıklı bir sebepten dolayı yazmıyorlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben arkadaşa PMden yardımcı olmaya çalıştım ama tatmin olmadı.

    Kendisi soru sormuyor zaten ikna edilmek istiyor.
  • Benim anlamadığım amfi alıp gezdireceğim diyosunuz, müzikçalar taşıyamam diyosunuz?

    Amfi taşınbilir cihazları taşınabilirlikten uzaklaştırıyor bilginize...

    Ha illa amfi alacağım diyosanız, benim gördüğüm en taşınabilir ve işinizi görebilecek t4 amfiyi alabilirsiniz. Onun dışında size tavsiyem bi sansa clip+ almanız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

    Var. Ama mantıklı bir sebepten dolayı yazmıyorlar...

    Nasıl mantıklı bir sebep?
  • Yaklaşık 5 1 konuda bu muhabbet döndüğünden kirlilik olmaması için tekrar bu konuyu açmak istemiyorum. Kısaca yardım etmeye hevesleri yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

    Sonunda kendi çözümümü ürettim denemelerle, geçen gün arkadaşımın Sony mp3 playerı ile deneme şansım oldu shure se215'i gerçekten ses kalitesini hissettim, S3'ün kaliteli denen ses çıkışının aslında berbat olduğunu daha iyi anladım. Anfi taksam zaten kötü olan sesi daha iyi yapamam kaynak önemli sonuçta. Anfi sesi yükseltmekten öteye gitmeyecekti.
    Mp3 player arayışına girdim kulaklığı aldığım fastfalcon rumuzlu arkadaşımız bu konuda da gerçekten çok yardımcı oldu. Dün şansıma yakınlara geliyordu buluştuk yanında cks90 ve denon marka bir kulaklık daha vardı sansa clip+ ıda getirmişti yanında denedik saolsun benim tarzıma yakın müzikler atmış bana hitap edip etmeyeceğini bu sayede anladım. cks90' nın sesini merak ediyordum ilk olarak onu S3 telefonumda denedim fena değildi denonda aynı ayardaydı.

    Birde clip+ ta denemeye başladım ilk önce shure'u taktım ses dolu dolu gayet iyiydi içindeki mp3 320 vss değildi sanırım çok fazla detay alamadım parçadan. evde kendi 320'lik ve flac parçalarımla denedim shuru gerçekten player kendini kaliteli parçalarla belli ediyor. Ses kalitesi isteyen biri kesinlikle 128-196 kbit gibi değerdeki mp3 leri dinlememeli. Neyse sonuç olarak aldım clip+ ve gayet memnunum.


    Anfi alıp elde taşımaktansa bozuk para kadar olan clip+ aldım kulaklığın kılıfında abi kardeş shure ile takılıyorlar. Bir kaç güne Shure SE215 + Cks90 + Galaxy S3 ve Sandisk sansa clip+ birbirileri ile uyumu sesleri vs.. gibi hepsini içeren kapsamlı bir inceleme hazırlamayı düşünüyorum. Benim gibi zorluk çeken arkadaşlara yardımcı olması amacıyla.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.