Şimdi Ara

Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.029
Cevap
138
Favori
546.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Deae kullanıcısına yanıt

    Dokunmuyorum bilmediğim şeylere. Herşey varsayılan modda. Hindistan yazılımını kurdum. Cihaz baya seri çalışmaya başladı. Bi eksisi var şuan o da ses kalitesi biraz daha mid çıkıyor. Kamerada odak problemi yoksa bu rom gayet iyi.

  • Root'lu mu telefon nasıl kurdunuz farklı rom.

  • Deae kullanıcısına yanıt

    Rootlu değil. Odinle INS yazılımını direkt olarak kurdum. Beğenmediğim bir durum olursa TUR yazılımı kuracağım şimdilik bi durum yok, sanırım ses kalitesi biraz farklı

    Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]

    Bu iki özellik gelmiş oldu. Wallet mi ne o geldi. Samsung Tv geldi.


    Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]


    Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihtaskin -- 26 Nisan 2024; 1:33:22 >




  • fatihtaskin F kullanıcısına yanıt

    Bende gereksiz samsung uygulamalarını kaldırmak istiyorum ama bir türlü halledemedim.

  • Model genel olarak güzel ama şarj sıkıntı
  • Arkadaşlar güncelleme gelmiş

    Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 28 Nisan 2024; 16:44:54 >
  • ajf39 A kullanıcısına yanıt

    Bundan bir önceki güncelleme den sonra telefonun pili çok hızlı bitmeye başladı.

  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Mayıs içinde 6.1 gelecek onunla bir çok sorun düzelecektir.
  • Evet. Bir daha asla SAMSUNG diyorum. Neyse ki para vererek aldigim bir cihaz degildi.

    1 yildir kullaniyorum.

    Cihazi simdi satin alin. 1 - 1.5 sene kullanin aynisini yasayacaksiniz. Buyuk ihtimalle iceride bir timer var. Satin alma tarihine, guncel takvime degil kilometreye bakan yani.

    Cihaza gecen ay bir guncelleme geldi. Bolca foto ceken biriyim. Evden calistigim icinde genelde evde kedilefin fotolarini cekiyorum.

    Ayni oda ayni isiklanma. Foto kalitesinde bariz oyle boyle degil bor dusus oldu.

    Cihazi surekli pil tasatufu modda kullanan biriyim yoksa sarji ilk gunden beri malum hemen bitiyor. Kamerasi fiyatina gore cok iyiydi.

    Samsung biliyor isini. Yazilimla kamera kalitesimi yerle yeksan etmis durumda. Buyuk ihtimalle auto hdr ayarini bilerrk kotu profile ceviroyorlar.

    Snapdragon degil exynos oldugu icinde gcam fln kullanamiyorum tabii ki.

    Baktiginda ucuz test ederken fln kamera cok iyi. Gsm arena testleri cok iyi. Fiyatina gore tabii

    Peki 2 yil kullanim sonrasi nasil?

    Gsm arena ve benzeri kanallarda mutlaka 1.5 2 sene aktif kullanim sonrasi tekrar kamera testine sokulmali ve ornek alinmali. Bunu talep edersek getirirler. Getirirlerse de ureticilerim yaptigi pislik ortaya cikacaktir.

    Xiaomi kotu uyduruk falan diyoruz da bunlari yapmiyor iste..




  • weneorn kullanıcısına yanıt

    Evet bu her telefonda boyle.


    Mi note 10 lite aldigimda 2020 de konusunda bunu 50 kez yazdim. 30w saej cihazi ilensarj edince daha cebimde durdugu yerde 30dk da yuzde 100 den 97 lere iniyor. 9w vs ile sarj ederdem 100 den 99 a inmesi 1 2 saat aliyor kullanmazken diye. Sen kimsin ki , xiaomideki muhendislerden saha mi iyi biliyorsum fln diye ergen ergen hoplamislardi.


    Bende bir muhendisim ve bildigim sey ureticiler birlik olmus telefonun parcalari hizli tukensin ki yeni cihaz al diye tasarim yapiliyor gerek donanimda gerek yazilimda.


    Hizli sarjda pil 45C ye cikiyor bu lion pil icin zararli diyorum. Sen kimsin yaaa nerden bilion diye zirvaliyorlar mahalle agizlari ile.


    Ben hep yavas sarj ile kullandim pil performansimda cok minimal dusme olmustu. 2 sene sonra hizli sarjcilar pil folloş oldu hemen bitiyor sarj diye agliyorlardi. Simdide 100w sarj cihazlari cikmis ;)


    Pili 6 ayda bitirinde yeni pil satalim size istiyorlar.


    30w bile cok. 5000mah bir pil bu. Pillerin teknolojisi yerinde sayiyor 10 senedir ayni sey var. Discharge ratei hizlaniyor ve hucre omru kisaliyor isitip zor kullanrak elekttron doldurdukca o hucrelere.


    Zor kullanirsan , daha dogrusu bir iste ekstra güc kullanirsan her zaman maliyetli olur ve pisman eder. Halkin kac cocuk yapacagina karismak guc kullanarak yonetmektir mesela. Bedeli de agir oluyor. Gerek toplum psikolojisi gerek bie arabanin icten yanmalo motoru gerek elektron yuku tutan bir pil / akü.


    Güc kullandigin an zorladigin an bozuluyor..


    Is hayatida boyle insanlarla ikili iliskilerde boyle. Yemek yapmakta boyle. Bina yapmakta boyle.


    Ev statusu yani imarsiz yapiya oy almak icin omar affi ver sonra deprem olur 300 bin kisi can verir. Ben buna tini(tinsel) bir yerden bakiyorum. Guc yanliz Allaha mahsustur o Muktedirdir.


    Allah bile zorladiginda yani ek guc kullandiginda mucizeler yaratmis ve hepsinin sonu cok aci bitmistir ve bela olmustur mucize gorenlere. Burda baya ders var anlayana.


    Neyse pili hizli sarj etmenin bedeli pilin hucreleri molekuler duzeyde folloş olur. 2 sene degil 1 yilda veya daha hzili cop olur pil



    Bu konuda makale veya dogru duzgun arastirma yok bize acik olan yayinlanmis olan. Sebnei basit. Stratejik bir is telefon piyayasi her sene 1 milyar cihaz uretiliyor... adamlarin derdi kullan at olayini maksimize etmek.


    Islerine gelmeyen seyin makalesi cikmaz.


    Elektrikli araclardada ayni pil teknolojisi var. ;) super charge olayi olmasa arac satamayacaklar. Eee o pilom bedeli 7 10 bin dolar arasi. 10 yila pil cop oluyor. Peki super charge edince omru hic mi kisalmiyor saniyorsunuz?





  • Elinde spigen kılıfı olup satmayı düşünen var mı?
  • Arkadaşlar merhaba iphone se 2020 kullanıyorum, batarya ölmüş durumda. Sizce geçilir mi? Kamera, medya tüketimi ve sosyal medya ağırlıklı bir kullanım söz konusu. Eşdeğer fiyattaki cihazlara(poco f5-x6 pro) göre kamerası önde sanırım. S23 fe exynos işlemci olduğu için pek bulaşasım yok, 2-3 yıl idare etmesi yeterli.
  • Arkadaşlar samsungun nisan ayı takas destek ve eğitim indirimi + özel indirim 3 lü kampanyasına dayanamayarak 6 aydır severek kullandığım s 21 fe 2.nesil cihazımı sa24 ile değiştirmiş bulunmaktayım. Cihazımı 6 ay boyunca severek kullandım ve hiç şikayetim olmadı gerçekten çok stabil ve üst düzey bir cihazdı. Kullanmaya devam eden arkadaşlara arızasız sorunsuz kullanımlar diliyorum.


    Konuda kırdığım incittiğim biri olduysa özür dilerim, kendinize iyi bakın....

  • Arkadaşlar Merhaba,

    Geçenlerde yenilenmiş bir s21fe exynos aldım. Fiyatı makuldu ve taksitde oluyordu, beklentim çok yükseklerde değildi. İlk aldığımda redmi note 8 pro cihazıma göre çabuk ısındığını ve pili tükettiğini farkettim. Araştırıp gerekli ayarları yaptım. Ekran açık süreleri önceki cihazımdan düşük kalsada, saat başı 10-13 arası pil tüketimine denk getirdim sanıyorum (galaxyhz ile adaptif yenileme hızı). Fakat cihazın standby batarya tüketimi yüksek geldi. Geçede %10 ila 20 arası tüketiyordu. Olayın üstüne gidince wifi açıkken bunun yaşandığını farkettim. Sadece mobil verideyken geçe %3-4 indi (7 saat kadar). İşin problemli yanı bir kere wifi bağlanırsanız batarya tüketimi artıyor kapatsanız bile. Tek çözüm teli yeniden başlatmak. Gsam ve bbs gibi programlarla baktığımda işlemci deep-sleep durumuna girmiyor wifi bağlantısı sonrası. Geçmiş sürümlere maalesef dönülmüyor nisan güncellemesi sonrası o yüzden dönemedim. Bu programlar kurulu olan varsa bir deneme yapabilirmi? Xda'da konu açtım orada ekran görüntüleri var. Bakınca olayı anlaması kolay. Son zamanlarda ekran kapalı şarj tüketimi artan varsa durum bu olabilir. Açtığım konunun linki:

    xda forums
    SM-G990E (Exynos) has screen off deep sleep issue after wifi connection(persist after wifi off).
    https://xdaforums.com/t/sm-g990e-exynos-has-screen-off-deep-sleep-issue-after-wifi-connection-persist-after-wifi-off.4669727



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faxcon94 -- 3 Mayıs 2024; 17:28:5 >




  • Spotify da sorun yaşayan var mı.? Bir şeyler çakışma yapıyor ama anlamadım. Müşteri hizmetleri de sorunu çözemiyor. Spotify ilk açılışta çevrimdışı ayarlı yazısı çıkıyor.
  • Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt

    İlk açılırken anlık offline yazıyor ama hemen geçiuor. Bende sorun gözükmüyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teknolojikadam07

    Spotify da sorun yaşayan var mı.? Bir şeyler çakışma yapıyor ama anlamadım. Müşteri hizmetleri de sorunu çözemiyor. Spotify ilk açılışta çevrimdışı ayarlı yazısı çıkıyor.

    Bende de durum arkadaşın yazdığı gibi.

    Şebekenin çektiği ya da wifiye bir yerdeysem, ilk girişte altta anlık olarak çevrimdışı modu yazıyor ama çok kısa sürede normale dönüyor.

  • Spotify mh. ile defalarca görüştüm test yayını falan yaptık. Hatta yeni hesap açtım ve şarkılar oraya aktarıldı daha sonra 3 ay ücretsiz abonelik hediye ettiler sonuç yine aynı. Daha sonra sorunun farkındayız ve çalışmalar sürüyor deniliyor.
  • Uzun yıllardır samsung kullanıcısıyım,20 gün önce a34 den s21fe snapdragona geçtim,NFC ödemesinde sorun yaşıyorum, ilk kez bir samsungda bu durumla karşılaştım,bu sorunu yaşayan varmı acaba
  • faxcon94 F kullanıcısına yanıt

    Arkadaşlar şu durumu deneyebilecek varmı exynos model için? Yatmadan önce wifi kaparıp cihazı yeniden başlatmak yeterli. Gece tüketiminde bariz düşüş oluyorsa bu problem kronik bir sorun yada yazılımsal demektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faxcon94 -- 5 Mayıs 2024; 10:51:21 >
  • 
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.