Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M31 [ANA KONU] 6 GB Ram / 6000 mAh Batarya / 128 GB Hafıza / 4 Kamera (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.164
Cevap
38
Favori
98.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ağustos güncellemesini yapan varmı ? 1138.80MB boyutunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni güncellemede pek bir değişiklik göremedim.

    Tek fark Asus zenfone fanboylarının sürekli konuya gelip kudurması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladio2 -- 17 Eylül 2022; 12:15:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EsaSOgLaNN kullanıcısına yanıt

    Biraz önce yaptım, sorun görünmüyor şu anlık.

  • Arkadaşlar herkese selam, daha önce S20 FE, S21, S22 ve S21 FE forumlarında cihazların ekran süresini, pil performansını, genel cihaz performansını artıracak ve ısınmayı azaltacak bir rehber hazırlamıştım. Bu pilot cihazlarda yüksek başarı oranına ulaştık. Ben de artık rehberi bütün Samsung telefonlara uygulayabilecek hale getirdiğini düşünüyorum. Kendim de rehberde paylaştıklarımı A50 ve S20 FE'de deneyerek oldukça başarılı sonuçlar aldım.





    Rehber paylaşımlarıyla burayı meşgul etmek istemediğim için ayrı bir konu açtım. Denemek isteyen arkadaşları konuya beklerim. Herkese iyi forumlar diliyorum.





    https://forum.donanimhaber.com/samsung-telefonlara-ozel-detayli-iyilestirme-rehberi--153951695#153951695





  • Arkadaşlar nedenini ve arkasını sormadan bir tavsiye vermek istiyorum. Son güncellemeyi yapmayın. Kişisel tavsiyemdir :) Neden diye soracaklar bu yorumu görmezden gelebilir.

  • Usta, gizem yaratmadan söylesen daha iyi olur. Eğer bir sıkıntı varsa insanlar ona göre kurmasın.

    Ben kurmuştum çıktığında olumsuz bir yan göremedim. Tek fark önceden temaya göre telefon cevaplama reddetme tuşu aynı renkte oluyordu, kafa karışıklığı yapıyordu biraz. Şimdi reddetme tekrar kırmızı olmuş. Ben bir olumsuz yan göremedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call recording var diye lanse edilen telefona bu özellik bu güncellemede de gelmedi, tahminim gelmeyecek.

    Kameranın slow motion çekimlerinde hala ciddi takılmalar var, sanırım samsung "var" diye sattığı özelliklerin bozuk çalışmasını pek umursamıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niketnac kullanıcısına yanıt

    Call recording var ama türkiye versiyonu için yok. Ve gelmeyecek de boşuna beklemeyin. Hatta google ın kendi telefon uygulamasında da diğer ülkelerde kayıt özelliği varken türkiyede yok. Kayıt alabilmek in hindistan romunu indirin. Onda uygulamaya ihtiyaç olmadan kullanabilirsiniz.


    Ya da eski bir xiaomi telefon alın onlarda var. Ama yeni versiyonlarında olduğunu sanmıyorum. Türkiyede bunun için özel bir durum var. Türkiyede telefon görüşmesi kaydı almak ve paylaşmak çok ciddi bir durum olmadığı sürece suç.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladio2 -- 29 Eylül 2022; 8:58:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gladio2 kullanıcısına yanıt

    Sanırım durum Samsung ile ilgili değil, ülkemizde geçerli ama diğer markalarda genellikle call rec görüyorum, özeniyorum.


    Bence çok önemli bir uygulama, bu devirde görüşmeleri kağıt kalem ile not almak çok saçma. Harici uygulama bile kurulamıyor. Suç unsuru oluşturma ihtimali var diye yasaklamak daha üzücü bir durum. Bu yaklaşıma göre kamera kaydı daha tehlikeli, kamera da kaldırılsın. Tabi o zaman telefon satışı olmaz. Neyse konuyu dağıtmayayım :)


    Hindistan romu gibi farklı romlar kurulunca 4g tarafından desteklenen volte gibi teknolojiler kullanılamıyormuş diye duydum. Güncellemelerde aksama olur mu, her güncelleme ile format atar gibi rom atmak mı gerekir, o da ayrı çile. Vakit ayırıp araştırmak lazım.


    Şimdilik call rec ile ilgili makul bir çözüm bulamadım. En uygun olanı sanırım yanımdakinden rica edip konuştuklarımı ses kaydına alması :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı hdmi dönüştürücü ile tv ye yansıtamıyorum. Samsung dex M serisinde yok tamam anladıkta neden ekranı olduğu gibi yansıtamıyoruz çok saçma,

    Bir diğer problem telefonun wifi bant genişliği. 1 gbit internet var note 10 800 mbit görüyor, 10 yıllık iphone 6s 400 mbit görüyor, m31 240 mbit hız alabiliyor. Malzeme kalitesi sanırım :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son Agustos guncellemesinden sonra bu ay bir sorun basladi. Kamera ile fotograf cektigimizde telefon donuyor ve kendisini yeniden baslatiyor. Internetten kendi romu indirip yukledim yine ayni sekilde yapmaya devam ediyor. Ama surekli degil, ne zaman olacagini bilmiyorsunuz yani.

    Daha onceden konumu kullanan uygulamalarda ayni sorun oluyordu. (Banka yada Haritalar vs. ) Agustos guncellemesi ile bu sorun duzeldi. Acaba yeni guncelleme gelirse bu sorun duzelir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ürünü ikinci el olarak 3849 TL ye almak mantıklı mı, bütçem fazla yok. 5 binin üzerine çıkamam bu telefona bi sempati duydum nedense. Eşime alacağım, günlük ihtiyaçlardan başka bir kullanım amacı olmayacak (oyun, film vs.). Üzecek, can sıkacak, yoracak herhangi bir sorunu var mı telefonun?

  • tastan87 T kullanıcısına yanıt
    Yok.kardes. artışı batarya çok uzun gidiyor. Fazla kurcalama yapmazsanız 3 gün bile gider. Herhangi bir büyük sıkıntısı yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Batarya bende ilk aldığım zamana göre çok daha az gidiyor ama durum batarya kaynaklı olmadığına eminim. Eskiden 10 saat ekran süresi %70-80 civarı batarya götürüyordu. Şimdi 10 saati görmek mümkün değil %100den. Android 11 e geçtiğinden beri telefon ekran süresinde dramatik bir düşüş oldu. 12 ile iyice azaldı.

    Siz ne kadar ekran süresi alıyorsunuz? Ben şu an telefonu %80-20 seviyeleri arasında kullanıyorum ve ortalama 4-5 saat ekran süresi alıyorum. (Parlaklık hep otomatik, gün içinde mobil veri açık şekilde)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gladio2 kullanıcısına yanıt
    Benim telefonun da ekran süresi kısaldı. 2 yil oldu alalı. Her zaman mobil veri, bluetooth, konum ve oto parlaklık açık geziyorum. Eğer dışarıda fazla vakit geçirirsem 4-5 saat, çoğunlukla kapalı mekanda kullanırsam 6-7 saat süre veriyor. Ama beni asıl rahatsiz eden sorun ısınma olayı. Normal günlük uygulamalarda bile ısınıyor. Isininca da arayüzde bile kasmaya başlıyor. Eskiden bu sorun yoktu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linuxsever4345 -- 19 Aralık 2022; 17:59:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • linuxsever4345 L kullanıcısına yanıt
    Hard format atın. Sorununuz çözülür diye umuyorum. Android sistemi bir süre sonra şişiyor malesef
    Bir de ben menüden kullanmadığım uygulamaları derin uykuya alıyorum. Çok faydasını görüyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba

    bu model Android 13 güncellemesi almayacak sanırım

  • butun yorumları okudum.


    son klavye bukucunun telefon hızlandırmasını 2 kere yaptım ama cok fayda goremedım. (pcye baglama vs) yıne bazı kısımları okunabılır, uygulanabılır bence.


    m31 ıcın rom kuran ve rom tavsıyesı olan varmı?

  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.