Şimdi Ara

Samsung, akıllı saatler için microLED ekranı ticarileştirmeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung, akıllı saatler için microLED ekranı ticarileştirmeye başladı
    Bildiğiniz üzere mevcut Samsung Galaxy Watch modelleri OLED ekran kullanıyor. Samsung, diğer üreticilere de akıllı saat OLED panelleri tedarik ediyor. Güney Kore’den gelen yeni rapor, şirketin akıllı saatler için MicroLED teknolojisini ticarileştirmeye başladığını gösteriyor. Gelecek Galaxy Watch’lar bu gelişmiş panellere sahip olacak.



    Ayrıca Bkz.Apple, iPhone'ların ekranını kendi üretecek



    Samsung, Apple Watch için en büyük OLED panel tedarikçilerinden biri. Yeni Apple Watch Ultra modelinin MicroLED ekrana sahip olması bekleniyor. Apple, Samsung’dan eskisi kadar OLED panel siparişi vermeyecek ancak Samsung Display, Apple’ın en büyük microLED panel tedarikçisi olmaya devam edecek.



    MicroLED paneller, OLED’e göre önemli iyileştirmeler (daha parlak, daha iyi kontrast oranı, mükemmel renk üretimi) sunacak. Güneş ışığında çok daha iyi görüş, daha fazla güç verimliliği ile pil ömrünü uzatma, sağladığı faydaların başında geliyor.



    Samsung Display’in 2022 sonunda bu proje için yeni bir ekip kurduğu biliniyor. Ekibin hedefi, bu teknolojinin yakın gelecekte ticarileştirilmesini sağlamak. Şirket, bu yıl içinde geliştirme aşamasını tamamlamayı umuyor. Küresel akıllı saat pazarında Apple'ın payı %30'a yaklaşırken, Samsung'un payı %10.




    Kaynak:https://www.etnews.com/20230112000124







  • microledinize tüküreyim, LCD nin kaymağını sineğinin yağını sıka sıka bitiremediler..LG oled mi vermiyor bunlara ne?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Miniled ile karıştırdınız sanırım. LCD ile alakası yok. OLED mantığında. Her piksel mikron boyutunda birer LED'den oluşuyor, kendi ışığını üretiyor ve yanma riski yok.

  • Oled in ekmeğini çok yediler sıra microled de . Samsung burada En büyük rakibi ve tedarik yaptığı şirket olan Apple ı kaybetmemeli .Malum apple kendi ekranını geliştirmek istiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bildiğim kadarıyla micro led şu anki en üst seviye teknoloji ve b teknolojisi mini ledden tamamen farklı o yüzden yeni isim bulunmasına gerek var sanırım..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.