Şimdi Ara

Şahsiyet - Haluk Bilginer & Cansu Dere (PuhuTv) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
4
Favori
17.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tamamen final yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1x4

    Şaka mı bu la? Bir Türk dizisinin bir daha ki bölümünü izlemek için kalbim mi titriyor? Sürükleyici bir Türk dizisi mi bu? Yoksa ben bir similasyonunda mıyım aslında? Bir Türk yapımının bu kadar iyi olması hiç inandırıcı değil. ''Biz''den umudumuzu o kadar çok kesmiştim ki, o kadar ön yargı ile dolmuştum ki, eğer elin Amerikalısı ödül vermemiş olsa bir sittin sene daha izlemezdim. Müzikler, senaryo,oyunculuklar, sahneleme, kostümler, yönetmenlik enfes. Tek eksisi bölümlerin gereksiz uzun olması dolayısıyla doldurma, şişirme dediğimiz sahnelerin bulunması. Fan Cut yapılarak dizi 40 dakikaya düşürülürse gözümde bir Amerikan dizisinin bir tık altı seviyesine çıkar. MUTLAKA İZLEYİN!

    Dizilerde belki de en sevdiğim anlar iyi açılış ve kapanış sahneleridir. 1. ve 4. bölüm enfes kapanıyorlar. Hatta jenerikte geçmesine rağmen hikayede bulunmaması dolayısı ile dalga geçtiğim, ''bizden de ancak bu kadar oluyor, buna da eyvallah'' ayı kostümlü adamı 4. bölümün kapanışında görmek beni dumura uğrattı. Gösterilen silah patlatıldı gibi oldu. Gerçekten çok beğendim.

    Ama aşırı iyi olan jenerik müziğin araklama suretiyle yeniden yorumlama olduğunu da ekleyeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifeless. -- 29 Kasım 2019; 21:40:37 >




  • 1x6

    Allah'ım Yarabbim! Çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi lan! Geriye kalanlar bölümler de bu kadar iyi olabilecekler mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destan gibi diziydi. Puanım: 9.5/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bölümde dizi deki kızı pazarlayan adamın ölümünü göstermiyor? o adamın akıbeti nedir ya?
  • Son bölümde reyhanı pazarlayan adamın akıbetini göstermiyor. Polis oklava varmı filan diyor ama, ondan sonra adam bir ahır da başka bir küçük çocuğa ekmek arası filan götürüyor.O adamın ölümü naıl gerçekleşiyor ben fark edemedim dizide?
  • Guest-05C9F9077 G kullanıcısına yanıt

    adam arıza çıkarıyordu çünkü, sürekli reyhana yazık ettiler diyip duruyordu ortalıkta, kamburada birlik olup kundakladı evi.

  • Nevra öldürmedi mi onu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifeless. -- 1 Aralık 2019; 13:33:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deva ve annesi olmasaydı daha iyi olurdu eleştirisi kesinlikle çok haklı bir eleştiri. Bölümleri uzatmak için koyulan şişirme sahnelerde vardı. Ama bunlar çok büyük ihtimalle yapımcının süre uzatma baskısından kaynaklanmıştır. Özellikle Deva’nın annesinden tiksindim. Ancak bu problemi “ilerleterek” güzelce aştım. Bana zararı olmadı yani. Ergen tayfada aynı şekilde; gördüğüm gibi ilerlettim.

    Ayrıca Cemil karakterinin havada kaldığı eleştiriside çok haklı bir eleştiri. Karakterin hikayesi biraz fos gibi oldu açıkçası.

    Şimdi daha sakin ve dizinin etkisinden çıkmış bir kafayla düşününce dizide havada asılı kalmış olan pek çok karakter geldi aklıma. Yarım puan daha kırıyorum ve diziye olan puanımı 9 olarak değiştiriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizinin repliklerinden bahsedilmiş konuda. Gerçekten çok harika replikler vardı dizide. Hatta okuduklarımdan biri benim gözümden kaçmış. (Sessizliğin cezası bu herhalde.) repliği gözümden kaçmıştı.

    Benim en sevdiğim repliklerden biri Cemil’in tiradıydı. İnternetten bulamadım metin halinde ama Cemil’in “bir insanın geleceği burcundan değil doğduğu yerden okunur.” tiradı çok iyiydi bence.

    Bir kaç gün içerisinde tekrar izleyeceğim. Roman gibi dizi olduğu için üzerinden tekrar geçmek istiyorum. Kaçırdığım noktalar vardır elbet, diziyi tam anlamıyla özümsemek istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifeless. -- 1 Aralık 2019; 13:59:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrCetintas kullanıcısına yanıt

    Bence daha vurucu olabilirdi. Agah suskun kaldığı için kendini de suçlu görüp öldürebilirdi. Kendini öldürdükten sonra 8 numaralı odada kendi resminin üzerine “öldür” yazdığını falan görebilirdik. Kötü sonlar her zaman daha iyidir. Her ne kadar dizileri izlerken lütfen iyi sonla bitsin desem de sonu iyi biten her dizi-film’den sonra mutlaka keşke kötü sonla bitseydi demişimdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifeless. -- 1 Aralık 2019; 14:39:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Jenerik müziğin çalıntı olduğunu zaten öğrenmiştim ama diziyi çok beğendim diye konuyu mesaj mesaj okuyorum şuanda ve dizinin ana fikrinin de bir kore yapımından araklandığını öğrenmiş bulundum.

    Yeter artık be! Sürekli kursağımda bırakıyorsunuz sevinçlerimi! Bu ülkeden hiç mi özgün bir şey yapılmayacak! Sinirlendim! Hırsızlıktan ve özgün olmamasından ötürü bir puan daha kırıyor ve 8’e düşürüyorum.

    Gidin Kore, İran, Avrupa vesaire sinemaları takip edin ve beğendiğiniz filmleri araklayın. AMA HAAA sakın ola özgün bir şey yazmayın geberir gidersiniz!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yok hacı öldürmediler onu.

    "sungurun akibetini gostermemeleri cok iyi olmus. herkes farketmis ama ben de yazayim. sungur gibilerin hicbir zaman bitmeyecegine ve hep olacagina dair bi gonderme gibi geldi bana. kotulerin cezasini bulmasi masallarda olur." böyle yazmış bir arkadaş hatta
  • Diziyi beğendim fakat zaman zaman diyaloglar beni boğdu. Dizi kendini çok ciddiye almış. Evet ciddi bir dizi ama Türk halkından bahsediyoruz kaç kişi böyle konuşuyor Allah aşkına ya? Bazen de oyunculuklar boğdu ama Haluk Bilginer in oyunculuğu bunları unutturuyor. Gerçekten karakterin psikolojisini çok iyi yansıtmış.

    Final bana aceleye getirilmiş gibi geldi. Finalden çokta memnun kalmadım bu yüzden. Bütün olaylar hızlı hızlı işlendi. Sürekli 1 hafta sonra görmek yerine bunların tek tek işlenmesini istersin açıkçası. Keşke ATV'deki Trt'deki dizilerin devamlılığı bu dizide de olsaydı.

    Keşke müzikler de iyi olsaydı fakat müzikler de çok sönük kalmış.

    Puan vermeyeceğim çünkü hoş olmuyor. Benim yorumum kesinlikle izleyin olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müzikler kötü mü dedin? İlginç, çok ilginç...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fİ gibi izlenmedi ya şu Haluk Bilginer'i hiç sevmiyorum ödül vs almış olabilir ama sevemiyorum abi nedense
  • Bizim topraklardan çıkan ender mükemmel dizilerden biri. Hikayesi çok iyiydi. Konuyu güzel işleyip sosyal mesaj vererek bitirdiler. Keşke bu tarz yapımlar daha çok olsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • İndirip izlemeye fırsat bulamamıştım.
    12 bölümü bir çırpıda izledim.
    Çok etkileyici. Hakimden başlayınca dedim ki kendi kendime, bunu niye öldürmek istesin?
    Bu adam katip, belli ki bir dosyada haksızlık yapıldı birilerinin hakkı yenildi, nasıl olsa ben hastayım diyerek yılların intikamını almak istedi. Benzer şeyler çıktı ama Nevra'ya çok şaşırdım. Hikaye gerçekten müthiş.
    Intro ise muazzam.
  • Haluk Bilginer büyük oyuncu, zaten aldığı ödül de bunu kanıtlıyor, bu diziye ondan başkası gitmezdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 13 Aralık 2019; 21:55:32 >
  • Adını duymama rağmen hiç dikkatimi çekmemiş olan ve Haluk Bilginer in ödül almasından sonra an itibariyle 5. bölümünü bitirdiğim dizi. Muhteşem kurgu, muhteşem oyunculuk ve muhteşem bir konu. İçerisinde barındırdığı, verilen mesajlar mükemmel. Bu zamana kadar izlememiş olmakta benim ayıbım olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.