Şimdi Ara

Restaurantlar boykot hahaha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 22 senedir ülkeyi Erdoğan ve AKP yönetiyor

    Türkiye enflasyonda dünya 4. olmuş Venezuela bile geçmiş

    Ama suçlu ya soğan patates üreticileri

    Ama suçlu 3 harfli marketler

    Ama suçlu restaurantlar

    Ama suçlu dış güçler

    Ama suçlu biz değiliz

    Hahahaha Türkiye insanı o kadar cahili cuhela ki adam bunu kendiside çok iyi biliyor istediği gibi at koşturuyor ölüyorum gülmekten

    Restaurantlar giden tiplerin zaten maddi bir düşüncesi yok

    Pis fakirler oturun evde makarna salça yiyin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brother ToLGa -- 21 Nisan 2024; 20:29:27 >



  • - Türkiye'de gıdanın büyük şehirlere nakliyesi hâlâ demiryolu ile yapılmıyor.
    - Türkiye'de yakıtından devlet fahiş vergi alıyor.
    - Türkiye'de nakliye mafyası var, kamyon büyük şehre gıda getirince dönüşte kendi şehrine mal taşıyamıyor, mafya izin vermiyor, devlet biliyor ve göz yumuyor. kamyoncu da dönüşte israf edeceği yakıtın parasını taşıdığı gıdaya bindiriyor.

    bu üç maddenin sonucu olarak birçok gıda büyük şehirlerde pahalı.

    sonra da ülkeyi 22 senedir yöneten kişi çıkıp miting meydanlarında bağırıyor: "TARLADA 3 TL MARKETTE 30 TL NASIL OLUYO BUUUU!!!" sana sormak lazım nasıl oluyo.

    FB elendiğinde İsmail Kartal'ın stadyum megafonuna geçip: "BU TAKIM NEDEN ELENDİİİİİ" diye taraftara sorduğunu, tarftarların da: "YAŞA iSMAİL!!! ÇOK İYİ SORU SORDUN!!!!" diye destek çıktığını hayal edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 21 Nisan 2024; 21:18:30 >




  • bu hafta sonu 5 tane sipariş verdim, cumartesi ve pazar öğlen'de uykuluk yemeye gittim esnafa. ben de esnafım ve gerçekten bu halkın cehaletini hafife almayın.

  • ry4n kullanıcısına yanıt
    bu ülke insanı iflah olmaz. üç harfli marketlere bile sömürücü diye isyan eden bi halkımız var.
  • Cumartesi yağmurdan millet dışarı çıkamadı boykot işe yarıyor sandılar. Pazar güneş çıktı dışarı çıktım kafelerin önünde kuyruk var. Tc vatandaşlarının cafe-restorana gitmesi yasaklansa bile sadece turistlerle o kafeler yine full çeker. Dolar 32 tr ucuz diye geliyorlar diyorduk, şimdi tr fiyatları new yorka ulaştı hala geliyorlar. Bizdeki çoğunluk nasıl sadece Bali’ye yada Yunan adaları’na gidebiliyor vize alanlara gidemiyorsa bize gelen tipler de böyle olabilir avrupaya amerikaya gidemeyen vizesiz elini kolunu sallaya sallaya türkiyeye geliyor. Ciddi söylüyorum istanbulda tc vatandaşına ihtiyaç yok esnaf için. Hatta daha saçması yabancı marka Zara mesela, gelmiş dükkanı türkiyede açmış müşteri Arap. Konuda adımız bile geçmiyor. Zara İran’a giremiyor diye dükkanı istanbula açmış, İran’lı İspanya’ya gidemiyor diye İstanbul’da Zara ile buluşuyor.
  • Stoa kullanıcısına yanıt
    haha başından sonuna güldüm hocam mesajına çok iyi tespitler
  • Stoa kullanıcısına yanıt
    ben Cumartesi bizim mahalledeki dürümcüye gittim. hava yağmurluydu şemsiyeyle gittim.

    adam full çalışıyo, motorlar gelip gidiyolar, telefon susmuyo, içerisi dolu, paket almaya gelen var kapıda.

    adama dedim abi boykot günü bugün, ne boykotu dedi. anlattım böyle böyle diye, hem adam hem de ben bi kahkaha patlattık
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Devlet günlük kiralık daire işleterek yasak aşıkları(zara ve iranlı müşteri) buluşturuyor biz onlar içerideyken mal gibi daireye girip geziyoruz diyebiliriz hocam 😂. Bir avmdeki zaraya indirim haftası gitmiş bir sürü şey almıştım kasadaki kuyrukta sadece türkler vardı, aynı zaraya 6 sene sonra indirim haftası gittim içeride yine aynı kalabalık ama hepsi iranlı rus ve arap, indirimli haliyle pahalı geldi hiçbirşey almadan çıktım.

  • Stoa kullanıcısına yanıt
    aklıma şey geldi; 2015'te 19 Mayıs zamanı Bodrum Gümbet'teydim, ortam kopuyo, rus turist kızlar falan, köpük havuzu, müzik-kalabalık. tam Bodrum ortamı yani.

    2015 Kasım'da Rus uçağını düşürdük Rus pilot öldü, Rusya kendi vatadaşlarını Türkiye'den geri çekti. savaş mı çıkacak diye uzun süre gündem oldu.

    2016'da yine 19 Mayıs zamanı ben yine Bodrum Gümbet'teydim. busefer kimse yok ortalıkta. mekanlar bildiğin bomboş. müzik bile açılmamış hiçbi yerde. bi mekanın sahibiyle konuşmuştum, adam Tattip'e bildiğin açıktan sövdü ahaha :)
  • 3 harfli marketin en tepesinde ki dayı dedi ki; Ben bedavaya alsam bile 25 TL den satmam lazım diye... Milleti sömüren tepedekiler ve ona inanan sürü psikolojisi...

  • İlk mesajın son kısmına dair:
    Restaurantlar boykot hahaha
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Allah bildigi sekle sokuyor zaten belaya gerek yok hic acimiyorum 1 tanesine hicbir kosulda


    https://www.youtube.com/shorts/WLJUs_LtDq0?si=3kRAwc-eAqHKe94G



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 22 Nisan 2024; 17:26:0 >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    "- Türkiye'de nakliye mafyası var, kamyon büyük şehre gıda getirince dönüşte kendi şehrine mal taşıyamıyor, mafya izin vermiyor, devlet biliyor ve göz yumuyor. kamyoncu da dönüşte israf edeceği yakıtın parasını taşıdığı gıdaya bindiriyor."


    Hocam bu konuya ilişkin bir kaynak veya haber vs var mı? Hiç duymamıştım böyle birşey varsa ciddi sorun. Antalyadan istanbula domates gelip boş mu dönüyor cidden ? Gerçi istanbul'da tarım arazisi mi var ki burada yetişen birşeyi oraya götürsün? Yanlış mıyım? Antalyada sera vs tarım bol olduğundan zaten dışaradn gelecek meyveye sebzeye ihtiyaç olmaz diye düşünüyorum. İstanbula gelen nakliye kamyonu geldiği şehire ne götürebilir ki?

  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Üç harfli marketler olmasa esnafın eline düşse millet pandemide yemeğe ekmek pişirmeye yağ bulamazdı. Yatıp kalkıp şükretsinler bence her mahallede olan bu marketlere.

  • Kassady kullanıcısına yanıt
    quote:

    İstanbula gelen nakliye kamyonu geldiği şehire ne götürebilir ki?

    çok basit. kargo götürür. diğer tüm kamyonlar gibi "herhangi" bi yükü götürür. kamyoncular tek tip yük taşımıyolar ki. herşeyi taşıyolar. İstanbul'dan diğer illere giden, İzmir'den diğer illere giden sürüyle nakliye kamyonları var.

    bahsettiğim olayı yapan şey şu: her ilin kendi nakliyeciler odası mı neydi o tarz bi oluşumları var. şimdi adını tam hatırlamıyorum. onlar yapıyolar.

    bu olay Türkiye'de çok yaygın, ve sadece kamyonlarda yapılan bir şey de değil. mesela taksiciler de aynısını yapıyolar. mesela İstanbul'da yeni yapılan üçüncü hava limanında taksiciler mafya gibi bekliyolar, İstanbul içinden hava limanına yolcu getiren herhangi bir taksinin yolcu almasını engelleyip onu boş döndürüyolar. neymiş efendim sadece hava limanının kendi taksileri yolcu alabilirmiş. böyle olunca da taksiler hava limanına yolcu götürmek istemiyolar. daha doğrusu, götürüyolar ama, en baştan yolcudan ekstra para talep ediyolar. çünkü taksi büyük bi yolu boş şekilde geri dönecek, onun parasını da götürdüğü yolcuya kitliyo.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.