Şimdi Ara

Realme C65'in lansman tarihi ortaya çıktı: İşte tasarımı ve renk seçenekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Realme C65'in lansman tarihi ortaya çıktı: İşte tasarımı ve renk seçenekleri
    Realme, şimdilerde yeni akıllı cihazı Realme C65'i piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yakın zamanda birçok sertifika alan cihazın lansman tarihi, tasarımı ve renk seçenekleri ise şirket tarafından onaylandı. 2 Nisan'da tanıtılacak cihaz, iki gün sonra da Vietnam'da satışa sunulacak.



    İşte Realme C65'in tasarımı ve renk seçenekleri:



    Realme C65'in lansman tarihi ortaya çıktı: İşte tasarımı ve renk seçenekleri
    Realme Başkan Yardımcısı Chase Xu'nun X'teki bir gönderisi ile Realme C65'in lansman tarihi, tasarımı ve renk seçenekleri ortaya çıktı. Xu, Realme C65'in herhangi bir zaman çerçevesi belirtmeden Vietnam'daki ilk çıkışından sonra Endonezya, Bangladeş, Malezya, Filipinler ve diğer ülkelerde de piyasaya sürüleceğine paylaşımında değindi.



    Realme C65'in lansman tarihi ortaya çıktı: İşte tasarımı ve renk seçenekleri
    Siyah, mor ve kahverengi olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile piyasaya sürülmesi beklenen cihazın arka tarafında ise spor dikey kamera kurulumu bulunacak. Arka paneli Samsung Galaxy S22'yi andıran cihaz, android cihazlar arasında ilk kez Realme 12 5G'de gördüğümüz Dinamik Düğme özelliğiyle birlikte gelecek. 




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/realme_c65_launch_date_colors_design-news-62240.php







  • Plaka atılsa çok güzel olacakta işte realme engelliyor

  • Güzel de alt modelleri çok kalitesiz oluyor Realme'nin. Gerçi geneli öyle bu daha çok fiyatla alakalı. Samsung da belli bir seviyeye kadar düşebiliyor. Ama ondan sonra düşemiyor. Çünkü artık kalite - standart filan kalmıyor. Bu tecno vbler zaten parasızlara hitap ediyor.
    Ha yine de görünümü samsung s serisine benzetmişler ilgimi çekti. Renkleri de güzel. Ama özelliklerini görmek lazım. Artık şu telefonlara optik lens sabitleyici olmadan koymayın piyasaya ya. Kaç yıl öncenin teknolojisi. PAra mı yani şu

  • İhsanblack02 İ kullanıcısına yanıt

    Tecno - İnfinix - İtel... Beş para etmez markalar üçü de. Afrika odaklı, SAR değerleri çok yüksek. Neden TR'ye geldiler anlamıyorum, hayır fiyatı da fahiş...


    Realme konusunda da haklısın, kalitesiz gövde kalitesine sahip ve bazen diğer büyüklerden tasarım da çalabiliyor (bu cihazdaki gibi).


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surface Area S kullanıcısına yanıt
    üçüde aynı holding malı aslında. aynı şeyin lacivertleri. tekno kullanıyorum. bir arkadaşım getirdi hediye etti :) . ne kadar ekmek o kadar köfte cihaz işte.

  • Ralmebazi yerlerde çekmiyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.