Şimdi Ara

Philips Pahalı ve Verimsiz Tıraş Makineleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vücut için Philips BG3015/15 2000TL (80$), yüz için OneBlade 800TL ($32) kullandım ve ikisi de verdiğim parayı çöpe atmama sebep oldu.

    Öncelikle anlatacaklarım tamamiyle kişisel deneyimimdir, başkaları için farklılık gösterebilir.


    Philips BG3015/15 Vücut tıraş makinesinden başlayayım. Çok verimsiz. Yani hem kestiği alan çok az hem de kesmesi için çok kez üzerinden geçiyorsunuz. Çok uğraşırsanız gerçekten de çok kısa bir şekilde kesebilirsiniz. Fakat çok büyük vakit kaybedersiniz bir de şu sıkıntı var: Kolu, bacağı kesmek kolay fakat bu ürün özellikle koltuk altı ve bikini bölgesi için alınıyor. O yüzden bu yüzeylerde çok sıkıntı çıkarıyor. Çok sık çekme yapıyor özellikle biraz kiloluysanız (85 kg 185 boyum %20 yağ oranım var). Ayrıca bugün itibariyle kesme de yaptı yani ne kadar korumalı olsa da olabiliyor. Sonuç olarak bu ürünü almanızı önermiyorum. Cinsel organ harici tüy dökücü krem, gerisinin dikkatli bir şekilde jiletle alınması benim bildiğim en zahmetsiz yol.


    OneBlade'e geçelim. Bu ürün de bıçak kısmının küçüklüğünden ve düzgün kesmemesinden dolayı yine tercih etmemeniz gereken bir ürün. Bastırarak çok yavaş bir şekilde tıraş olursanız gerçekten işe yarıyor. Ama bir-iki tıraştan sonra o kadar yavaşlığı insanı çok yoruyor. Yukarıda önderdiğim gibi vücut jiletinden ayrı olarak bir jilet veya yüz için tıraş makinesi öneriyorum.


    Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler. Umarım yararlı olur ve insanların paraları boşa gitmemiş olur.









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.