Şimdi Ara

Persona 3 Reload | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
7
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Atlus'ta Persona 2 ve 4'ün Remake yapımı mevcut.


    Oldukça saygın Persona ve genel Sega sızıntısı bilinen Twitter kullanıcısı, her ikisinin de Atlus'ta "var olduğunu" iddia etti.



    Persona 3 Reload | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılıみどり (@MbKKssTBhz5) on Xtwitter
    @JoaquinWren @ItsLucasKim Both exist at Atlus.
    https://twitter.com/MbKKssTBhz5/status/1754683275707040151
  • İndirimde almayı düşünüyorum sırf türkçe olması yüzünden. Daha önce hiç persona oynamadım nedir bu seri merak ediyorum.

  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt

    Tartarus un girisindeki takim arkadaslarin yanina gidip konus sonra " stand by for now " gibi bir sey olmasi lazim ona tikla. Tartarusta bekliyor. Ben tek giriyorum ya da iki kisi giriyorum.

    Mesela tek girince all out attack yapamiyorsun ama yukari ile girince hem kendime heal basiyorum hem de all out attack yapabiliyorsun. Bu arada o kizla ilgili soyledigin sey spoiler sayilir.

    Oyun da exp sistemi senin gozune gozune sokmuyor o yuzden kestiremiyorsun. İnsanlarla takilirken secimlerine dikkat et, iyi secim yaptiginda karakterin kafasinda nota isareti ciktiginda oyun exp vermis oluyor ama bulutumsu bir sey ciktiginda vermiyor. Social link leri gelistirirken hem rank atlayip hem de social statslari gelistirmis oluyorsunuz.

    Statslari da fullemeniz icin gereken puanlarda 230 acedemics 100 charm 80 de courage

    Bu puanlari oyun size soylemiyor o nota ambleminden anliyorsunuz.

    Persona lari yaratirken ya da fuse ederken her elementten olmasina dikkat et mesela ben de sadece 4 tane persona var ama hepsinde tum elementlerin gucleri var ve tek basina girdiginde basinin caresine bakabiliyorum

    Suan 23.saatteyim oyunda sadece 1 boss kestim, tartarusta grinding yapiyorum. Suanlik tek sorun persona 3 portable da getirdikleri Twilight fragment sisteminin olmasi. Normal persona 3 te tartarusa girerken HP ve SP yi ücretsiz yeniliyorduk ama tek ödün verdiği sey de karakterlerin yorulmasiydi. Yorulunca bazen attack yapamiyorlardi.


    Bu oyunda da yorulmayi kaldirmislar onun yerine ucretli HP ve SP yi yenilemeyi getirmisler.SP de Eczanede satilmiyor oyunun baslarinda Ama bu durumda ileride duzelecek


    Gecen sene persona 3 portable, bu sene persona 3 reloaded , seneye de 2006 yilinda persona 3 fes ile cikan The Answer DLC si gelir. Ki gelsin, ben bir 30 saat daha gömerim.

    Ne kadar uzun saatler istese de bu oyun, en azindan bir basi ve sonu var. 5000 saat rainbow six siege e verdim.Geriye donup baktigimda bos diyorum. Oyun dedigin basi ve sonu olmalı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 7 Şubat 2024; 2:48:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Takip.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Persona 3 Reload Satışları 1 Milyona Ulaştı



    Persona 3 Reload | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı

    ATLUS tarafından oyunculara sunulan macera rol yapma oyunu Persona 3 Reload yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Açıklanan bilgilere göre oyun çıkış yaptığı günden bu yana 1 milyondan fazla sattı. Bu durumda ATLUS'un şimdiye kadar en hızlı satan oyunu oldu.

     

    Persona 3 Reload satmaya devam ediyor 


    Türkçe dil desteği ile beraber bizlere sunulan Persona 3 Reload, şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için mevcut. Oyunu ayrıca abonelik hizmeti olan Xbox Game Pass'te de oynayabilirsiniz.

     

    Uzak doğu teması ve çizimleri ile karşımıza çıkan bu yapımda rol yapma türünün içerikleri en yeni grafiklerle beraber bizlere sunuluyor. Kalite geliştirmeleri, yeni özellikler ve hatta yeni bir kullanıcı arayüzü ile beraber sunulan Persona serisinin bu yapımı, daha çok sosyal ilişkileri baz alan bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Oyunda aynı zamanda dikkat çekici bir aksiyon sistemi de yer alıyor.



    Persona 3 Reload | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı
    Persona 3 Reload | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazılıOfficial ATLUS West (@Atlus_West) on Xtwitter
    Persona 3 Reload sold 1,000,000 copies worldwide within its first week, becoming the fastest selling game in ATLUS history! 🎉 A huge thank you to our community for your incredible support! We look forward to breaking more records with you. 💙
    https://twitter.com/Atlus_West/status/1755397306697077107




  • Hastalik bu oyun, bir girdin mi 4-5 saatten aşşağı çıkamiyorsun :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Persona 3 Reload | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı
    55 saat oldu ... Reaper ile takiliyoruz 😌

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cityzens kullanıcısına yanıt
    Forumda ki diğer mesajlarını okumamdan yola çıkarak, sen yetkili bir abiye benziyorsun Persona 3 hakkında

    Benimde ilk persona oyunum bu oldu ve aşırı sevmiş durumdayım zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum hiç. Fakat bu tartarus muhabbetini fln pek çözemedim. Aklıma takılan bazı şeyler var cevaplayabilirsen memnun olurum.

    1- Bu tartarus'un ana oyun, hikaye ile bir alakası var mı ? Yoksa, normal hikaye de ki düşmanlarla dövüşebilmeniz için sadece kendimizi geliştirdiğimiz, exp kastığımız bir yer mi ?

    2- Gün olayını nasıl yapmalıyız ? Misal ben akşamları kafede çalışıyorum, pazar günleri normalde sinemada çalışıyodum ama şimdi lolcü selen ile oyun oynuyorum, okul sonrası da ya spora gidiyorum yada öğrenci meclisine. Alzheimer kitapçı dede ile sınıftan bi eleman ile bi kere takılmıştım şimdi sürekli mesaj atıyorlar gel diye arada gitmek lazım mı bunlara yoksa en başta belirttiğim şekilde 1-2 yere odaklanmak daha mı iyi ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • NUS53EMRE kullanıcısına yanıt

    Estagfurullah ben de oyle persona master degilim sadece persona 5 ile seriye girdim ve cok sevdim. Persona1 ve persona2 haric tum personalari tecrube etme firsati yakaladim. Yabanci kaynaklarda ne manyak adamlar var, merciless mod da tartarusta fink atiyor adam... Hani o derece usta olmus bir de bunu PS2 doneminde yapiyor. Ps2 de zaten auto checkpoint sistemi yok ölürseniz direk menü ekrani😌


    Soruna gelecek olursak,

    1- Tartarusun hikaye ile alakasi var. Ayni zamanda traning, ozel esyalar, elbiseler, potionlar, ve boyle zibilyon tane seylerin ana merkezi.Tartarus un katlarina ciktikca shadow larin da gucu artiyor. Mesela pharos var ya su cocuk, arada bizimle " bak dostum iyi hazirlan yoksa aciyacak " tarzi konusuyor bunlarin hicbirisi bos degil. Oyunda yaptiginiz hic bir eylem bos degil. Sadece yatip uyumak var, onun da amaci kalmamis bu oyunda. Ornek verecek olursak:


    Normal persona 3 te yorulma olayi vardi, mesela tartarus a gittiniz. Ertesi gun de aksam ders calismak istediginiz zaman oyun bize diyordu ki, " you feel tired today even though do you want to study"?

    Buna evet dediginiz de o aksam academics ler gelismiyordu ve " you couldn't focuse on your studies because of you tired so you wasted your time tonight" diye oyun bize soyleniyordu.O zaman yatmak zorunda kaliyordunuz ve diger gun harika hissedip herseyden daha fazla exp kazaniyordunuz.yatmaninda bir amaci vardi. 60 saat oldu ve bir kere yataga girmedim. Madem o kadar gercekci yapiyorsunuz, tum gun o kadar sey yapmisiz ama hic te yorulmuyoruz?.... Bu ve bunun gibi onemli adimlar vardi ve maalesef reloaded de bu tur seyler kaldirilmis. Bir sey remake yapilsa bile ne kadar orjinali gibi yapmaya calissalarda hic bir oyun orjinali kadar olmadigini bu reload da anladim.


    O yuzden secimlerini iyi yap, mesela oyun sana " i dont think our bond will grow any longer " diye mesaj verdiginde o kisiyle vakit gecirme. Hikaye de ilerlediysen ve hala bu mesaji soyluyorsa o kisiyle konusurken demek ki onu bozacak bir sey soylemissindir. Bunu duzeltmenin bir yolu var. Shrine a git. Onun adini sec ve dua et 2 haftaya kadar duzelmesi lazim.


    Tartarus oyunun diger yarisi gibi. Eger boslarsaniz hem canavar hem de konusmalar i (bu reloaded da normal seriye gore daha cok konusuyorlar ) kacirmis olursunuz.


    2- Bu social link muhabbeti cok onemli. Igor da oyunun basinda bahsediyor bundan.Calismaktan cok herkes ile vakit gecirmeye bak, belli bir rank a ulastiginda zaten yanina gidip atiyorum " kenji san ile konusman icin charmin 5 level olmasi gerekiyor" tarzi seyler cikacak.


    Ben mesela oyunu ilk oynadigimda acedemics charm ve courage lara full kastim. Ve social linksleri bayaga gec kaldim. Social linksleri gelistirdiginde personanda gelismis oluyor ve savaslarda bu cok isine yariyor ama benim gelismediginden tartarus boss larinda bayaga ugrasiyordum.


    Eger seni telefon ile cagirdiklarinda direk gitme, manuel olarak yanlarina git. Ornek vermek gerekirse yanlarina geldiginde " thanks to the smuisa persona will bond deeper each other with chiio san " tarzi uyari cikmiyorsa o kisilerle vakit gecirme onun yerine study yap, ya da ise gir.


    Eger social linklerdeki kisiler senin rankinizi yukseltmiyorsa o gun ya social stats larini gelistir ya da ise girip para kazan. Oyun da hikaye ye bagli olarak belli seyleri yapabiliyorsun ve oyun sana diyor ki " hop bakalim bu kadar rank yeter" bunu dediginde diger seylere gir. Ve bosu bosuna vakit kaybetme cunku oyunda kaybettiginiz vakit geri gelmiyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 12 Şubat 2024; 5:20:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cityzens kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, uzun uzadıya açıklamışsınız. Elinize sağlık 🙏🏼

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siz siz olun tartarus'a gittikten sonra ana karakterinizin ölmemesine dikkat edin. Xboxta quick resume de bırakıp yaklaşık 2 gün 6 saat kastığım savem çöp oldu. Savaş boyunca 50 vuran mob birden benim karaktere 150 vurunca 6 saat de aldığım tüm itemler + çıktığım 30 kat + karakterlere kazandırdığım +10 level çöp oldu gitti ve oyun beni tartarusa ilk girdiğim ana attı. İşin kötüsü dolunay zamanından hemen önce gitmiştim tartarusa, şimdi oyunu devam ettirince gelen bossu yenmemin imkanı yok, çok güçlü. Salaklık bende de olabilir ama oyun bu kadar acımasız olmamalıydı. Her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi bu güzel şeyinde sonuna geldik. Seri de oynadığım ilk ve en çok sevdiğim Persona 3 benim için bitmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUS53EMRE -- 15 Şubat 2024; 1:25:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostlar dlc var mi üst paketlerde? Yoksa standart alip gecilir mi? Giysi miysi ise gerek yok da hikayeye etki edecek dlc var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NUS53EMRE kullanıcısına yanıt

    Pes etmeyin. Pes ederseniz gercek hayatta da bu tarz olaylarda pes edersiniz. Ben normal modda basladim, baktim cok vaktimi aliyor, peaceful moda aldim oyun guzel gidiyor. Oyunlari zor modda oynarak bir seyi kanitlamiyoruz. Oyun oynamak guzel vakit gecirmek olmali. bu tarz seyler olur, onemli olan ustune gidebilmek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 15 Şubat 2024; 23:23:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    DLC lere bir baktim tamamen ATLUS un acgozlulugu. Standart alin gecin. Seneye The answer DLC si cikabilir onu alirsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cityzens kullanıcısına yanıt

    Öyle yapayım. Kumar oynuyorum bir nevi sevmeme ihtimalim var ama seversem de onlarca saat oyalar gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cityzens kullanıcısına yanıt
    Peaceful modun da tartarusa gitmeden oyunu bitirebilir miyiz ki ? Oyuna geri dönerim ama yakın zamanda tarturasla hiç uğraşamam 😅 29 levelden geri 17'ye düştüm save olayından sonra. En azından bi süre idare etse, yaşadığım şeyi unutunca geri girip grind yapardım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NUS53EMRE

    Peaceful modun da tartarusa gitmeden oyunu bitirebilir miyiz ki ? Oyuna geri dönerim ama yakın zamanda tarturasla hiç uğraşamam 😅 29 levelden geri 17'ye düştüm save olayından sonra. En azından bi süre idare etse, yaşadığım şeyi unutunca geri girip grind yapardım.
    Teknik olarak tartarusda ilerlemeden oyunu bitiremezsin. Gereken level a ulaşman lazım. Biraz sıkıcı olabiliyor grind yapmak ama değer.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NUS53EMRE kullanıcısına yanıt

    Evet tartarusla ugrasmadan ya da girmeden oyunu ve hikayeyi deneyim edemezsin. Benim ilk oynayisimda zannediyorum 110.Saatten sonra bikkinlik gelmisti, ben de tartarusa girmedim.

    Oyunun sonunda bir boss var onunla kapismam 6 saat civari surdu ve cok acimisti canim. O gunu hatirliyorum da 110 saat oyun oynadim ve sonunu bile goremeden birakmak zorunda kalmistim. Ben deki de iyi cesaret, PS2 oyunu Persona3 Fes e normal modda baslayip, o kadar saatten sonra bunlarin olmasi tam husrandi benim icin.


    Bu taktigi diger persona oyuncularindan duymadim ama bu persona3 reload da ilk defa bir sey denedim ve oyunun daha ortalarina gelmeden oyunu bir cesit sanki hile yapiyormusum gibi kirdim.


    Olay su, zannediyorum 25 level falandim. Tartarusta grinding yapiyorken Reaper geldi. Tabi reaper a 15-20 falan vuruyorum. Theurgy yi kullansam bile en fazla 80 vuruyordum.


    Gecen sene Persona 3 portable ile gelen bir seyi bu oyuna da koymuslar, oyunu Peaceful modda oynarsaniz, olseniz dahi HP ve SP niz yenileniyor. Oldukten sonra i cant just die... Yet diye yazi cikiyor.


    Ben de bunu Reaper a karsi uyguladim, 15-20 vurup 1 saatte indirdim. Indirdikten sonra direk 76 level oldum ve olduktan sonra HP arttigi icin ve iste efendime soyliyim, " Heavy demage , heavy demage to all foes, Severe damage to one foe " gibi skill kartlarin ust ... Ne diyelim. Ust versiyonlari cikti ve asiri guclendim.

    Reaper i bir kere indirdikten sonra normalde gelmemesi lazim ama Aslinda Elizabethin Request leri varmis, ben de daha gormedim ama request olarak onu indirince daha gelmiyormus. Yani Elizabeth den request alana dek Reaper devamli cikiyor. Cok iyi de Exp veriyor namussuz😂 Mac sonucunda bir de Exp agac kartini secerseniz yanlis hatirlamiyorsam 553,83 civari Exp veriyordu.


    Bu taktikle beraber tum party deki elemanlarin ve kendi levelimi 99 yaptim. Bir nevi 2 sene once Jailbreakli PS4 umde hile yaparak Bloodborne oynuyormus gibi hissettim😁

    Bu taktik bir 7-8 saatini alir ama oyunun sonrasi icin grinding yapmani onler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 17 Şubat 2024; 7:8:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cityzens kullanıcısına yanıt
    Dün akşam bi hışımla girip 27 levele kadar kastım karakteri eski motivasyonum yerine geldi bu reaper denen arkadaş kaçıncı katlarda çıkıyor peki, çıkması için yapmamız gereken extra bişey var mı ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NUS53EMRE kullanıcısına yanıt

    Tartarusa gir, hicbir kata ilerleme herhangi bir katinda bos bos dolan zincir sesi duyacaksin. O seni buluyor. Azrail


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.