Şimdi Ara

Pandemi döneminde maske takmayanlara verilen cezalar siliniyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • -SKYNET- kullanıcısına yanıt

    Koca koca ülkeler dediğin ne?

    Bugün ABD'de kaç milyon kişi her gün aş evinden yemek yiyiyor biliyor musun?


    Ülkeleri halklar mı yönetiyor yoksa elitler mi, önce bunu anlaman lazım. Ve ülkeleri yöneten grupların/elitlerin hedeflerini anlamak lazım.


    Kovid planlanmış bir tiyatroydu. Yukarıda yazdıklarımı araştır, google'dan doğru dürüst kaynak bulabilirsen tabi. IFR nedir araştır. Sözde tedavi adı altında verilen ilaçların ( ABD'de Remdesevir) ve dozajlarının ( Türkiye'de

    favipiravir ) etkisini araştır. Entübasyonun ölüm oranlarını araştır ve hastaneleri teşvik etmek için verilen paraları araştır.


    Para basılması pandemi ile başlamadı 2008 krizinden sonra başlandı. Enflasyon halkı fakirleştirme aracıdır ve özellikle uygulandı ve merak etme 2023'de ekonomi çökmeye başlayınca bir daha para basacaklar.



    Dünyanın bütün liderlerini ağırlayan, dünyanın gidişatına (ne yazık ki) yön veren WEF'in lideri neyin kitabını yazdı? "Büyük Reset"

    Ne dedi: " Covid bizim için fırsat, ve eski dünyaya dönüş yok artık"


    "Hiçbir şeyiniz olmayacak ancak mutlu olacaksınız. "



    Anlayın artık, dünyayı halklar yönetmiyor, elitler yönetiyor ve ajandalarında insanlar için farklı planları var. WEF'in devamlı konuşturduğu Harari'nin videolarını izleyin ne planlıyorlar anlayın. Ya da onu WEf'in Davos toplantılarında dinleyen Zapsu'nun 2018 konuşmasını dinleyin:

    Pandemi döneminde maske takmayanlara verilen cezalar siliniyorOrcun Gunyoutube
    2018 Davos Cüneyt Zapsu'nun notları
    https://www.youtube.com/watch?v=XEhyD-wAxl8&feature=youtu.be


    Pandemi döneminde maske takmayanlara verilen cezalar siliniyor




  • nucro kullanıcısına yanıt

    Koskoca devletlerden kastım, ekonomik olarak büyük devletler. Gelişmiş devletler, canlarını her şeyden herkesten üstün tutan devletler. Özellikle bu devletler aşılanma politakasını güttüler,kendi halkını aşıladılar. ekonomiyi, parayı kontrol etmek ayrı bir şeydir ama insanların nesillerine biyolojik bir silahla müdehale etmek bambaşka bir şeydir.


    Peki, dediğiniz gibi her şey bir oyundu, tiyatroydu diyelim. Neden böyle bir oyun oynandı?

    Covid aşısı diye ülkeler vatandaşlarına ne vurdurdu? Kimilerin iddia ettiği gibi chip mi verdiler yoksa yıllar sonra ortaya çıkmak üzere programlı hastalıklar mı enjekte ettiler? Bu tür iddialar öyle yutulur cinseten değil farkındaysan.ne kadar araştırırsan araştır, bulacağın verilerin doğruluğundan emin olamazsın. tüm insanlığa etki eden bir kitle varsa dediğin gibi bulacağın verilere etki edemez mi o zaman.


    DÜnyayı, ülkeleri yöneten illaki elitler var. Bunda hem fikiriz lakin bu iddiaların arkasına yaslanıp, ona göre hareket etmek için bunlardan çok daha fazlası lazım. Yanılıyor muyum?Olaylara şüpheyle yaklaşmaya kalkarsak bir ton ilaç yurtdışından geliyor, bunlar öyle özel ilaçlarda değil. Her birinde potansiyel kurgu aramamız lazım sizin görüşünüze göre. Ne ilaç almalıyız, ne doktorları dinlemeliyiz. Neye güveneceksin? Temel gıda maddelerinin tohumları bile yurtdışından geliyor, nereye kadar kaçabileceksin o zaman.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 21 Ekim 2022; 0:3:13 >




  • devlet kendi halkına 5 tane maske vermezken yurtdışına dezenfektan maske malzeme gönderiyordu sonra o avrupa devletleri türkiyeye ambargo koyalım diye tartışıyorlardı bu iktidarın tek amaçı kendi halkına zulm başka birşey yok

  • Windows95 kullanıcısına yanıt

    Hocam sen bunlara ne anlatıyorsun. Bunların boynuna tak yuları çek istediğin yere.. Hes kodunuda unutmayalım nasılda hemen özümsediler.

    Dertleri cezalar veya kanunlar değil , dertleri özgür insanların varlığı..


    Bu ülkenin insanına rağmen zamanında Atatürk büyük işler başarmış. Yaşadıkça farkına varıyoruz.


    Sağlık kisvesiyle faşizmi vatandaşa yaşattılar. Akp emperyalistlerin kuklası oldu. Sarı muhalefetinde bir farkı yok.

    Fatih Erbakan en çok direnenlerin başındaydı.




    Pandemi döneminde maske takmayanlara verilen cezalar siliniyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 21 Ekim 2022; 9:2:13 >




  • Bu tür saçmalıkların hepsi muhalefet partilerinin baskısıyla oluyor biliyorsunuz değil mi? Alım gücümüzün daha çok düşmesine neden olan düzenli asgari ücret artışı da muhalefet partilerinin baskıları yüzünden oluyor.

    Cezalara af çıkarılınca, kurallara, kanunlara uyarak yaşayan vatandaş mağdur edilmiş oluyor.

    Vasıfsız çalışanların aldığı asgari ücret artırılınca akabinde piyasadaki her şeye zam geliyor ve bu sefer kendini geliştirmiş, eli iş tutan, zanaat sahibi ve asgari ücretten bir tık fazla kazanan çalışanlarında alım gücü düşüyor.

    Kısaca, hiç bir iyilik cezasız kalmıyor.

    Adaletsizlik yaratan bu tür isteklerin çoğunuda muhalefet partileri yumurtluyor.

    Asgari ücrete yapılan zam, bir ülkeyi fakirleştirmeye iten en büyük sebeptir. Vasıfsız çalışanların gözüne girmek için, kendini geliştirmiş vasıflı çalışanların alım gücünden çalınıyor. Herkesi mutlu edecek tek yol enflasyonun düşürülmesidir. Bu da yapısal reformlar ile olur. Ayrıca, ne kadar Türk Lirası basılırsa enflasyon o kadar artıyor. Faizler artırılarak piyasada ki fazla Türk Lirası toplanıp imha edilirse, Türk Lirası kendiliğinden değerlenecek ve enflasyon kısmen düşecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 21 Ekim 2022; 10:11:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • -SKYNET- kullanıcısına yanıt

    Her ne kadar kovid aşılarının bir silah olduğunu düşünenler varsa da ben aynı fikirde değilim. Elitlerin nihai amacı insanları/ülkeleri çok daha kolay kontrol etmek ve yeni dünya düzenini kurmak. Bu düzende kuralları kendileri belirleyecekler ve kalabalık ve kirletici olarak gördükleri insanların dünyayı kirletmelerinin (!) önüne geçecekler.


    Kovid sürecinde neler oldu: küçük işletmeler önemli değil dediler kapattılar, seyahat yasakları geldi, sadece belli kodu uygun olanlar devlet dairelerine ve toplu taşımaya girebildi, dışarı çıkma özgürlüğün bile engellendi.


    Başka neler oldu: youtube, google, twitter vb platformlar hayır bunlar yanlış diyenleri sansürledi. Protestolar ve karşıt görüşler sansürlendi. Kanada'da tır protestosuna destek verenlerin banka hesapları donduruldu. Ülkelerde şimdi yavaş yavaş dezenfermasyon yasaları çıkıyor. Paypal yanlış bilgi verdiğini söylediği kullanıcılara 2500 dolar para cezası keseceğini söyledi. Dijital paraya geçince görün siz kontrol nasıl olurmuş.


    Sonuçta kovid abartısı boşuna yapılmadı, yeni düzene geçiş için yapıldı.


    Devlet dediğin mekanizma kritik organizasyonlarla ve siyasilerle yönetilir ve ne yazık ki 2 grup da ele geçirilebilir. Bunu en iyi bilmesi gereken ülkede yaşıyoruz: FETÖ'nün ülkeyi getirdiği yer ortada. Hala temizlenemedi.


    Elitlerin dünyada kritik kuruluşlarda ve devletlerde on yıllardır yapılanması var. NATO , WHO, IMF gibi dev organizasyonlarda ve batı ülkelerinin kabinelerinde yapılanmışlar.


    Tekrar söylüyorum dünyayı ve çoğu ülkeyi halklar değil elitler yönetiyor. Biraz altını dolduralım örneklerler: NATO genel sekreterinin cv'sine bakın. Rusya savaşını ve akabinde Avrupa'nın yaşadığı sefilliği başardı diğer politikacılar ile birlikte. Muhtemelen bir sonraki göre dijital parayla ilgili olacak.




    Pandemi döneminde maske takmayanlara verilen cezalar siliniyor





    WEF başkanı: Klaus Schwab : dünya liderlerini yetiştiriyoruz : kabinelere sızıyoruz. Gerçekten de control edin, kaç tane batılı politikacının WEF bağlantısı olduğunu görünce şaşıracaksınız https://www.youtube.com/watch?v=SjxJ1wPnkk4



    Büyük reset : Avustralya Sky New özeti : https://twitter.com/HSYNYILMAZ09/status/1563744174842707970


    AB lideri : WEF lideri ile aynı kelimeleri kullanıyor : bu büyük reset için bir fırsat : https://twitter.com/mehmetxtrk/status/1565005993284878337



    Aşı bu işin sadece güç gösterisi boyutu gibi gözüküyor şimdilik. Üreticilerinin sorumluluk Kabul etmediği ve yan etkilerini görmek için yeterli zaman ayrılmayan aşıları zorlamak bence sadece yeni düzenin güç gösterisiydi. Ancak CDC’in kovid aşılarını ( gen terapisi daha doğru bir tanım) çocuk aşısı takvimine almaları ve son 1 senede artan ani ölümler akılda soru işaretlerini arttırıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucro -- 21 Ekim 2022; 11:49:6 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.